Ocean Beach Club - Gran Canaria

Hotellvurdering: 4,5

 • Suiter for opptil 8 personer
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • WiFi er inkludert på hele hotellet
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Barneklubb med skandinavisk personale
 • Lollo & Bernie
 • All Inclusive mot tillegg
 • Direktebuss*
 • Innsjekking av bagasje på hotellet*
 • Spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-timer
 • Strandbeliggenhet

På stranden i Playa del Cura på Gran Canarias vestkyst ligger vårt Ocean Beach Club 0150 Gran Canaria. Vårt luksuriøse og rolige konsepthotell Ocean Beach Club by Sunwing Resorts passer for den moderne familien som setter pris på design og god mat i en herlig, avslappet atmosfære. Ocean Beach Club bygger på samme grunnprinsipp som Sunwing Family Resorts. Kvalitet og funksjon er våre nøkkelord, og målet er å lage det perfekte feriestedet for barnefamilier. Her får du treningsmuligheter, barneklubb, stilige leiligheter og gjennomtenkte menyer. Kort fortalt: På OBC venter det en ferie der dere får kvalitetstid sammen og omgås på egne vilkår, i deres egen takt.

Bestill gjerne Ocean Beach Club Suite der du kan gå rett ut i bassenget fra din egen terrasse. Vil du heller bo litt tilbaketrukket bestiller du en av våre Club House Suiter med terrasse og utsikt mot hagen. Her er det også mange hyggelige fellesarealer, bassengområde med lounge og små, frodige hager. Ocean Beach Club - Gran Canaria er som en kjempestor, hyggelig stue eller en hage med plass til alle, både ute og inne.

Nyhet!
Nå kan du bestille Lollo & Bernies lille Bambinopakke som inneholder bleier, kluter, smekke og bleiepose for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollos rangle følger også med for å gjøre babyen din ekstra glad.

Ocean Beach Club - Gran Canaria er lite og personlig. Her er livet litt fredeligere. Frokost, lunsj og middag serveres i restauranten, med havet som nærmeste nabo. Vil du være aktiv i ferien kan du bli med på være populære SATS ELIXIA-timer samt benytte fullt utstyrt treningsstudio og fitness. For herlig avslapping anbefaler vi et besøk i vårt spa som tilbyr mange forskjellige behandlinger. I nærheten av hotellet ligger Playa del Curas lokale sentrum, hvor du finner et lite utvalg av restauranter og et supermarked. I Puerto Rico, ca. 4 km unna, er utvalget enda større.

For de yngre gjestene som vil ta en pause fra sol og bad finnes både Lollo & Bernies Mini Land og Teen Lounge.

Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Les mer Ocean Beach Club - Gran Canaria Skjul tekst Røykfritt på Ocean Beach Club - Gran Canaria

Ocean Beach Club - Gran Canaria er et røykfritt hotell med unntak av en røykesone på hotellområdet. Noen av bungalowene er private og røyking kan derfor forekomme på terrassene der. Les mer under hotellfakta.

*Direktebuss t/r flyplassen er ikke inkludert, men kan kjøpes på forhånd. Direktebuss og innsjekking av bagasjen på hotellet gjelder kun når du flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under hotellfakta.

Adresse

Playa del Cura S/N
35140 Mogán, Gran Canaria

Telefon: +34 928 56 09 37
E-post (skriv på engelsk): grancanaria@oceanbeachclub.net

Fasiliteter på Ocean Beach Club - Gran Canaria

Prisliste