Se hotell (5)

Reiser til Bentota

Sri Lanka, Sri Lanka
Velger du å reise til Bentota får du en spennende ferie ved en herlig strand med kort vei til flotte opplevelser.
Halvøya som ligger mellom havet og lagunen heter Paradise Island, og her ute ligger flere av Vings hotell i frodige omgivelser. Reiser du med barn kommer de til å bli like begeistret for den flotte sandstranden som for den spennende lagunen og alt som skjer der.

Paradise Island

Bentota er et langstrakt område der den nordlige enden utgjør halvøya Paradise Island, med Bentota-lagunen på den ene siden og Det indiske hav på den andre. Der hvor halvøya begynner ligger Bentota Beach by Cinnamon, og gjestene kan velge om de vil bade i havet eller i lagunen. Velger man havet får man en lang sandstrand på kjøpet. Stranden egner seg utmerket for lange turer i solnedgangen. Lagunen på den andre siden er som skapt for vannsport.

Aluthgama

Byen Aluthgama ligger på den andre siden av elven, med mer enn nok av båter som kan ta deg over om du vil utforske stedets markeder eller restaurantliv. Rett utenfor Aluthgama venter flere opplevelser, som for eksempel den skyggefulle hagen Brief Garden eller det vakre templet Kande Vihara. Du kan ta toget både nordover og sørover fra stasjonen i Aluthgam. En togreise på Sri Lanka er en opplevelse i seg selv, med farger, lukter og inntrykk som garantert vil gi deg ferieminner utenom det vanlige.

Bo bra med Ving

Vil du bo riktig bra i Bentota skal du velge Vivante by Taj. Dette er et eksklusivt og populært hotell på stranden noen kilometer utenfor sentrum av byen.
Når du bestiller en reise med Ving til Bentota velger du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan også kombinere oppholdet i Bentota med et annet reisemål på Sri Lanka.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Hotell på stranden
  • Fine sandstrender
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Bentota

Finn reise til Bentota