Restplasser fra Kristiansand, Kjevik

Om du har mulighet for å reise på kort varsel og vil ha en bra reise til en enda bedre pris har du kommet til rett sted. Her finner du alle restplassene fra Kristiansand til våre herlige reisemål, med eller uten All Inclusive.

Vær oppmerksom på at restplasser med avgang innen kort tid må betales med én gang.

Om restplasser

Alle priser vises pr. person når minimum to deler rom/leilighet.

I visse perioder er det mange som bestiller restplasser, og reisen kan allerede være solgt selv om den er synlig i listen nedenfor. Prøv i så fall en annen reise lenger frem i tid.

Rimelige restplasser fra Kristiansand

Hos Ving kan du bestille restplasser fra Kristiansand, og på denne siden finner du alle aktuelle reiser til reisemål over hele verden, både sommer og vinter. Prisene blir ikke lavere, og reisene forsvinner raskt. Derfor anbefaler vi å bestille med én gang du ser en reise du har lyst på.

Takket være at tilbudet på restplasser varierer kan du finne restplassbilletter til ulike reisemål på Gran Canaria og Mallorca. Derfor kan vi love deg at du vil finne en restplasstur som passer deg. Er du spontant og eventyrlysten, kan du finne uspesifiserte reiser. Det er ofte de billigste plassene, og du får først vite hvordan du skal bo når du ankommer reisemålet. Dette gjør at vi kan senke prisene enda mer. Vi har selvsagt også en mengde restplasser hvor du kan lese alt om hotellet i forveien.

Om det haster med å komme ned til varmen og du er ute etter en rimelig reise, kan en restplass være den beste måten å finne drømmereisen på. Ving har et utvalg av restplasser for deg som er spontan og kan reise på kort varsel. Alle restplasser fra Kristiansand finner du på denne siden, og om du ikke finner det du leter etter har vi flere tips om hvordan du kan finne billige reiser.

Topp 9 reisemål for restplass:

  1. Tyrkia
  2. Hellas
  3. Mallorca
  4. Gran Canaria
  5. Thailand
  6. Kreta
  7. Spania
  8. Kypros
  9. Kroatia

Du velger selv kriteriene for restplassene i feltene ytterst til venstre på siden. Du kan fylle ut ønsket reiselengde, avreisedato, pris, antall reisende, avreiseflyplass og reisemål.