Barneaktiviteter

På Sunwing Family Resorts er det ingen grunn til å bli rastløs. Vi arrangerer massevis av aktiviteter, fra skattejakt og eventyr med barnas favoritter Lollo & Bernie til Lollo & Bernie's Mini Stars og vannaktiviteter. Noen av aktivitetene har aldersgrense, og enkelte koster noen kroner, men det finnes alltid noe å gjøre for både små og store barn.

Gøy for de minste

  • Open House i Mini Land
  • Adventure Games
  • Barneshow
  • Lollo & Bernie's After Beach
  • Lollo & Bernie's Mini Stars

Aktivitetsprogram

Eksempler på aktiviteter du kan delta på en helt vanlig dag på Sunwing Family Resort.*

09.30 - Lollo & Bernie Walk
10.30 - Treasure Hunt
14.00 - Open House, Mini Land
14.15 - Mini Marathon
16.30 - After Beach
19.00 - Meet & Greet, Lollo & Bernie

  • Aktivitetene og antall økter varierer fra hotell til hotell

SUNWINGFAVORITTER

Lollo & Bernie

Våre maskoter Lollo & Bernie dukker stadig opp på Sunwing Family Resorts og hilser på alle barn og voksne. Lollo er en nysgjerrig sjiraff som elsker dans og musikk, Bernie er en klok og modig bjørn som elsker mat. Du møter Lollo & Bernie på forskjellige steder på hotellet, for eksempel ved bassenget, i restaurantene, på Lollo & Bernie's Mini Disco og i Mini Land.

Sunwings svømmeskole

Nå kan alle barn lære seg å svømme i løpet av ferien på Sunwing! Svømmeskolen tilbys på utvalgte Sunwing Resorts i samarbeid med Medley.

Åpent hus i Mini Land

Fem dager i uken, flere timer om dagen er barn og voksne i alle aldre velkommen til Mini Land for å leke, tegne eller se film. Lollo eller Bernie pleier også å dukke opp for å leke litt! Ved Mini Land ligger en inngjerdet lekeplass, delvis beskyttet mot solen. Her det åpent hele uken.

Personale

Personalet som har ansvaret for barneaktivitetene har erfaring med å jobbe med barn og er utvalgt med omhu. De er fremfor alt innstilt på å gi barna de beste ukene i året.

AKTIVITETER FOR ALLE

Barnshower
Barneshow

Gå ikke glipp av de herlige barneshowene med maskotene våre, Lollo & Bernie.

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere kvelder i uken tenner vi discokulen og det blir full fart på dansegulvet. Den ene hiten avløser den andre og alle danseglade barn slipper seg løs på dansegulvet sammen med Lollo & Bernie.

Mini Stars
Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Lollo & Bernie's Mini Stars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Lollo & Bernie's Adventure Games

Barn i alderen 3–7 år kan treffe nye venner og delta i spennende aktiviteter med personalet i Mini Land. Her kan du bli med på alt fra skattejakt til Lollo & Bernies bursdagsselskap.

Lollo & Bernie's After Beach

Allsang, rytme og myke bevegelser for både gamle og unge. Kom og bli med på After Beach sammen med Sunwings showteam!

Familieyoga

Familieyoga gir dere god kvalitetstid sammen. For barn i alderen 4–7 år. Fokus ligger på bevegelse og glede.

Familietrening

På familietreningen kan barn i alderen 3–7 år trene sammen med foreldrene. Vi løper, hopper, danser og leker til musikk.

Mer om Sunwing

Reise med baby

Vi i Ving vil at det skal være enkelt å reise med barn. Vi vet at mange av våre yngste gjester reiser på sin aller første ferietur til et av våre Sunwing Family Resorts. Derfor har vi sørget for at alle babyer trives ekstra bra på våre hotell.

Si ha det til smokken!

På Sunwing kan barnet gi smokken sin til Lollo & Bernie i Mini Land. Barnet får et diplom som bevis på at hun eller han har lagt smokketiden bak seg.

Lollo & Bernies nettbutikk

Sjiraffen Lollo og bjørnen Bernie har en egen nettbutikk full av kosedyr, klær, hobbybøker og mye annet gøy for små og store barn.

ALLE VÅRE SUNWING FAMILY RESORTS

Lollo & Bernie

Du kan treffe Lollo & Bernie forskjellige steder på hotellet, for eksempel ved bassenget, i restaurantene, på Lollo & Bernie's Mini Disco og i Mini Land.