Konferansehotell i utlandet

Utvalgte hotell som passer for større grupper

Konferansehotell i utlandet

Gruppe- og konferansehotell i utlandet

Blant våre hotell finner dere mange som passer perfekt for en gruppe- eller konferansereise i utlandet.

Kontakt vår gruppe- og konferanseavdeling for et uforpliktende tilbud.

Planlegger dere årets eller neste års gruppe- eller konferansereise? Hvorfor ikke tilføre reisen det lille ekstra og legge oppholdet til varmere strøk? Å legge gruppe- eller konferansereisen til et konferansehotell i utlandet er sjelden dyrere enn å arrangere det hjemme. I tillegg får dere fordeler som varme, eventyr, kultur og mye annet.

Mange av konferanshotellene våre passer utmerket for større gruppereiser – det være seg en bridgeklubb, et fotballag, en skoleklasse, venner eller slekt. Uansett årsak finnes det alltid en god grunn til å reise til varmen!

Sunprime Hotels som konferansehotell

Konferanse på Sunprime Hotels

På våre Sunprime Hotels har du tilgang til alt nødvendig utstyr, og konferanseverten sørger for at alt fungerer. Legg til hotellets førsteklasses mat- og vinutvalg, det store bassengområdet og nærheten til bra golfbaner og andre aktiviteter, så vil du oppdage at det er vanskelig å konkurrere med våre Sunprime Hotels.

Sunwing Resorts som konferansehotell

Konferanse på Sunwing Resorts

Vi har konferansemuligheter på flere av våre Sunwing Family Resorts, med en konferansevert som sørger for at alt fungerer som det skal. Legg til førsteklasses mat og drikke, underholdning, store bassengområder, og Sunwing blir et innlysende valg for den neste konferansen.

Vings konferansehotell

Flere hotell som passer for grupper

I vårt utvalg har vi mange ulike typer hotell som passer for gruppereiser. Her har vår Gruppe & Konferanseavdeling samlet noen av sine favoritter.

Mer informasjon

Treningshotell i utlandet

Treningshotell i utlandet

Planlegger du en treningsreise i utlandet? Vi har flere treningshotell som passer utmerket som base for treningsreiser.

Kontakt oss

Du trenger bare å fortelle oss hva gruppen ønsker, så hjelper vi dere med å finne reisemål og skreddersy et opplegg fra A til Å.

E-post: gruppe@ving.no
Telefon: 23 15 58 80 (Hverdager 9–15)

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.