Skal, skal ikke?

Du er aldri for ung til å oppleve verden! Kjenner du at det kribler i magen av tanken på å utforske nye, spennende reisemål? Reis på oppdagelsesferd med oss, da vel! Vi har reiser til noen av verdens fineste steder, hvor opplevelser du aldri vil glemme venter. Hva med å snorkle med havskilpadder i Mexico, fiske blekksprut i Vietnam eller hoppe i strikk i Hong Kong? Uansett hvor lang bucketlisten din er kan vi nesten helt sikkert hjelpe deg med å få krysset av et punkt eller ti.

For hvis eventyrlyst er din greie, er oppdagelsesreiser vår!

13 STEDER

DU IKKE MÅ GÅ GLIPP AV

#1 NEW YORK - The Big Apple er en av verdens kuleste storbyer, og i denne heftige verdensmetropolen er det nærmest umulig å kjede seg.
#2 MAURITIUS - På denne postkortvakre øya i Det indiske hav trenger du ikke å lure på hvilket filter du skal bruke i sosiale medier. #nofilter! Her kan du begi deg ut i den fargerike undervannsverdenen og dra på eventyrlige fjellturer.

#3 MEXICO - Spis tacos og nyrørt guacamole til du sprekker, få med deg mayafolkets religiøse sentrum – Chichén Itzá – og svøm i en cenote – en naturlig grotte fylt med krystallklart grunnvann hvor du kan bade, snorkle og i enkelte tilfeller dykke.
#4 TOKYO - Utforsk arkitekturen og jungelen av neonreklame i kontrastenes hovedstad, spis sushi, syng karaoke, se sumobryting og besøk noen av de merkelige temarestaurantene japanere har slik forkjærlighet for.
#5 THAILAND - Fullmånefester på stranden, adrenalinpumpende aktiviteter og spennende dykkemuligheter – er det rart at Thailand er populært?

#6 CUBA - Havanna er nærmest et levende museum med storslagen arkitektur, kirker og torg, og gjennom suset fra de gamle, amerikanske bilene fra 50-tallet høres mambo, cha-cha og salsarytmer. Varadero byr på mil etter mil med brede og gnistrende vakre, hvite korallstrender.
#7 THE WILD WEST - Begi deg ut på landeveien langs ikoniske Route 66, opplev de ville kasinoene i Las Vegas og la deg begeistre av imponerende Grand Canyon.
#8 MALDIVENE - Et unikt laguneparadis med kritthvite sandstrender og krystallklart vann. Alle hotellene tilbyr både strandvillaer rett ved vannkanten og Water Villas – villaer på påler ute i det krystallklare, grunne vannet. Her venter barbeintluksus du ikke får noe annet sted.
#9 MARRAKECH - I den marokkanske eventyrbyen finnes det noe interessant å se uansett hvor du snur deg. Moskeer, slangetemmere, kryddertårn, åndelamper, aladdinlykter i alle regnbuens farger, intrikate dørfasader, Atlasfjellene innhyllet i tåke, moskeer, minareter – listen er uendelig!
#10 BALI - Her venter templer, strandfester, rafting og surfing. Bli med på yoga på stranden, prøv ekstremsport i regnskogen og besøk noen av de mange templene som gjør øya helt enestående.

#11 SRI LANKA - Dra på safari i en av de mange nasjonalparkene, ta toget gjennom frodige fjellandskap og teplantasjer, besøk klippetempler og la deg overvelde av den yrende hovedstaden Colombo i dette fargesprakende og vennlige landet.
#12 DUBAI - Gigantiske kjøpesentre med skøytebane og haiakvarium. Skyskrapere som strekker seg halvveis til himmelen, syvstjerners hotell og en skibakke midt i ørkenen. I Dubai kan alt skje.
#13 GOA - Her venter kilometerlange strender, en unik kultur, en vennlig lokalbefolkning og yrende markeder som bugner av spennende varer – til skikkelig lave priser.

Kontakt oss

Har du spesielle ønsker eller spørsmål? Våre erfarne eksperter er alltid klare for å hjelpe deg, slik at du får akkurat den reisen du drømmer om. Kontakt oss – vi hjelper deg gjerne med å oppfylle drømmene dine.

Ring oss på 915 08 888
E-post: info@ving.no

Andre har også vist interesse for