Se hotell (63)

Reiser til Playa de las Américas

Playa de las Américas passer for de fleste: Barnefamilier, livsnytere, voksne som reiser uten barn, vennegjenger, golfere og alle andre!
På Tenerifes kanskje mest populære reisemål, Playa de las Américas, har Ving massevis av valgmuligheter – året rundt. Her finner du alt fra enkle leilighetshotell til familievennlige Sunwing Fañabé Beach, og ikke minst våre to Sunprime Hotels: Sunprime Coral Suites & Spa og Sunprime Ocean View om du skal reise uten barn.

Playa de las Américas

Playa de las Américas er et moderne og velorganisert reisemål på Tenerifes solsikre sydkyst. Her har du det meste; fine strender, mange aktiviteter, restauranter, barer og nattklubber, samt et stort hotellutvalg og gode shoppingmuligheter inne i sentrum. Kort sagt, et reisemål som appellerer til de aller fleste.
Playa de las Américas har hatt en rask vekst de siste årene. Nå strekker feriestedet seg langs hele kysten og består egentlig av flere mindre reisemål. Den populære strandpromenaden går som en pulsåre fra Los Cristianos, forbi San Eugenio og Fañabé helt ned til den fredelige fiskerlandsbyen La Caleta. Jo nærmere det opprinnelige Playa de las Américas du bor, desto livligere er det. Men underveis er det mange fine strender hvor du kan koble av og nyte solen.

Sunprime Hotels for voksne

I Playa de las Américas tilbyr vi ikke mindre enn to Sunprime Hotels for deg som reiser uten barn. Sunprime Ocean View er et voksenhotell med høy standard og en fantastisk utsikt over havet fra de øverste etasjene. Her bor du i delikate leiligheter, nær strandpromenaden og sentrum, med et smakfullt bassengområde og oppvarmet basseng.
Sunprime Coral Suites & Spa bor du i nærheten av sentrum, og når du vil slappe av er du velkommen opp på takterrassen for å nyte utsikten og solen.
Uansett hvilket av vår Sunprime Hotels du velger kan du også bestille en av våre praktiske måltidspakker for å få en enda mer behagelig ferie.

Barnevennlige hotell i Playa de las Américas

Playa de las Américas er det rette stedet å ta med seg barn på ferie. Her er det flere barnevennlige hotell, både Sunwing Family Resorts og Family Garden hvor du kan treffe våre populære maskoter Lollo & Bernie. Du bor i komfortable leiligheter for inntil seks personer, og du kan du alltid bestille praktiske måltidspakker, som for eksempel All Inclusive. Slik blir ferien din akkurat så avslappende og bekymringsfri som du drømmer om.

Fra enkelt til luksus i Playa de las Américas

Når du reiser med Ving til Playa de las Américas kan du velge blant ca. 50 hotell. Her er alt fra litt enklere leilighetshotell til ordentlige luksushotell, som for eksempel Bahia del Duque, et ytterst elegant og luksuriøst hotell ved stranden i Fañabé. Her er det tropisk hage, flere basseng, førsteklasses service og et fantastisk spa.
Nyttige tips
 • Sunwing Family Resorts
 • Sunprime Hotels
 • Fine sandstrender
 • Family Garden med Lollo & Bernie
 • All Inclusive
 • Luksushotell
 • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Playa de las Américas

Finn reise til Playa de las Américas

300,- i rabatt på leiebil med AVIS

Akkurat nå får du 300,- i rabatt når du bestiller leiebil hos AVIS. Rabatten gjelder for alle bilkategorier og leieperioder. Du kan bestille leiebilen samtidig som du bestiller reisen din, eller i etterkant via Min Side.
Rabatten gjelder når du bestiller en chartertur, siste opphentingsdag 31. mars 2024.

Reiseforslag til Playa de las Américas

Coral Compostela Beach
Coral Compostela Beach
Playa de las Américas, Tenerife, Spania
 • Fly + del i 2-romsleilighet i to etasjer
 • 1 uke
 • Avreise 2 jan 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly + hotell, 1 uke
2 jan 2024 fra Oslo, Gardermoen
Sunprime Ocean View
Sunprime
 • Passer for voksne
Sunprime Ocean View
Playa de las Américas, Tenerife, Spania
 • Fly + del i Junior Suite, 2-roms, to balkonger i hotellets øverste etasjer, med begrenset havutsikt
 • 1 uke
 • Avreise 17 des 2023 fra Trondheim
Fly + hotell, 1 uke
17 des 2023 fra Trondheim
Sunwing Fañabé Beach
Sunwing
 • Barnevennlig
Sunwing Fañabé Beach
Playa de las Américas, Tenerife, Spania
 • Fly + del i Classic Suite, 1-roms, terrasse mot hagen. Passer for bevegelseshemmede
 • 1 uke
 • Avreise 17 des 2023 fra Stavanger
Fly + hotell, 1 uke
17 des 2023 fra Stavanger
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.