Se hotell (3)

Reiser til Playa del Cura

Velg Playa del Cura dersom du vil reise til et av Gran Canarias mest solsikre reisemål, der du og din familie kan tilbringe en herlig ferie ved vår Ocean Beach Club – åpent året rundt.

Velkommen til Playa del Cura, et rolig og fredelig feriested mellom populære Puerto Rico og vakre Puerto de Mogan, på Gran Canarias solsikre sydkyst. Her finner du en liten badevik med klart vann og grovkornet sand og småstein. Ikke langt herfra ligger Playa de Amadores med en av øyas fineste strender. Playa del Curas lille sentrum består av et lite kjøpesenter med et begrenset utvalg restauranter, barer og andre fornøyelser. Er du jakt etter et større utvalg, er det raskt og enkelt å reise til både Puerto Rico og Playa del Inglés. Playa del Cura har noen av Gran Canarias beste familiehotell og hotell med All Inclusive. Det kommer ikke som noen overraskelse at Vings gjester er begeistret for dette stedet.

Barnevennlige hotell

Når du bestiller en charterreise med Ving til Playa del Cura, har du flere komfortable hotell å velge mellom. Vårt beste hotell for barnefamilier er Ocean Beach Club, en oase med utsikt over Atlanterhavet. Hotellet er designet for familieluksus utenom det vanlige, og tilbyr en rekke aktiviteter for store og små. Våre populære maskoter Lollo og Bernie er selvsagt til stede, også om sommeren. Det er også mulig å bestille en suite med utgang til privat basseng direkte fra terrassen, såkalt Swim Out.
Et annet fint familiehotell er Riviera Marina, som ligger like ved stranden. Her er det barnebasseng og lekeplass. Leilighetene er utstyrt med det meste du måtte trenge for en vellykket familieferie.

Strender og fornøyelser

Rett rundt svingen for Playa del Cura ligger Amadores med en av øyas fineste strender. Stedets lille sentrum består av et lite kjøpesenter og et ganske begrenset utvalg restauranter og barer. Er du ute etter et større utvalg, er det enkelt å reise til Puerto Rico, eller enda bedre, Playa del Inglés, med alle sine restauranter, butikker og fornøyelser.

Puerto de Mogán og Puerto Rico

Den er rikelig med utfluktsmål i området rundt Playa del Cura. Puerto de Mogán er en sjarmerende og rolig liten fiskerlandsby med enkelte moderne innslag. Havnen er byens naturlige samlingspunkt, og her setter fargerike fiskebåter og seilbåter fra hele verden sitt spesielle preg på stedet. Puerto Rico er et av Gran Canarias mest populære feriesteder, og har vokst mye de siste årene. Stranden er velstelt, med solsenger og små lunsjkafeer. To moloer beskytter stranden mot høye bølger, slik at små barn også kan bade her.

Nyttige tips
 • Ocean Beach Club
 • Hotell på stranden
 • Veldig fornøyde gjester
 • Helårsreisemål
 • Hotell med Swim Out
 • Solsikkert
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Playa del Cura

Strender
3,2
Sport & aktiviteter
3,2
Underholdning
2,7
Vær
 • januar
21°16°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • februar
21°16°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mars
22°16°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • april
22°17°
8
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • mai
23°18°
9
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juni
24°19°
10
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juli
25°21°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • august
26°22°
10
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • september
26°22°
8
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • oktober
26°21°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
24°18°
5
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • desember
22°17°
5
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
Strender
Playa del Cura har en liten badevik med grovkornet sand og småsteiner, perfekt for bading og avkobling. Ikke langt fra Playa del Cura ligger Amadores med en av øyas fineste strender. Puerto Rico ligger også i nærheten og kan friste med en velstelt strand med solsenger og små, trivelige lunsjkafeer.

Sol og bad på Gran Canaria

Alle badestrendene i Spania er offentlige, så du kan lett finne din egen favorittstrand. Det finnes nemlig mange strender å besøke i tillegg til de som ligger ved reisemålet ditt. På de fleste strender finnes det solsenger og parasoll til leie.
Fly og transport

Flytid

Ca. 5 timer og 15 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Til Gran Canaria kan du reise året rundt. Bestill en pakkereise, kun flyreisen eller bare hotellrom.
Du kan reise til Playa del Cura med Vings charterfly året rundt. Du kan også reise med rutefly og selv bestemme hvor mange dager du vil at ferien skal vare. Flyet lander på den internasjonale flyplassen utenfor Las Palmas.
Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Playa del Cura. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra flyplassenGando rett utenfor Las Palmas til hotellet ditt er ca. 1 time og 15 minutter til 2 timer og 15 minutter (ca. 52 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport her.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly kan du i de fleste tilfeller bestille transport til hotellet ditt, som regel med taxi eller minibuss. All informasjon om bestilt transport finner du i reisebeviset ditt. Prisen for transport varierer, avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du ved bestilling.

Easy Travel

Bor du på Ocean Beach Club – Gran Canaria og flyr med Thomas Cook Airlines er Easy Travel inkludert, med blant annet 10 kg ekstra bagasjevekt og innsjekking på hotellet. Har du bestilt transport kjører bussen direkte til hotellet ditt, uten stopp underveis.
Mat, drikke og natteliv
Playa del Cura har et ganske begrenset utvalg av restauranter og barer. De fleste finner du i stedets lille sentrum. Ønsker du et større utvalg kan du reise til Puerto Rico og Playa del Inglés, der det finnes en mengde restauranter.

Mat og drikke på Gran Canaria

De fleste restaurantene tilbyr ekte, kanarisk mat. Du finner som oftest mat med innslag fra både Kanariøyene og resten av Spania. Det kan f.eks. være dagens fisk som serveres enkelt med hvitløk, kokt potet og grønnsaker. Mange tilbyr også tapas, som typisk ligger blant forrettene på menyen. Det er vanlig å bestille forrettene man vil ha, og dele rundt bordet. Både langs kysten og i innlandet er det vanlig med menyer på flere språk. Det er likevel ikke uvanlig at servitøren kun snakker spansk. Etter maten får du ofte et lite glass med en kanarisk spesialitet kalt Ron Miel (rom med honning), som pleier å være inkludert i prisen.

Eksempler på kanariske spesialiteter

Papas arrugadas - poteter med skall, kokt i saltet vann. Saltet gjør at væsken dras ut av poteten, og gir potetene et rynkete og salt skall. Disse serveres ofte med Mojo Rojo.
Mojo Rojo - en saus med bl.a. paprika, chili og olje, servert til papas arrugadas.
Puchero - en mellomting mellom suppe og gryterett. Inneholder ofte safran, chorizo, kikerter og potet.
Mojo Verde - en saus med koriander, eddik og karve. Pleier å serveres med stekt fisk, men fungerer til ulik mat
....
Potaje de berros - en tykk suppe med blant annet brønnkarse, flesk, mais, poteter og karve.
Ensalada mixta - blandet salat med tunfisk og egg. Øvrige ingredienser varierer, men kan være asparges, avokado, gulrot, tomat, salat eller det man har tilgjengelig. Dressing heller du på selv. Ofte er en ensalada mixta nok til lunsj dersom du spiser brød til.
Gofio - en form for maisgrøt som serveres stekt eller kokt som tilbehør, i stedet for poteter, ris eller pasta. Mange mener dette minner om polenta.

Blant andre spesialiteter er paella - den berømte risretten med safran, skalldyr, grønnsaker og fisk eller kjøtt. Gazpacho er også en spansk spesialitet - en forfriskende suppe av tomater, grønnsaker, hvitløk og en skvett eddik. Den serveres kald, og som regel i sommermånedene. Veldig godt i varmen!

Tapas

Tapas og Spania hører sammen. Det som startet med en gratis skinkebit til drinken har nå utviklet seg til små matbiter av alt mulig. Spanjolene spiser som regel tapas som forrett, men man kan skape et helt måltid ut av mange små retter. Det finnes mengder av tapas å velge mellom, fra oliven og miniagurk til ulike former for marinert fisk og skalldyr. Vil du prøvesmake tapas er det lurt å bestille un variado, der du får en større tallerken med ulike typer tapas.

Drikke

Vingårdene på Gran Canaria har eksistert nesten like lenge som det har vært spanjoler her, dvs. 500-600 år. Allerede på 1600-tallet begynte de å eksportere vin til England, og den kanariske Malvoisir-vinen ble ganske snart populær i store deler av Europa. I dag har øya to ulike opprinnelsesbetegnelser: AOC Monte Lentiscal og AOC Gran Canaria. De lokale vinene kan være vanskelige å finne i butikker og på restauranter, men vingårdene ønsker besøkende velkommen for både prøvesmaking og kjøp. Dersom du ikke får tak i øyas egen vin, er det mange gode øvrige spanske varianter å velge mellom.

Cava

Spansk musserende vin heter cava. Vinen konkurrerer godt med den franske champagnen i både smak og kvalitet, men koster halvparten eller mindre. Det mest kjente vinhuset er Freixenet og Codorniu.

Sangria

Sangria er en populær drikk de fleste assosierer med Spania. Den er laget med vin (først og fremst rød), frukt og iblant litt konjakk. Sangria serveres ofte i karaffel og er leskende og forfriskende samtidig som den ikke inneholder mye alkohol.

Øl

Tropical og Dorada er blant de mest kjente ølsortene på Kanariøyene. Tropical produseres på Gran Canaria, og Dorada på Tenerife. Andre spanske ølsorter, som f.eks. Cristal, serveres nesten overalt. Du finner også Carlsberg, Tuborg og Heineken i mange barer og butikker.

Spansk kaffe

Kaffe er veldig populært i Spania. Den spanske kaffen er ofte veldig sterk, og om du ønsker noe som minner mer om norsk kaffe kan du be om en café melitta eller café filtro. En café solo er en liten kopp espresso og en café con leche er en kopp sterk kaffe med varm melk. Café con leche drikkes hovedsakelig til frokost.

Ron Miel

Ron Miel er en typisk kanarisk drikk, og er en slags honningrom. Den serveres som regel etter maten, som en digestif.

Restauranter på Gran Canaria

Restaurantutvalget på Gran Canaria varierer veldig mellom sommer- og vintersesongen. Vinter er høysesong og da er utvalget aller størst. Enkelte restauranter stenger under hele eller deler av sommeren.

Spanjolene selv går gjerne på restaurant og tar det ikke så høytidelig, men man forventes å være nogenlunde pent antrukket. Barn er velkomne stort sett overalt, og det er ikke uvanlig at barna får litt ekstra oppmerksomhet på restauranten i form av litt ekstra godteri.

Serviceavgift er noen ganger inkludert i regningen, andre ganger ikke. Legg på 10% i tips dersom du er fornøyd med servicen, da det er en viktig del av de ansattes inntekt. Når du har fått et bord er det ditt til du forlater restauranten - det er ikke tidsbegrenset. De spanske restaurantene har som regel åpent for lunsj fra kl. 13.00 til kl. 16.00, og åpent for middag fra kl. 20.00.
Playa del Cura har et ganske begrenset uteliv. Du som bor i Playa del Cura kan reise bort til Puerto Rico, som har et stort utvalg barer, puber og diskotek. Her er det musikkshow, skandinavisk dansemusikk og diskopuber med moderne musikk. De fleste utestedene ligger i området rundt Puerto Ricos kjøpesenter.Som i resten av Spania pleier utelivet å begynne sent, og varer til ut på morgenkvisten.

Utelivet på Gran Canaria

Gran Canarias uteliv varierer mellom de ulike feriestedene. Blant de mer populære stedene er Kasbah i Playa del Inglés, kjøpesenteret i Puerto Rico, samt Las Palmas. Her samles store deler av lokalbefolkningen, spesielt i helgene.
Shopping
I Playa del Curas sentrum ligger det et lite kjøpesenter. For et større utvalg anbefaler vi å dra til Las Palmas, øyas hovedstad, eller nabobyen Puerto Rico.

Shopping utenfor Playa del Cura

Ca. fem kilometer fra Playa del Cura ligger Puerto Rico. Her er det et kjøpesenter med et stort utvalg butikker og supermarkeder. Også hovedstaden Las Palmas er verdt et besøk. Her ligger blant annet det store kjøpesenteret Las Arenas med en rekke kjente butikker.

Shopping på Gran Canaria

Prisnivået på Gran Canaria er generelt lavere enn i Norge, da det er et frihandelsområde med lav moms. Det kan lønne seg å ta en titt på sko, vesker, parfyme, kosmetikk, elektronikk, tobakk, alkohol og merkevarer. Gull og sølv er ikke spesielt billig, men det er rimelig å kjøpe smykker som krever flere arbeidstimer, da arbeidskraften er billigere her. Perlekjeder og smykker av kjente designere er betydelig billigere enn hjemme, og det samme gjelder kjente klokkemerker og penner.
Aktiviteter og severdigheter
Det er et begrenset utvalg av enklere aktiviteter i Playa del Cura. Du kan velge mellom flere aktiviteter i nabobyen Puerto Rico, f.eks. ulike former for vannsport.

Black Horse

En ferieopplevelse utenom det vanlige: Ridetur i den vakre og spesielle naturen på sørsiden på Gran Canaria. Du trenger ingen rideerfaring, da de har hester som passer for alle. Black Horse ligger i El Salobre, mellom Meloneras og Arguineguín. Husk at du trenger gode sko med lav hæl for å ri. Det går busser hit fra de fleste stedene på øya.

Dykking og snorkling for hele familien

Enten du er nybegynner eller sertifisert dykker, kan du dykke og snorkle i vannet rundt Gran Canaria. Her kan du melde deg på du kurs og utflukter for både nybegynnere og viderekommende. Vings reiseledere kan gi deg mer informasjon og hjelpe deg med bestilling. Dette er en aktivitet som passer for hele familien.

Dyphavsfiske

Bli med ut på havet og prøv deg på ekte dyphavsfiske, en spennende og – noen ganger – givende aktivitet. Den som ikke har lyst til å fiske, kan slappe av og nyte en dag på havet, der du kanskje år øye på delfiner. Vings reiseledere kan gi deg mer informasjon.

Aqualand

BAdelandet Aqualand passer for alle aldersgrupper, både barn og voksne. Her er det vannsklier, basseng og andre morsomme aktiviteter, både våte og tørre. Dette er et fint alternativ om man vil ha en pause fra sandslott og skjell på stranden. Aqualand ligger i Maspalomasdalen, og billetter kan kjøpes av Vings reiseledere.

Multiaquatic

Om bord på en katamaran med glassbunn har du fint overblikk over det som skjer under vannoverflaten. Vi seiler gjennom et beskyttet område med både hvaler og delfiner. Dersom været tillater det, settes det av tid til en badepause. Om du ikke får øye på hvaler eller delfiner underveis, spanderer Multiaquatic en ny tur. Vings reiseledere kan hjelpe deg med å bestille turen.

Oppdag Gran Canaria med leiebil

Dersom du bestiller leiebil kan du foreta egne oppdagelsesferder på Gran Canaria. Med ditt eget kjøretøy kan du tillate deg å være spontan, og kanskje overraske reisefølget med en tur opp i fjellene eller til den andre siden av øya. Det er mye å se og gjøre på Gran Canaria, og naturen er variert og spenner over hele fire ulike klimasoner.

Vinsmaking

De kanariske vinene er av god kvalitet, selv om de fortsatt er ganske ukjente utenfor øya. Enkelte vingårder er åpne for både vinsmaking, kjøp og informasjon.

Spa

Både Amadores og San Agustín har spaanlegg med thalassoterapi. Her finner du tempererte basseng med naturlig havvann, og boblebad. Du kan også bestille ulike former for massasje, gjørmebad, algeterapi m.m. I Meloneras finner du et spa med blant annet saltvannsbad, eucalyptus- og saltrom, samt tyrkisk hamam. Du kan også slappe av ved et basseng i spaanlegget.

Fotturer

For litt avveksling fra strendene og byturene kan Gran Canaria også tilby mange muligheter for fotturer. Totalt finnes det over 800 km med stier på øya, som du kan utforske enten i gruppe eller på egen hånd.

Karneval

Det årlige karnevalet er en stor folkefest på Gran Canaria. Under karnevalsukene er det livlig i gatene, og spesielt rundt hotellene langs Avenida Tirakana i Playa del Inglés. Enkelte gater er avstengt i perioder og det spilles musikk til sent på natten/tidlig morgen.
En annen årlig folkefest i Maspalomas/Playa del Inglés er Pride-festivalen. Det arrangeres også en Pride-festival om vinteren, Maspalomas Winter Pride (5,-11. november 2018). Forholdene er stort sett de samme som under karnevalet.

Ingenio

I Ingenio finner du øyas største sentrum for håndarbeid, Museo de Piedra. Her ivaretas øyas håndverkstradisjoner. For å komme deg til Ingenio fra sydkysten: dra først mot Las Palmas. Ta så av på GC-100 mot Agüimes og kjør videre mot Ingenio.

Opplev Las Palmas

Las Palmas er kjent som øyas kulturelle sentrum, samt det beste stedet for shopping. Her finner du diverse butikker og merkeklær, i tillegg til museer, arrangementer og mye mer. I februar holdes det karneval i Las Palmas, etterfulgt av operafestival i mai.

Utover de store arrangementene holdes det også mindre forestillinger i ulike former. Blant annet holdes det klassiske konserter i Santo Domingokirken, internasjonale musikkfestivaler med ulike tema og forestillinger i Catalinaparken
.... Du kan også besøke byteateret Perez Galdos for ulike konserter, teater og musikkarrangement, eller auditoriet Alfredo Kraus for opera og orkester. Las Palmas har et fulltallig orkester som holdes konserter i Alfredo Kraus, ofte på fredager.

Dersom du vil se mer av byen kan du ta en tur med sightseeingbuss. Disse går daglig fra ulike holdeplasser i byen. Det er en fin mulighet til å besøke en annen bydel, eller Las Canteras-stranden som ligger ved byen. Billetter kan kjøpes på bussen eller av din Ving reiseleder.

Museo Diocesano de Arte Sacro

Museet ligger i katedralen Santa Ana fra 1500-tallet. Her kan du studere skisser av de ulike områdene fra da katedralen ble oppført, og kikke på religiøse skulpturer. Du kan også spasere rundt i den fantastiske katedralen og se deg omkring. Tar du turen opp i et av katedralens tårn, kan du nyte en flott utsikt over torget og den gamle bydelen.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Gran Canaria på, er å leie en bil. Dersom du bestiller leiebilen hjemmefra samtidig som du bestiller reisen, blir det både billigere og smidigere, da du får bilen levert direkte til flyplassen. Det kan også være vanskelig å finne en bil under høysesongen, ettersom mange allerede vil være utleid. Velger du å leie bil på stedet, bør du passe på hva som er inkludert i forsikringen. Se også opp for små og ukjente leiebilfirmaer, selv om de lokker med lavere priser. Sjekk om det er tillatt å medbringe bilen til andre øyer i skjærgården. Kontakt Vings reiseleder for mer informasjon og bestilling.
Du kan reise til de fleste feriestedene rundtpå øya med buss, taxi eller leiebil. Til naboøyene går det fly og båt. Kontakt oss for mer informasjon.

Slik kommer du deg rundt på Gran Canaria

Det finnes mange alternativer for å komme seg rundt på Gran Canaria. Det lokale bussnettet fungerer godt, og taxi er forholdsvis billig.

Taxi

Taxi er et godt og pålitelig transportmiddel på Gran Canaria, i hvert fall på kortere strekninger. Er man flere i reisefølget, kan det ende opp med å bli billigere enn buss. Prisene er regulert og kontrollert, men for sikkerhets skyld skal det finnes en prisliste i taxien med cirkapriser for de vanligste strekningene. De fleste praier taxi på gaten, men akkurat som hjemme går det også an å ringe og bestille.

Moped

Du kan også leie moped på Gran Canaria. Sjekk at reiseforsikringen også inkluderer dette, hvis ikke bør du tegne en tilleggsforsikring. Husk hjelm.

Sykkel

Du kan leie sykkel på Gran Canaria, men bare de mest erfarne syklistene begir seg ut på sykkeltur innover øya. Terrenget er veldig kupert, og det er lett å slite ut bremsene når det går rett nedover. Det blir også veldig varmt når det nærmer seg lunsjtid.

Sykkel er likevel et godt fremgangsmiddel til de ulike strendene på sydsiden av Gran Canaria, der avstanden er litt for lang til å gå. Det finnes større og mindre firmaer som leier ut sykler. Hør med Vings reiseleder om mulighetene for å delta på arrangerte sykkelturer.

Buss

Gran Canaria har et velfungerende bussnett, og ved høysesong går lokalbusser i skytteltrafikk mellom de store turiststedene.
Fakta

Vår service

Når du er i Playa del Cura kan du nå oss døgnet rundt på vår servicetelefon, SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller bare vil ha tips og gode råd. Kan vi ikke løse henvendelsen din på telefon eller epost kommer vi til ditt hotell eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter møter vi deg også på flyplassen og sørger for at du kommer på riktig buss hvis du har bestilt transport.

Her kan du lese mer om Vings service på våre reisemål.

ECPAT

Ving har siden 1999 samarbeidet aktivt med organisasjonen ECPAT mot barnesexhandel. Les mer i Ving-permen eller i vår reisemålsguide.

Pass og visum

Visum behøves ikke.

Alle personer som reiser til land utenfor Schengen må ha med seg pass, dette skal ofte være gyldig i seks måneder etter hjemreise. Innenfor Schengen kreves det at man har med pass eller nasjonalt ID-kort som er gyldig under hele reisen. Les mer på ving.no/pass-og-visum.

Spørsmål om pass og visum må stilles til respektive lands ambassade eller konsulat.

Vaksinering

Ingen vaksinasjoner behøves, men Ving kan anbefale å ta Twinrix før du reiser. Det gir mangeårig beskyttelse mot hepatitt A og B.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Karneval og Pridefestival

Det årlige karnevalet er en stor folkefest på Gran Canaria. I Las Palmas går det av stabelen fra 15. februar til 10. mars i 2019, og 14.–24. mars i Maspalomas/Playa del Inglés. I karnevalsukene er det livlig i gatene med musikk til sen natt/tidlig morgen, og enkelte gater stenges i perioder. Ekstra livlig er det rundt hotellene langs Avenida Tirajana i Playa del Inglés.
Winter Pride Festival arrangeres i Maspalomas 5.–11. november 2018.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes.

Tidsforskjell

Norsk tid –1 time

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Finn reisen din til Playa del Cura