Gjeng på paddleboards

Gruppereiser til utlandet

Kanskje er det bridgeklubben som vil arrangere en turnering, idrettslaget som har lyst til å trene i andre omgivelser, familien som har noe spesielt å feire, kunstforeningen eller vinklubben som vil ha nye impulser – hvorfor ikke legge turen til varmere himmelstrøk?

Hos oss får du alltid en personlig kontakt som kan komme med tips og råd og som passer på at dine krav og ønsker blir oppfylt.

Populære reisemål for gruppereiser

Kontakt oss for flere forslag

Mallorca er et populært reisemål for gruppereiser

Mallorca

Mallorca er et populært og komplett reisemål for alle formål, enten du ønsker kultur, trening eller naturopplevelser! Mallorca har alt – fra familievennlige strender til sjarmerende landsbyer og ikke minst storbyen Palma som har mye å by på for alle.

Forslag på gruppeturer: Aktiv grupper, sykkel, trening, bridge, shopping og konferanse

Kanariøyene er et populært reisemål for grupperreiser

Kanariøyene

To av nordmenns favorittøyer, Gran Canaria og Tenerife byr på langt flere opplevelser enn sol og sommer ved bassengkanten - her er det flotte turmuligheter, konferansefasiliteter, shopping, mat.

Forslag på grupperturer: Bridge, sykkel, konferanse trening, shopping, vandreturer, aktive grupper

Gruppereise til Hellas

Hellas

Gruppereiser til greske øyer som Rhodos og Kreta faller i smak hos mange, og begge byr på en fasinerende blanding av solfylte ferieopplevelser og spennende historie.
Forslag på gruppeturer : Flotte vandreturer, konferanse, sol & bad.

Gruppereiser til Kroatia

Kroatia

Kroatia blir stadig mer populært. Her kan du vente deg spennende utflukter, avkobling og krystallklart vann.
Dubrovnik – mye historie – Sol & bad- Vakker by – god middelhavsmat
Forslag på gruppeturer: Bridge, familier, spa, mat & vin

Gruppereise til Kypros

Kypros

På solsikre Kypros finner du det meste, langgrunne sandstrender, glitrende badevann og anitkke kulturskatter.

Forslag på gruppereiser: Konferanse, sport, aktiv ferie

Gode konferansehotell

Vi har flere hotell som passer for konferanser i både stor og liten skala. Kontakt oss gjerne for flere forslag.

Sunwing

Sunwing på Rhodos

Sunwing Kallithea Beach er et populært hotell ved en av Rhodos’ beste strender, ca. fire kilometer fra koselige Rhodos by. Hotellet er stort med fem konferanselokaler, gode restauranter og flere basseng.

Sunprime

Sunprime på Gran Canaria

Sunprime Atlantic View har 16-års aldersgrense, så her kan konferansen holdes i fine og rolige omgivelser. Hotellet har fine fasiliteter, et herlig bassengområde og en restaurant med mye godt på menyen.

Kontakt oss

Du trenger bare å fortelle oss hva gruppen ønsker, så hjelper vi dere med å finne reisemål og skreddersy et opplegg fra A til Å.

E-post: gruppe@ving.no
Telefon: 23 15 58 80 (Hverdager 9–15)

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.