Snart banker kulden på døra. Hvorfor åpne?

Allerede på 50-tallet fløy reiseglade nordmenn sørover til varmere vær og lysere kvelder, og den dag i dag er det hundretusenvis av oss som velger Kanariøyene når ferien skal bestilles. Det kjente og kjære reisemålet byr på solvarmt vintervær, gode matopplevelser og spennende natur, og når du reiser med Ving kan du være sikker på at vi gjør alt vi kan for at ferien din skal bli så vellykket som mulig.
Mer informasjon  
Så hvis du drømmer om en vellykket familieferie der både store og små får en velfortjent pause fra hverdagen, så finner du reisen din hos oss.
Mindre informasjon

For hvis vintersol er din greie, så er Kanariøyene vår.

HVORDAN VIL DU REISE?

Vi tar oss av det praktiske, så får dere tid til bare å være sammen, slappe av og nyte ferien.

Reis enkelt og trygt med barna

Sunwing og Ocean Beach Club er alt tilrettelagt for en vellykket familieferie.

Har du små barn?

Sunwing og Ocean Beach Club har vi gjort det ekstra enkelt å være på ferie med babyen. Her kan du leie paraplytrille og bestille smarte tilleggspakker, som bambinopakken, der barneseng og barnestol er inkludert. Med Easy Travel slipper du å stå i innsjekkingskø på flyplassen – du kan nemlig sjekke inn bagasjen før du drar fra hotellet. Det er selvfølgelig også barnebasseng med solskjerming som er tilpasset små barn.

Les mer her

OPPLEV MER

Kanariøyene byr på utflukter og aktiviteter for hele familien. Her er noen tips.

Spennende utflukter

Når du reiser med Ving til Kanariøyene har du mange spennende utfluktsmuligheter. Bli med på bondemarkedet i San Mateo på Gran Canaria og få en hyggelig dag sammen med lokalbefolkningen, eller opplev Tenerifes fascinerende undervannsverden om bord i en båt med panoramavinduer under vannlinjen.

Hvis du foretrekker å utforske omgivelsene på egen hånd kan de lønne seg å leie en bil.

Bli med på bondemarked, besøk en vingård eller utforsk selv med leiebil.

Ekspertenes tips

Vi ønsker alle å finne de ukjente perlene i ferien. Den bortgjemte badeviken eller det vakreste utsiktsstedet. Vi viser deg hvor du kan gjøre spennende oppdagelser.

Badeland og temaparker

Været på Kanariøyene

Vejret på Kanarieøerne
Når er været best?

Kanariøyene har et mildt klima og begrenset nedbørsmengde. Varmest er det i sommermånedene (juni, juli, august) med en dagtemperatur som vanligvis ligger på 25 grader og en nattemperatur på 20 grader. Svalest er det i vintermånedene (desember, januar, februar) med en dagtemperatur på rundt 20 grader og nattemperatur som sjelden kryper under 15 grader. Temperaturen i vannet ligger på 18-23 grader året rundt.

Vær oppmerksom på at det kan være stor forskjell på øyenes nord- og sørside. Les mer her:
Gran CanariaTenerifeFuerteventuraLa GomeraLanzarote

FINN DIN KANARIØY

Kanariøyene har alltid med sitt solsikre vær og mange fine strender begeistret nordmenn i lange tider. Hver øy har sin sjarm – hvilken blir din favoritt?

Gran Canaria

Gran Canaria er kanskje den mest kjente av Kanariøyene, og her kan du oppleve gylne strender, koselige fjellandsbyer, subtropiske skoger og ikke minst – det store shopping- og underholdningstilbudet. Den varierte naturen gjør øya perfekt for fotturer. Les mer om Gran Canaria.

Reisemål: AgaeteAmadoresArguineguínCosta MelonerasLas PalmasMaspalomasPlaya del CuraPlaya del InglésPuerto RicoPlaya de TauritoPuerto de MogánSan Agustin

Tenerife

Vakre Tenerife byr på et fascinerende landskap med alt fra karrige lavalandskap til frodige, grønne daler. Her kan du bade i havbasseng og la deg sjarmere av landsbylivet. Besøk vakre småbyer som Garachico og La Orotava, og nyt herlige fisk- og skalldyrretter – og deilig vin. Les mer om Tenerife.

Reisemål: Guia de IsoraLos CristianosLos GigantesPlaya de las AméricasPlaya ParaisoPuerto de la CruzSan Miguel de AbonaSanta Cruz

Fuerteventura

På den nest største av Kanariøyene, ørkenaktige Fuerteventura, venter avslappet atmosfære og en genuin, kanarisk stemning. Øya har noen av Europas beste strender (hele 150 km av dem), og er et populært surfereisemål. Det finnes også flere små, lokale osteprodusenter her. Les mer om Fuerteventura.

Reisemål: CorralejoCosta CalmaJandia

La Gomera

La Gomera er av de minste Kanariøyene – en fredelig, liten øy med utmerket turterreng og flotte golfanlegg. Til La Gomera reiser man for avslapning og for naturopplevelser, og du kan blant annet oppleve sorte sandstrender med krystallklart vann. Les mer om La Gomera.

Reisemål: La Gomera

Lanzarote

Unikt vulkanlandskap, sjarmerende landsbyer, grotter og fine lavastrender – alt dette finner du på Lanzarote. Lanzarote har minst nedbør av alle Kanariøyene. Les mer om Lanzarote.

Reisemål: Playa BlancaPuerto del Carmen

FINN FERIEN DIN