Se hotell (16)

Reiser til Goa

På en reise til Goa får du oppleve kilometerlange strender, krydderdufter, en vennlig lokalbefolkning og yrende markeder med billig shopping.
Goa er Indias minste delstat, og ligger på vestkysten av landet. Både indiske og utenlandske feriegjester lokkes til Goa på grunn av alle turiststedene, de tropiske sandstrendene, den vakre landsbygda og bygninger på verdensarvlisten.

Kultur og historie i Goa

Når du bestiller en reise med Ving til Goa kan du velge mellom å bo i den nordlige eller sørlige delen av regionen. Midt i mellom ligger Panaji, regionshovedstaden som er verdt en utflukt som du vil ha et bedre innblikk i områdets historie og kultur. Her kan du besøke kunstgallerier, stilige kafeer, templer, kirker og parker.

Lange sandstrender

Det venter en rekke strender i Goa. Blant de mest kjente er de gylne strendene i turiststedene Candolim, Baga og Calangute. Strendene i Vagator, Arambol og Anjuna har en mer bohemsk atmosfære. På Turtle Beach i Morjim kan du med litt flaks, og om du reiser i januar, se skilpaddene krabbe opp i stranden for å legge egg. Bare vis hensyn og la dyrene være i fred

Vings reiser til Goa

Ving tilbyr reiser til Goa hele året, og du kan selv velge når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan også kombinere to eller flere hotell om du vi se mer av Goa i løpet av oppholdet. Ving tilbyr en rekke hotell i Nord- og Sør-Goa, med alt fra to til fem bølger. For en ekstra behagelig ferie kan du velge All Inclusive eller bo på et luksushotell.
  • Valgfri reiselengde
  • Hele året
  • Kilometerlange sandstrender
  • Historie
Finn ditt hotell
Finn reise til Goa

Reiser til Goa

Nord-Goa
  • Restauranter og barer
  • Aktiviteter (se og gjøre)
  • Uteliv
Endeløse strender og fargerikt folkeliv. Velkommen til Nord-Goa.
Sør-Goa
  • Restauranter og barer
Når du reiser til Sør-Goa med Ving kan du nyte kilometerlange strender, spennende restauranter og severdigheter. Du får også anledning til å oppleve det "landlige" India.