Se hotell (3)

Reiser til Hikkaduwa

Sri Lanka, Sri Lanka
På en reise til Hikkaduwa står stranden, korallrevet og det ukompliserte utelivet i fokus. Velkommen til et av landets første turiststeder.
Hikkaduwa er høylydt, intens og avslappende, alt på en gang. Kystveien som går rett gjennom feriebyen er kantet av hotell, restauranter, dykkerfirmaer og alt annet man kan ha behov for i løpet av ferien. Litt lenger ned ligger stranden, og utenfor den korallrevet som har gjort stedet kjent. Men dette er ikke alt, for hvis du forlater hotellområdet og reiser litt innover i landet møter du en helt annen side av Hikkaduwa. Her ligger husene i frodige omgivelser, barna hopper paradis på de støvete veiene og små butikker selger alt av livets nødvendigheter. Her hersker det en helt annen ro enn ved strandområdene.

En av verdens fineste strender

Bare to mil sørover ligger Sri Lankas fjerde største by Galle, kjent for det gamle hollandske fortet, havnen og cricketstadion der det spilles kamper med jevne mellomrom i vinterhalvåret. Følger man deretter kysten enda et stykke kommer man til Unawatuna Beach – sannsynligvis en av verdens vakreste strender. Den gylne sandstranden kantet med palmer er like populær blant lokalbefolkningen som blant turistene. Hit reiser man for å nyte solen og havet. Det enkleste er å ta tuk-tuk eller tax hit, hvis du ikke er ekstra eventyrlysten og tar toget langs kysten.

Vings reiser til Hikkaduwa

Nesten alle Vings hotell ligger på stranden, blant annet det populære hotellet Coral Sands. Dette er er ganske lite hotell med hyggelig atmosfære og et basseng med strålende havutsikt.
Vil du oppleve mer av Sri Lanka kan du kombinere flere reisemål i ferien. Kanskje har du lyst på det rolige reisemålet Beruwela eller det livligere turiststedet Negombo? Du kan skreddersy reisen akkurat slik du ønsker det. Når du reiser med Ving til Sri Lanka kan du velge hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.
Nyttige tips
  • Solsikkert
  • Fine sandstrender
  • Gode dykkemuligheter
  • Valgfri reiselengde
  • Hotell på stranden

Våre gjesters vurdering Hikkaduwa

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Hikkaduwa

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.