Reise med barn

Reise med baby

Vi i Ving vil at det skal være enkelt å reise med barn, derfor har vi sørget for at alle babyer trives ekstra bra på våre Sunwing Family Resorts. Vi har blant annet innredet egne Happy Baby-leiligheter, som er tilrettelagt med bekvemmeligheter og utstyr som gjør ferien ekstra behagelig både for deg og babyen din. De solskjermede babybassengene er aldri dypere enn 40 cm og i hotellets Mini Market finner du både bleier og barnemat.

Reis enkelt og trygt med små barn!

ENKELT OG TRYGT FOR DEG MED SMÅ BARN

Happy Baby-leiligheter

Happy Baby-leiligheter

Leilighetene er tilpasset barn under tre år og ligger som regel på bakkeplan. På uteplassen, som stort sett er en inngjerdet terrasse, finner du alltid en parasoll som kan beskytte barnet mot solen. Rengjøring og oppvask hver dag er inkludert slik at dere skal få mest mulig familietid sammen.
Stor babypakke for barn under 3 år er inkludert. Den inneholder barneseng, barnestol, sammenleggbar trille med kalesje, Lollo & Bernie badecape, potte, badebalje, vippestol, bleiebøtte og stellebordsmatte.

La barnevognen bli hjemme

La barnevognen bli hjemme

Bestiller du en Happy Baby-leilighet er en sammenleggbar paraplytrille inkludert for hvert barn under tre år. Bor du i en annen leilighetstype kan du leie en trille eller bestille en Babypakke. Velger du å ta med barnevogn hjemmefra får du beskyttende emballasje til vognen når du reiser med Sunclass Airlines. Alle barn under to år får dessuten ha med seg 10 kg bagasje.

Les mer om våre bagasjeregler.

Les mer om våre barnetriller.

Babypakken

Babypakken

Babypakken inneholder en barneseng, barnestol og sammenleggbar paraplytrille med kalesje, og alt står klart i leiligheten ved ankomst. Du kan også bestille bare barneseng eller paraplytrille. Babypakken og barnesengen er for barn under tre år, og trillen er for barn under fire år. Begrenset antall pakker.
Les mer om våre Babypakker.

Bassengkos

Bassengkos

Bassengene på Sunwing er utformet for at barna skal føle seg trygge og få hyggelige opplevelser i vannet. Babybassengene har solskjerming og er aldri dypere enn 40 cm. Hotellets badevakter er på plass ved bassengene kl. 10.00–17.00. I Mini Market kan du kjøpe badebleier som vi alltid anbefaler at babyen din bruker for å unngå "ulykker".

Sunwing Mini Market

Sunwing Mini Market

I vår egen nærbutikk finner du barnemat, fruktpuréer, fersk frukt, våtservietter, bleier, solkrem, smokker, morsmelkerstatning, uv-drakter, armringer og mye annet.

Babyaktiviteter på Sunwing

Babyaktiviteter på Sunwing

Alle barn er velkommen i Lollo & Bernie-klubben. Der kan de tulle og leke med både personalet og andre barn. Noen barn hopper gjerne opp på dansegulvet og danser løs når det er klart for minidisco. På Sunwing kan barnet ditt også si ha det til smokken sammen med Lollo & Bernie. Alle som blir smokkefrie i løpet av ferien får et fint diplom.