Se hotell (1)

Reiser til Marawila

Sri Lanka, Sri Lanka
På en reise til Marawila kan du forvente deg mest mulig avslapning i ferien. Med Ving bor du ved en fantastisk sandstrand.
Den lange stranden er som en oase for deg som vil komme uthvilt hjem fra ferien. Her kan du ligge på hotellets egne solsenger og titte på fiskerne som kommer inn fra havet med dagens fangst. Den lille restauranten sørger fo påfyll av energi, og vil du røre litt på deg kan du ta en lang spasertur langs stranden bort til landsbyen Chilaw.

Vings reiser til Marawila

I Marawila dreier det meste seg om den herlige stranden. Og det er på stranden Vings hotell ligger, et stykke utenfor Marawila by. Det populære hotellet Club Palm Bay tilbyr en rekke aktiviteter, og All Inclusive inngår i prisen.
Når du bestiller en reise med Ving til Marawila velger du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Det er også mulig å kombinere flere reisemål på samme reise, og du bestemmer selvsagt hvor mange netter du ønsker å bo på hvert sted.

Oppdag Sri Lanka

Hvis du har lyst til å utforske mer av reisemålet må du bevege deg et stykke utenfor hotellområdet. Nærmest ligger landsbyen Marawila, der du kan rusle rundt som en av få turister og handle på det lokale markedet. Her ligger det noen få butikker og restauranter. Vil du reise litt lenger kan du bli med på flere utflukter. I løpet av en dag rekker du for eksempel å besøke naturparken Willpathu, hovedstaden Colombo eller andre byer innen passelig avstand.
Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • Fine sandstrender
  • All Inclusive
  • Valgfri reiselengde
  • Kombiner flere reisemål

Våre gjesters vurdering Marawila

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Marawila

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.