Se hotell (15)

Reiser til Goa

På en reise til Goa får du oppleve kilometerlange strender, krydderdufter, en vennlig lokalbefolkning og yrende markeder med billig shopping.
Goa er Indias minste delstat, og ligger på vestkysten av landet. Både indiske og utenlandske feriegjester lokkes til Goa på grunn av alle turiststedene, de tropiske sandstrendene, den vakre landsbygda og bygninger på verdensarvlisten.

Kultur og historie i Goa

Når du bestiller en reise med Ving til Goa kan du velge mellom å bo i den nordlige eller sørlige delen av regionen. Midt i mellom ligger Panaji, regionshovedstaden som er verdt en utflukt som du vil ha et bedre innblikk i områdets historie og kultur. Her kan du besøke kunstgallerier, stilige kafeer, templer, kirker og parker.

Lange sandstrender

Det venter en rekke strender i Goa. Blant de mest kjente er de gylne strendene i turiststedene Candolim, Baga og Calangute. Strendene i Vagator, Arambol og Anjuna har en mer bohemsk atmosfære. På Turtle Beach i Morjim kan du med litt flaks, og om du reiser i januar, se skilpaddene krabbe opp i stranden for å legge egg. Bare vis hensyn og la dyrene være i fred

Vings reiser til Goa

Ving tilbyr reiser til Goa hele året, og du kan selv velge når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan også kombinere to eller flere hotell om du vi se mer av Goa i løpet av oppholdet. Ving tilbyr en rekke hotell i Nord- og Sør-Goa, med alt fra to til fem bølger. For en ekstra behagelig ferie kan du velge All Inclusive eller bo på et luksushotell.
  • Valgfri reiselengde
  • Hele året
  • Kilometerlange sandstrender
  • Historie
Finn ditt hotell
Finn reise til Goa

Reiser til Goa

Nord-Goa
Endeløse strender og fargerikt folkeliv. Velkommen til Nord-Goa.
Sør-Goa
Når du reiser til Sør-Goa med Ving kan du nyte kilometerlange strender, spennende restauranter og severdigheter. Du får også anledning til å oppleve det "landlige" India.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.