Se hotell (2)

Reiser til Beruwela

Sri Lanka, Sri Lanka
En reise til Beruwela er en garanti for en avslappende ferie i fredelige, grønne omgivelser.
Beruwela er et perfekt reisemål for deg som først og fremst vil slappe av og nyte solen og badelivet og kanskje ta en tur til nærmeste landsby. Oasen Beruwela ligger bare fem mil syd for hovedstaden Colombo, og har utmerkede hotell, en fin strand og koselige små gangveier.

Sol og strand

Stranden i Beruwelala starter ved lagunen der elven Bentota Ganga munner ut, og strekker seg noen kilometer nordover. Her er det god plass til å nyte strandlivet i ro og mak og ta en dukkert på den langgrunne stranden, som er beskyttet av et rev lenger ut i havet. Når solen står høyest på himmelen er det deilig å rusle opp til noen av strandrestaurantene og slappe av i skyggen med noe godt å spise og drikke. Du kan også ta en båttur tvers over lagunen til Paradise Island hvis du vil prøve en annen strand.

Utforsk omgivelsene

Omgivelsene rundt Beruwla er frodige og rolige. Om du vil du ha litt mer folkeliv kan du ta en tuk-tuk eller gå ned til den lille byen Aluthgama, der det finnes forskjellige markeder og butikker med mye artig å se på. Gå heller ikke glipp av Brief Garden som ligger et stykke inn i landet. Her kan du blant annet se en morsom blanding av hagekunst og et kunstgalleri med humoristiske utstillinger. Vil du begi deg ut på lengre utflukter er det både buss- og jernbanestasjon i Aluthgama, og på under en time er du nede i Hikkaduwa.

Vings reiser til Beruwela

I Beruwela kan du bo på det populære hotellet The Palms Hotel, som har en vakker hage ned mot standen. Her kan du ta ayurvediske spa-behandlinger av alle slag – alt fra en enkel ansiktsmassasje til ukelange kurer som får deg til å føle deg som et nytt menneske.
Når du bestiller en reise med Ving til Beruwela velger du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan også kombinere oppholdet i Beruwela med et annet reisemål, kanskje på et livligere sted som Negombo eller Galle.
Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • Fine sandstrender
  • Valgfri reiselengde
  • Solsikkert

Våre gjesters vurdering Beruwela

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Beruwela