Restplasser med avreise fra Stavanger, Sola

Er du klar for å reise sydover fra Stavanger på kort varsel – og til lavest mulig pris – har du kommet rett. Ving tilbyr alltid et stort utvalg restplasser, både med og uten All Inclusive.

Vær oppmerksom på at restplasser med avreise om kort tid må betales med en gang.

Om restplasser

Alle priser gjelder pr. person, basert på to personer i dobbeltrom.

I visse perioder opplever vi stor etterspørsel og restplassene kan bli utsolgt og allikevel vises i oversikten nedenfor. For bedre tilgjengelighet kan det lønne seg å velge en reise litt lenger ned på listen.

Billige restplasser fra Stavanger

Over finner du alle restplasser fra Stavanger til flere reisemål, både sommer og vinter. Vi har presset prisene så langt ned vi kan, og det blir fort utsolgt. Vent derfor ikke for lenge med å bestille hvis du finner en ledig restplass du kan tenke deg.

Utvalget av restplasser med avreise fra Stavanger endrer seg fortløpende, og du kan finne ledige plasser på charterreiser til reisemål som Mallorca, Hellas, Gran Canaria og Tenerife. Hvis du vil presse prisene enda litt mer kan du reise uspesifisert, som betyr at du får vite hvor du skal bo først ved ankomst på reisemålet. Vi har selvfølgelig også mange restplassreiser hvor du kan se og lese om hotellet på forhånd.

Hvis du kan reise på kort varsel er restplasser en perfekt måte å finne drømmereisen på. Du finner alle Vings restplasser med avreise fra Stavanger på denne siden, men hvis du ikke finner det du ser etter har vi flere tips til hvordan du kan finne billige reiser.

Topp 9 reisemål for restplass:

  1. Tyrkia
  2. Hellas
  3. Mallorca
  4. Gran Canaria
  5. Thailand
  6. Kreta
  7. Spania
  8. Kypros
  9. Kroatia

Du velger selv kriteriene for restplassene i feltene ytterst til venstre på siden. Du kan fylle ut ønsket reiselengde, avreisedato, pris, antall reisende, avreiseflyplass og reisemål.