Se hotell (7)

Reiser til Negombo

Sri Lanka, Sri Lanka
En reise til Negombo er ikke bare en reise til sol og bad, men til ett av Vings mest spennende reisemål på Sri Lanka, med ekte srilankisk folkeliv, strender og utmerkede hotell.
Bare noen kilometer fra havet og hotellene venter Negombos livlige, kaotiske og fargerike handlegater, der det selges alt fra ayurvedisk urtemedisin til restlager av badetøfler. Det er dette som er sjarmen med å reise til Negombo, at man får oppleve det ekte Sri Lanka. Kanskje frister det å prøve «rice and curry» på en lokal restaurant, eller å ta bussen inn til Colombo? Snus inn alle luktene, hør på lydene og nyt atmosfæren. Dette er til Sri Lanka!

Sol og bad

Når alle sansene dine er stappfulle av inntrykk hopper du inn i nærmeste tuk-tuk og drar tilbake til hotellet for å slappe av i baren, ta en dukkert i bassenget eller legge deg langflat på stranden. Stranden i Negombo er bred og lang, og er perfekt for lange spaserturer og herlige dager i solen.

Bo bra med Ving

Når du bestiller en reise med Ving til Negombo har du flere hotell å velge mellom, hvor samtlige ligger rolig til et stykke utenfor byen. De fleste hotellene ligger rett ved stranden, om hvis du vil bo riktig bra kan du for eksempel sjekke ut førsteklasses Jetwing Blue. Her kan du slappe av på en solseng på stranden og ha like kort vei til havet som til bassenget. Hotellet har egen spa-avdeling og flere restauranter, og det er mulig å bestille All Inclusive.

Vings reiser til Negombo

Når du reiser med Ving til Negombo reiser du med rutefly, og kan selv bestemme hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan også kombinere Negombo med ett eller flere andre reisemål underveis. Etter noen innholdsrike dager i Negombo kan du koble av på roligere reisemål som for eksempel Beruwela eller Marawila.
Nyttige tips
  • Fine sandstrender
  • Gode shoppingmuligheter
  • Lokale restauranter
  • Valgfri reiselengde
  • Hotell på stranden
  • Luksushotell

Våre gjesters vurdering Negombo

Finn reise til Negombo

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.