Sunwing Fañabe Beach

Hotellvurdering: 4,5

 • Leiligheter for opptil 6 personer
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • All Inclusive mot betaling
 • Lollo & Bernie
 • Barneklubb med skandinavisk personale
 • Direktebuss*
 • Sjekk inn bagasjen på hotellet*
 • Spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-timer
 • Basseng oppvarmet til minst 25 grader**
 • Babybasseng, beskyttet mot solen
 • Røykfritt

Et fantastisk hotell på den grønneste av Kanariøyene.

Hotellet har fått den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" som beste familiehotell på Tenerife 2017.

Velkommen til prisbelønte Sunwing Fañabé Beach, som flere ganger har blitt kåret til familiehotell nummer én. Og det skjønner vi godt. Med et av naturskjønne Tenerifes beste beliggenheter og alt innen rekkevidde, tilbyr Sunwing Fañabé Beach et perfekt opphold for hele familien. Uansett om du velger våre minste leiligheter eller våre store familieleiligheter bor du ekstra romslig på Sunwing Fañabé Beach. Leilighetene er dessuten lyse, luftige og utstyrt med alt en barnefamilie kan ønske seg. Les mer på Leilighetene.

Nyhet! Nå kan du bestille Lollo & Bernies lille Bambinopakke som inneholder bleier, kluter, smekke og bleiepose for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollos rangle følger også med for å gjøre babyen din ekstra glad.

I det hyggelige utearealet finner du det meste av det som skal til for å få en vellykket ferie. Det lokale vertshuset Vicente's Kitchen & Grill med en koselig uteservering mot bassengområdet. Her kan du nyte et hyggelig og stemningsfullt måltid med familien. På menyen tilbys både spanske spesialiteter og populære, internasjonale retter.
Her ligger hotellets basseng, som alltid er oppvarmet til minst 25 grader**. Du finner også Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market & Deli, fitness, treningsstudio, spa, bufférestaurant og Teen Lounge der våre unge gjester kan spille PlayStation og surfe på nettet.

Om kvelden kan du slå deg ned i showbaren med en forfriskende drink mens vårt proffe showteam underholder både voksne og barn.

Sunwing Fañabe Beach ligger i Playa de las Américas, hvor det er mange restauranter og butikker.

Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Les mer Sunwing Fañabe Beach Skjul tekst Røykfritt Sunwing Family Resorts

Hotellet er røykfritt, med unntak av de anviste røykesonene på hotellområdet. Les mer under Hotellfakta.

Sunwing Inclusive

Bestiller du Sunwing Inclusive spiser du frokost hver dag og 5 av 7 eller 10 av 14 lunsjer og middager fra vår varierte og fristende buffé.

Sunwing All Inclusive

Vil du unne deg litt ekstra kan du prøve vår All Inclusive. Bestill den hjemmefra, så kan du drikke og spise så mye du ønsker fra vår frokost-, lunsj- og middagsbuffé i hele ferien. Iskrem, kaffe og mye annet er også inkludert. Les mer om våre smarte måltidspakker.

OBS! Begrenset antall plasser på begge Inclusive-alternativene. Bestill tidlig så har du større sjanse til å få plass!

*Transport til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss t/r flyplassen og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder kun når du flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under Hotellfakta om hva som gjelder for reisen din til Sunwing Fañabé Beach. Her finner du mer informasjon om Easy Travel.
**Hotellets basseng er oppvarmet til ca. 25 grader i perioden 1.11–30.4.

Adresse

Londres 4, 38660 Playas de Fañabe - Adeje
Telefon +34 922 761 700

Fasiliteter på Sunwing Fañabe Beach

Prisliste