Reisetips

La deg inspirere av andres opplevelser! Her finner du reisetips og forslag skrevet av våre gjester.

Husk også å legge inn ditt reisetips!

Velg land og deretter landets reisemål i rullegardinmenyen under for å få en liste over reisetips fra området.

 • Puerto de la Cruz

  Skrevet av:jlombaye@yahoo.com 
  15.02.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  5
  Attraksjoner
  5
  Shopping
  5
  Barnevennlig
  5
  Underholdning
  5

  Reiste i februar 2014

  Kommentér
 • Puerto de la Cruz

  Skrevet av:ann-britt.andersen 
  14.03.2012

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  2
  Attraksjoner
  3
  Shopping
  2
  Barnevennlig
  3

  Hei ...bestilte rom på BAMBI appartments..men ble rimelig skuffet da vi endelig ankom rommet...for bildene lyger og folk blir lurt trill rundt...det rommet vi fikk på bambi var så knøttelite,og på badet var det så trangt at man måtte ut for å skifte mening,og når vi satt på do,så kunne vi ikke sitte rett ut med fotan,men vi satt på skjeve,og fotan tok rett borti veggen til dusjen...fikk omtrent klaustrofobi av det rommet...men et fantastisk flott personale hjalp meg og min venninne til et mye bedre rom PÅ ASTORIA SOM ER VEGG I VEGG MED BAMI,(fells resepsjon),som er passende for to voksne.bortsett fra det første rommet så var vi meget fornøyd med plassen og beliggenheten. fantastisk flott by,og utrolig enkelt å finne fram i byen uansett hvor vi gikk hen .vi skulle ha på oss kjoler en kveld og trålte byen rundt etter strømpebukser..som da heter MEDIA PÅ SPANSK..men det var ingen enkel affære...så damer...ta med strømpebukse før dere drar,for slikt finnes knapt i butikkenene i spania...OG FINNES DE,SÅ LIGGER DE SKJULT..
  så like rundt hjørnet av hotellet så fant vi en helt fantastisk flott fotball pub..BEE HIVE...et fantastisk flott personale der,serviceinnstilt til tusen...ANBEFALES!!!!!!!!!puerto de la cruz kan anbefales på det varmeste som ferieby!!!!!og det frister meg veldig å komme tilbake...et herlig folkeslag,...og god mat..men du får stort sett det samme av mat over alt...på dagen var det grei tempratur,men når sola forsvant så ble det mye kaldere,så vi måtte ha jakke på om kveldene!!
  .da ønsker jeg dere alle en riktig hyggelig ferie,og nyt puerto de la cruz.:-)

  Les mer

  Reiste i mars 2012

  Kommentér
 • Puerto de la Cruz

  Skrevet av:berit 
  13.12.2011

  Vi har vært i Puerte de la Cruz mange ganger, første gang i 1979. Har testet ut mange gode restauranter og i 2010 oppdaget vi Los Tulipanes - en ubetydelig restaurant fra utsiden, men helt nydelig gourmetmat. Kokken (eieren Noel) hadde jobbet 10 år i Danmark og drev nå sammen min sin herlige kone. Den ligger rett bak i bakgatene bak Plaza Charco mot Playa Jardin. Anbefales på det sterkeste.

  Les mer

  Reiste i november 2011

  Kommentér
 • Puerto de la Cruz

  Skrevet av:B 
  22.08.2011

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  3
  Attraksjoner
  2
  Shopping
  3
  Underholdning
  1
  Sport & aktiviteter
  1

  Vi bodde på Florida Hotel. Langt fra noe luksushotell, men helt grei standard for prisen.

  Puerto de la cruz er et sted der pensjonistene og kjæresteparene reiser. Så skal dere på party tur så er det greit å dra et annet sted.

  Gode muligheter for shopping :)

  Reiste i mars 2011

  Kommentér
 • Puerto de la Cruz

  Skrevet av:syden 
  12.07.2011

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Attraksjoner
  4
  Shopping
  4
  Barnevennlig
  4
  Underholdning
  4
  Sport & aktiviteter
  3

  Vi havnet faktisk i Puerto de la Cruz i forbindelse med restplasstur! Det var bra, for hit har jeg ikke vurdert å dra! Dette er en liten by nord på øya med masse gågater trange smug og en fantastisk atmosfære! Strendene her er små,med svart sand og litt skumle understrømmer i vannet. Det gjør ingent ing, for her har de de fantastiske havsbassengene! Loro prk er også verdt et besøk! Vi kommer garantert tilbake!

  Les mer

  Reiste i september 2004

  1
  mishmu skrev:
  10.02.2014
  Akkurat samme som oss , vi er frelst - og kommer garantert tilbake! :)
  Kommentér
 • Puerto de la Cruz

  Skrevet av:janhugo 
  10.02.2011

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Attraksjoner
  4
  Shopping
  3
  Barnevennlig
  1
  Underholdning
  3
  Sport & aktiviteter
  2

  Har vært der utallige ganger. Det er en herlig by for voksne folk som ikke drar med seg unger. Dersom du absolutt MÅ ha sol hver dag, så prøv heller sørsiden av Tenerife, eller Gran Canaria eller Fuerteventura eller Lanzarote. Det botaniske mangfoldet her kommer jo nettopp av noen små regnskurer eng ang iblant, oftest om kveldene/nettene. Klimaet er behagelig, litt kjøligere enn på sørsiden. Men dog, det er jo rundt 20+ rundt hele året. Dette er en spansk storby, i Kanarisk målestokk, så en har ikke følelsen av charter-mas. Det finnes strender, men også og en flott kunstig strand inne langs promenaden. De hotellene som ikke har tilstrekkelig med sol-muligheter utenfor (husk at det ofte er eldre hoteller her), har noen ganger soltak tilgjengelig oppe på taket! Flott utsyn derfra mange steder. Gamlebyen med sine rustikke hus er verdt et besøk eller to. For ikke å snakke om de fantastiske omgivelsene; når en ser Teide majestetisk opp mot sørøst i klarvær, med den flotte, grønne Orotavadalen klatrende opp mot stupene ovenfor. Reiser en om vinteren kan det hende (som iår) at Teide med sine 3718 moh er snekledd! Loro Parque er en av de mest renommerte i verden når det gjelder maritime show. Sjøløver, pingviner, delfiner og spekkhoggere. Verdt et besøk. Går gratis trikk rundt daglig fra sentrum og de fleste hoteller. Stenger rundt kl 18, men beregne en god del timer der. Internasjonalt Casino finnes, åpent daglig. Shoppingmulighetene er der for dem som ønsker det. Gode bussforbindelser rundt øya. Bare et hint - en MÅ ta turen rundt platået (Parque Nacional de las Canadas del Teide). Enten med busstur eller leiebil. Anbefaler ikke moped/motorsykkel på den turen. Folk med høydeskrekk anbefales heller å holde seg ved bassenget. Mat og drikke er litt billigere enn på sørsiden, hvor de fleste turistene er. Leiebil er veldig billig, og drivstoff ditto. Godt restauranttips : Tic Tac på Avenida de Generalissimo. Ser kanskje nøkternt ut utenfra, men sjekk maten og prisene. Godt tips: Conejo con mojo (helstekt kanin i mojosaus). Billig og bra. Kommer med kanariske poteter (de små saltete). Ellers bør en på evt bilturer få med seg den østlige siden. Den lille byen Masca, hvor veien er vanvittig bratt og svingete. Drakeblodstreet i Icod de los Vinos rett sørvest for Puerto. Santa Cruz de Tenerife er en storby - for dem som liker det. Nordsiden av Tenerife er også verdt et besøk hvis en har tid. Der er det fjeller og daler og bare noen få landsbyer. Kjører en fra La Laguna mot nordsiden, kjører en gjennom en mandelskog som dekker veien! Her har en og enkelte utsiktspunkter (miradores) som en kan ta flotte bilder. Thor Heyerdahls museum i Guimar, er verdt et besøk for historieinterreserte. Golfbaner finnes det flere av rundt øya. Turinterreserte har utallige ruter, men ha med godt fottøy, og husk at det er store forskjeller i temperatur.
  Merk at en skal være forsiktig i Spania når en er fotgjenger og skal krysse gata. Som bilfører trenger du ikke da ta samme hensyn som hjemme. Fartsgrensene er markant høyere enn i Norge. Veistandarden varierer - men er jevnt bra. Motorvei fra Puerto de la Cruz via Santa Cruz helt til Adeje/Playa de las Americas i sør. Følg da nøye med på skiltingen når du nærmer deg Santa Cruz, da det er mange felt. Tenerife har også to flyplasser - Los Rodeos i nord som ligger ved Santa Cruz/La Laguna, og Reina Sofia i sør som nok er den de fleste ankommer. Derfra er det bare 10 min til Los Crisianos, 15 til Playa de las Americas, og

  Les mer

  Reiste i desember 2010

  Kommentér
 • Puerto de la Cruz

  Skrevet av:eliseof 
  07.02.2011

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  1
  Attraksjoner
  1
  Shopping
  1
  Barnevennlig
  1
  Sport & aktiviteter
  1

  For all del ikke dra hit om du er født etter 1930. Byen består kun av eldre folk, men kjønner ikke hvorfor de vil bruke sin siste tid i denne byen.
  Kald, trist, overskyet og kjedelig by. Betalte 280euro for å komme meg bort derfra.
  Eneste ok området er en basengpark som ligger ved havnen. Det er her alle de fine Vingbildene er i fra.
  For all del ikke dra hit med barnevogn.


  Les mer

  Reiste i februar 2011

  1
  mishmu skrev:
  10.02.2014
  Må bare si meg fullstendig uenig. Vi havna her med restplass, og syns det er helt fantastisk! Hadde med barn, og syns det var en fornøyelse å være der hele familien. Hvis en ønsker party-ferie, er det selvfølgelig ikke stedet, men vi har kost oss med topptur vulkan, strender, gamlebyen, botanisk hage og masse god mat :)
  Kommentér
 • Puerto de la Cruz

  Skrevet av:karhol 
  10.02.2010

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Attraksjoner
  4
  Shopping
  4
  Underholdning
  3
  Sport & aktiviteter
  4

  Kjemefin by å reise til for voksne par. Nydelige parker, torg og smågater.
  Bodega Tejas Verdes må oppleves, der er det spansk musikk fremført av en gruppe med 3 eldre karer på gitar.
  Den gamle bydelen ned mot havnen har mange bra spisesteder.
  Klimaet er som en norsk sommer på sitt beste.
  Vannet er nok l itt kaldt i januar, men stranden (playa Jardin)var veldig bra. Der var det utleie av solsenger (3 euro pr. stk), og en helt grei buffetrestaurant.
  Bodde på ValleLuz, sentralt og greit hotell, men ganske slitt, og veldig stort.Vil nok velge Florida Plaza neste gang, gikk forbi der, og det så veldig hyggelig ut!
  Alt i alt en veldig fin ferie!

  Les mer

  Reiste i januar 2010

  Kommentér
 • Puerto de la Cruz

  Skrevet av:Eirik 
  13.01.2010

  Bar Hannen på Plaza del Charco er en skikkelig brun bule med godt fatøl og Puertos beste tartarsmørbrød. Meget blandet og tidvis svært underholdende klientell, fra tørste turister til løse fugler.

  Reiste i desember 2008

  Kommentér