Sunprime Ocean View

Hotellvurdering: 4

  • Aldersgrense 16 år
  • Gratis WiFi på hele hotellet
  • Smarte måltidspakker mot tillegg
  • Sentralt
  • Spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-timer
  • Rolig bassengområde
  • Kjøleskap på rommet
  • Passer for voksne

Velkommen til Sunprime Ocean View – Vings andre Sunprime Hotel på herlige Tenerife.

Ocean View er et pent og moderne hotell for voksne i populære Playa de Las Américas. Fra hotellet har du kort vei til butikker, restauranter og barer, og strandpromenaden og den populære stranden ligger i behagelig gangavstand. I området finner du også noen av de beste golfbanene på Tenerife.

Fra sommeren 2017 er dette et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke en hel del ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Hotellets suiter har moderne innredning med pent design. Som alltid på Sunprime er WiFi, badehåndklær og deilige badekåper inkludert.

I det fredelige bassengområdet finner du rikelig med solsenger, og i vinterhalvåret er hotellets basseng oppvarmet til behagelige 22 grader. Vil du unne deg selv litt ekstra kan besøke Sunprime Spa, som tilbyr deilige behandlinger for hele kroppen. Flere av pakkene kan forhåndsbestilles hjemmefra.

Vil du røre på deg i ferien har du gode muligheter til det på Sunprime Oceanview. Her kan du delta i gruppetimer med instruktører utdannet av SATS ELIXIA eller trene på egen hånd i treningsstudioet. Selvsagt er all trening gratis.

I Sunprime Restaurant får du en perfekt start på hver morgen med den lekre frokostbuffeen. I tillegg til frokost tilbyr vi også andre praktiske måltidspakker. Vil du dra på utflukt eller spise middag på en annen restaurant uten å føle at du går glipp av noen måltider, anbefaler vi Sunprime Inclusive. I Sunprime Inclusive er lunsj og middag fem av feriedagene inkludert.

*Transport er ikke inkludert, men kan bestilles sammen med reisen. Direktebuss og innsjekking av bagasje på hotellet gjelder for deg som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen Hotellfakta.

**Bassenget er oppvarmet til 25 grader 1. november og 15. april. Temperaturen kan variere i løpet av døgnet.

Les mer Sunprime Ocean View Skjul tekst Adresse

Calle Venezuela 10
38660 Playa de las Américas
Tenerife
Telefon +34 922 790 266

Fasiliteter på Sunprime Ocean View

Prisliste