Se hotell (2)

Reiser til Galle

Sri Lanka, Sri Lanka
Å reise til Galle er som tre reiser på én gang; litt Nederland, England og mye Sri Lankas. Galle preges av det gamle fortet og det yrende folkelivet.
Galle er egentlig to byer – det gamle fortet med sin særpregede, fredelige atmosfære og de nye bydelene med den livlige handelen og det yrende gatelivet som kjennetegner Sri Lanka. Ta en tur langs Sea Street, sving innom fiskemarkedet og se hva fiskerne dro i land i løpet av natten og fortsett videre langs Main Street for å oppleve et ekte lankesisk marked med alle sine lyder, farger og dufter. Etterpå kan du gå forbi Galle Cricket Stadium, mot det gamle fortet med sine mange hyggelige spisesteder der du kan spise lunsj eller ta noe kaldt å drikke før du utforsker de gamle murene, bygningene og butikkene i byens eldste deler.

Strandliv

Noen kilometer syd for Galle ligger Unawatuna Beach, en av Sri Lankas vakreste strender. Her kan du slappe av i skyggen under palmene, se på folkelivet, bade og spise lunsj. Den enkleste måten å komme seg hit på er med tuk- tuk fra Galle, men du kan også ta lokalbussen, som er en opplevelse i seg selv.

Har du lyst til å prøve å surfe, kan du ta turen til Kabalana Beach i Anhangama, ca. 30 minutter fra Galle eller Midigama Beach, ca. 40 minutter fra Galle. Her er det både instruktører og utleie av surfebrett.

Bo bra i Galle

5-bølgers hotellet Jetwing Lighthouse er et av Sri Lankas beste og mest elegante hotell. Det er tegnet av en av landets mest kjente arkitekter, og ligger rett ved havet noen kilometer utenfor Galle. Her er du garantert å få en avslappende ferie med topp service og alle de fasilitetene du kan ønske deg – som for eksempel spa, en utmerket restaurant og smakfulle rom som gir ferien det lille ekstra.

Kombiner reisemål

Om du vil oppleve så mye som mulig i løpet av ferien på Sri Lanka kan du kombinere oppholdet i Galle med ett eller flere reisemål. Kanskje vil du til rolige Marawila eller korallrevene i Hikkaduwa? Du velger selv hvor du skal reise og hvor mange netter du vil bo på hvert reisemål. Du bestemmer hvor lenge du vil være borte og hvilken dag du ønsker å reise.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Hotell ved stranden
  • Fine sandstrender
  • Lokale restauranter
  • Solsikkert
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Galle

Finn reise til Galle