Se hotell (7)

Reiser til Negombo

Sri Lanka, Sri Lanka
Negombo er ikke bare sol og bading, men ett av Vings mest mangfoldige reisemål på Sri Lanka, med ekte srilankisk folkeliv og utmerkede hotell.
Bare noen kilometer fra havet og hotellene venter Negombos livlige, kaotiske og fargerike handlegater, der det selges alt fra ayurvedisk urtemedisin til restlager av badetøfler. Det er dette som er sjarmen med å reise til Negombo, at man får oppleve det ekte Sri Lanka. Kanskje frister det å prøve «rice and curry» på en lokal restaurant, eller å ta bussen inn til Colombo? Snus inn alle luktene, hør på lydene og nyt atmosfæren. Dette er til Sri Lanka!

Sol og bad

Når alle sansene dine er stappfulle av inntrykk hopper du inn i nærmeste tuk-tuk og drar tilbake til hotellet for å slappe av i baren, ta en dukkert i bassenget eller legge deg langflat på stranden. Stranden i Negombo er bred og lang, og er perfekt for lange spaserturer og herlige dager i solen.

Bo bra med Ving

Når du bestiller en reise med Ving til Negombo har du flere hotell å velge mellom, hvor samtlige ligger rolig til et stykke utenfor byen. De fleste hotellene ligger rett ved stranden, om hvis du vil bo riktig bra kan du for eksempel sjekke ut førsteklasses Jetwing Blue. Her har du like kort vei til havet som til bassenget, der du kan slappe av på en solseng. Hotellet har egen spa-avdeling og flere restauranter, og det er mulig å bestille All Inclusive.

Vings reiser til Negombo

Når du reiser med Ving til Negombo reiser du med rutefly, og kan selv bestemme hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan også kombinere Negombo med ett eller flere andre reisemål underveis. Etter noen innholdsrike dager i Negombo kan du koble av på roligere reisemål som for eksempel Beruwela eller Marawila.
Nyttige tips
  • Fine sandstrender
  • Gode shoppingmuligheter
  • Lokale restauranter
  • Valgfri reiselengde
  • Hotell på stranden
  • Luksushotell

Våre gjesters vurdering Negombo

Finn reise til Negombo