Se hotell (3)

Reiser til Hikkaduwa

Sri Lanka, Sri Lanka
På en reise til Hikkaduwa står stranden, korallrevet og det ukompliserte utelivet i fokus. Velkommen til et av landets første turiststeder.
Hikkaduwa er høylydt, intens og avslappende, alt på en gang. Kystveien som går rett gjennom feriebyen er kantet av hotell, restauranter, dykkerfirmaer og alt annet man kan ha behov for i løpet av ferien. Litt lenger ned ligger stranden, og utenfor den korallrevet som har gjort stedet kjent. Men dette er ikke alt, for hvis du forlater hotellområdet og reiser litt innover i landet møter du en helt annen side av Hikkaduwa. Her ligger husene i frodige omgivelser, barna hopper paradis på de støvete veiene og små butikker selger alt av livets nødvendigheter. Her hersker det en helt annen ro enn ved strandområdene.

En av verdens fineste strender

Bare to mil sørover ligger Sri Lankas fjerde største by Galle, kjent for det gamle hollandske fortet, havnen og cricketstadion der det spilles kamper med jevne mellomrom i vinterhalvåret. Følger man deretter kysten enda et stykke kommer man til Unawatuna Beach – sannsynligvis en av verdens vakreste strender. Den gylne sandstranden kantet med palmer er like populær blant lokalbefolkningen som blant turistene. Hit reiser man for å nyte solen og havet. Det enkleste er å ta tuk-tuk eller tax hit, hvis du ikke er ekstra eventyrlysten og tar toget langs kysten.

Vings reiser til Hikkaduwa

Nesten alle Vings hotell ligger på stranden, blant annet det populære hotellet Coral Sands. Dette er er ganske lite hotell med hyggelig atmosfære og et basseng med strålende havutsikt.
Vil du oppleve mer av Sri Lanka kan du kombinere flere reisemål i ferien. Kanskje har du lyst på det rolige reisemålet Beruwela eller det livligere turiststedet Negombo? Du kan skreddersy reisen akkurat slik du ønsker det. Når du reiser med Ving til Sri Lanka kan du velge hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.
Nyttige tips
  • Solsikkert
  • Fine sandstrender
  • Gode dykkemuligheter
  • Valgfri reiselengde
  • Hotell på stranden

Våre gjesters vurdering Hikkaduwa

Finn reise til Hikkaduwa