1. Kanariøyene
 2. Tenerife
 3. Playa de las Américas
 4. Sunprime Ocean View
 • passer for voksne

Sunprime Ocean View er et pent og moderne hotell for voksne i populære Playa de Las Américas. Fra hotellet har du kort vei til butikker, restauranter og barer, og strandpromenaden og den populære stranden ligger i behagelig gangavstand. I området finner du også noen av de beste golfbanene på Tenerife.
Mer

Hotellets suiter har moderne innredning med pent design. Som alltid på Sunprime er WiFi, badehåndklær og deilige badekåper inkludert.
Mer om hotellet

I det fredelige bassengområdet finner du rikelig med solsenger, og i vinterhalvåret er hotellets basseng oppvarmet til ca. 25 grader*. Vil du unne deg selv litt ekstra kan besøke Sunprime Spa, som tilbyr deilige behandlinger for hele kroppen. Flere av pakkene kan forhåndsbestilles hjemmefra.

Vil du røre på deg i ferien har du gode muligheter til det på Sunprime Oceanview. Her kan du delta i gruppetimer med instruktører utdannet av SATS eller trene på egen hånd i treningsstudioet. Selvsagt er all trening gratis.

I Sunprime Restaurant får du en perfekt start på dagen med den lekre frokostbuffeen. I tillegg til frokost tilbyr vi også andre praktiske måltidspakker. Vil du dra på utflukt eller spise middag på en annen restaurant uten å føle at du går glipp av noen måltider, anbefaler vi Sunprime Inclusive. I Sunprime Inclusive er lunsj og middag fem av feriedagene inkludert.

*Bassenget er oppvarmet til ca. 25 grader i perioden 1. november–15. april. Temperaturen kan variere, avhengig av lufttemperaturen.

Internett

WiFi er gratis på hele hotellet. Hastigheten kan variere.

Hotellinformasjon

På hotellets egen informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres samt mer informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Legeservice

Lege (mot betaling) Resepsjonen vil være behjelpelig med å tilkalle lege.

Handikapvennlighet

Hotellet har noen få suiter som er tilpasset bevegelseshemmede. Les mer under leilighetskategori Junior Suite.

Sesong

Hotellet har åpent året rundt. I vintersesongen (oktober–april) er flertallet av hotellets gjester skandinaviske.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid under Prime Environment.

Øvrig

Resepsjon: Åpen døgnet rundt. Innsjekk tidligst kl. 12.00 ved ankomst og utsjekk senest kl. 12.00. Avis-bilutleie, veksling, bordreservasjon, bytte av bassenghåndkle, klesvask mm.

Bygget: 1971 Renovert: 2015

143 leiligheter, 9 etasjer

Heis: Ja

Parkering: Ja, et begrenset antall plasser

Hotellmanager

Olivier Doche

Se pris og bestill
Hotellet tilbyr
 • Oppvarmet basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Nei
 • Heis
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  350 m
 • Hovedsentrum
  2,2 km
 • Nærmeste strand/badested
  450 m
 • WiFi
  Ja
 • Vannsklie
  Nei
 • Aldersgrense 16 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Nærhet til sentrum
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
 • Kjøleskap på rommet
 • Passer for voksne
Mer verdiUtvalgte hotell med ekstra fordeler
Rom og leiligheter
Sunprime Ocean View er et lekkert, moderne voksenhotell i den populære turistbyen Playa de Las Américas. Herfra har du kort vei til stedets utvalg av butikker, restauranter og uteliv. En liten spasertur unna ligger strandpromenaden og stranden.

Her kan du se hvor leilighetene/suitene ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Classic Studio

Pene og velutstyrte 1-romsleiligheter for 2 personer.

Junior Suite

Herlige, moderne suiter med oppholdsrom og separat soverom.

Mat og drikke

På Sunprime Ocean View spiser du måltidene i Sunprime Restaurant. Her er interiøret elegant, atmosfæren avslappet og både lokale og internasjonale retter står på menyen. Etter maten kan du slappe av med en drink i Prime Lounge, hotellets hjerte og naturlige møteplass. Du finner mer informasjon om utvalget på hotellets informasjonsside MySunprime.

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige møteplass. Her kan du ta en drink etter middag sammen med gamle og nye venner. Eller lene deg tilbake i behagelige møbler og kose deg med avisen, en kaffe, en konjakk eller et glass vin. Den dempede musikken og det innbydende interiøret innbyr til småprat og avslapning. Loungen kan ganske enkelt betraktes som din egen stue i ferien.

Åpningstider Restaurant

Lunsj: 12.30–15.00
Middag: 18.30–21.30

Pent antrekk.

Sunprime Market

Sunprime Hotels' egen butikk med et stort utvalg av matvarer, drikke, hygieneartikler, delikatesser og aviser. Vil du fylle opp piknik-kurven er dette stedet. Åpen daglig kl. 07.00–22.00.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

Frokost

Hver morgen disker våre kokker opp med en herlig og sunn frokostbuffé. Her tilbys flere sorter brød, bakverk, oster, skinker, fersk frukt og grønnsaker. Du kan også velge mellom mange forskjellige typer juice og yoghurt med tilbehør. Fra vårt kjøkken serverer vi varme frokostretter. Forhåndsbestilles før avreise.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive er perfekt for deg som bare vil slappe av og kose deg i ferien. Med Sunprime Inclusive får du frokostbuffé hver dag og middagsbuffé 5 av 7 dager. Vil du også ha lunsjbuffé i 5 dager, kjøper du dette til en uslåelig pris. Lunsj og middag serveres som buffé. Prisen er høyere hvis du reiser over jul og nyttår, da jule- og nyttårsbuffé er inkludert 24.12. og 31.12.

Åpningstider for restauranter og barer samt hvilke dager Sunprime Inclusive serveres blir opplyst ved ankomst til hotellet.

Sunprime All Inclusive

Vil du unne deg litt ekstra kan du prøve vår Sunprime All Inclusive. Da kan du spise og drikke hva du vil uten å tenke på regningen. I Sunprime All Inclusive er hotellets populære frokostbuffé alltid inkludert. Lunsj og middag serveres som buffé. Prisen er høyere hvis du reiser over jul og nyttår, da jule- og nyttårsbuffé er inkludert 24.12. og 31.12.

Basseng og strand

Bassengområdet på Sunprime Ocean View er en oase for voksne soltilbedere. Her er det behagelige solsenger hvor du kan ligge og slappe av i solen mellom dukkertene. I vinterhalvåret er bassengene oppvarmet til 25 behagelige grader. Klarer du å løsrive deg fra solsengen, kan vi anbefale en rusletur til den fine, populære sandstranden som ligger ca. 450 meter fra hotellet. Her finnes også en strandpromenade hvor du kan besøke små butikker eller slå deg ned på en trivelig restaurant med utsikt over havet.

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 160 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, ca. 25 grader *

Strand

Fra hotellet er det ca. 450 meter til den nærmeste stranden Playa las Troya. I området finnes mange strender, de lengste er 300 og 450 meter lange og består av henholdsvis finkornet sand og grus og stein. Ta gjerne med deg basseng- og strandhåndkleet fra hotellet. Solsenger og parasoll mot betaling på stranden.

*Bassenget er oppvarmet i perioden 1. november–15. april. Temperaturen kan variere avhengig av lufttemperaturen.

Trening og aktiviteter

På Sunprime Ocean View kan du velge blant en rekke populære treningstimer som for eksempel Core, vanngymnastikks og Yoga. Timene er gratis og ledes av instruktører med utdanning fra SATS. Du kan også trene på egen hånd i treningsstudioet vårt. Dessuten ligger flere Tenerifes beste golfbaner i nærheten av hotellet.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta på våre populære treningstimer. Våre instruktører er utdannet av SATS og leder blant annet Yoga, Senior Circuit og Crosstraining.
**Nyhet sommeren 2019!**Vil du utfordre deg selv i noe nytt kan du nå få en introduksjon til dynamisk yoga i vårt nye treningstilbud, Yoga Flow. Her har du mulighet til å prøve mange forskjellige yogastillinger til inspirerende, behagelig musikk.

Trening i bassenget

Velkommen ned i bassenget for en av våre mest populære treningsaktiviteter, vanngymnastikks, eller prøv utfordrende Water Circuit hvor styrken og kondisjonen din settes på prøve på ulike stasjoner. Under ledelse av våre dyktige og inspirerende instruktører får du oppleve en treningsøkt utenom det vanlige.

Treningsstudio

I fine treningslokaler kan du trene styrke på egen hånd. Treningsstudioet vårt er enkelt utstyrt med frivekter og noen apparater. Treningen er naturligvis helt gratis.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Golf

Som gjest på Sunprime Ocean View bor du nærme flere av de beste golfbanene på Tenerife.
Her er noen eksempler:

Golf Las Américas
Avstand: 2 km.
Denne utmerkede 18-hullsbanen ligger praktisk talt midt inne i Playa de las Américas. Banen er bygd i en skråning med flott utsikt over by, strand og hav. Fjellene i bakgrunnen er mektige og beskytter deg mot sterke vinder. Golf las Américas ble innviet i 1998, og har nå ekstremt bra forhold. Dessuten har den et veldig vakkert klubbhus, med en restaurant som serverer nydelig mat. Alt på banen er av høyeste klasse. Ikke så rart, da anlegget kostet rundt 200 millioner kroner å bygge. Kort sagt - en bane som passer alle typer golfere.

Golf Costa Adeje
Avstand: 11 km.
Golf Costa Adeje er en kombinert park- og seaside-bane. Den ligger på terrassene etter en gammel bananplantasje med utsikt over Atlanterhavet og Tenerifes nærmeste naboøy – La Gomera. Banen har tre 9-hullsbaner som er omkranset av vakre kaktusarrangement og andre typiske, kanariske vekster. Golf Costa Adeje er tegnet av Spanias mest kjente banearkitekt, Pepe Gancedo. Han har også tegnet mesterverk som Torrequebrada på Costa del Sol.

Golf del Sur
Avstand: 17 km.
Golf del Sur er Tenerifes mest kjente og komplette feriegolfbane. Anlegget har 27 hull, alle vakkert omgitt av den lunefulle, svarte vulkansanden, picon, og en masse raviner og kaktuser. Den sydlige og den nordlige banen utgjør til sammen den sløyfen som proffene spilte på under Europatouren. En skikkelig mesterskapsbane, med andre ord. Den nordlige og sydlige sløyfen er de vanskeligste og lengste. Det er blant annet på den sydlige sløyfen at banens mest kjente hull finnes. Et par 3-hull på over 170 meter og med en green som ligger som en øy omgitt av lavasand. Du spiller runden din på smale fairways, spesielt på den nordlige banen – over noen raviner, i medvind eller av og til i motvind – og livet er herlig! Dette til tross for at banen til tider er utsatt for kraftige vinder og konstant og lav flytrafikk. Links, den tredje sløyfen, er i denne sammenhengen betydelig bredere og lettere.

Amarilla Golf
Avstand: 17 km.
Amarilla Golf ble bygget i 1988, og i 1990 hadde den blant annet Europatouren på besøk med Open de Tenerife. Banen er en utfordring for alle typer golfere, med relativt smale fairways hvor man fra noen av hullene har utsikt over havet. Blant annet finnes et fantastisk par 3-hull hvor man spiller fra en odde til en annen med Atlanterhavet imellom. Ved vind blir det riktig så utfordrende.

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Turistområde med lokal trafikk. Trafikken kan oppleves som forstyrrende. Trapper og nivåforskjeller. Ca. 350 meter til lokalsentrum, hvor du finner et lite utvalg restauranter og butikker. Flyet lander på sydsiden av Tenerife (Reina Sofia). Bussturen fra flyplassen til Playa de las Américas tar ca. 30 minutter (17 km).

Calle Venezuela 10
38660 Playa de las Américas
Teneriffa
Telefon +34 922 790 266
recepcionoceanview@coral-hotels.es

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen med Thomas Cook Airlines

Sunprime Ocean View tilbyr Easy Travel, som ganske enkelt betyr at du i ro og fred kan sjekke inn bagasjen allerede på hotellet. Har du også forhåndskjøpt transport (og flyr med Thomas Cook Airlines) får du dessuten direktebuss til og fra flyplassen. Gjelder kun i vintersesongen og på flyavganger etter kl. 11.00 fra Tenerife.

Spa

På Sunprime Ocean View har du alle muligheter til å skjemme bort deg selv litt ekstra. I vårt flotte spa kan du velge mellom deilige behandlinger for hele kroppen.

Vi tilbyr også populære Spa Together, der dere kan nyte behandlinger sammen i spaet. Hvorfor ikke dele en spaopplevelse med tenåringen, kjæresten eller vennen din? Vil dere bestille før avreise velger dere lengden dere ønsker på behandlingen ved å velge liten (25 min), medium (50 min) eller stor (75 min) spapakke. Når dere er på hotellet velger dere en av de herlige behandlingene som tilbys i Spa Together med samme lengde som dere har bestilt. Begge må velge samme behandling.
Mer informasjon finner du her eller på hotellets informasjonsside [MySunprime](https://oceanview.sunprime.net/ /).

Våre terapeuter er profesjonelle og vi har flere ulike spapakker du kan forhåndsbestille før du reiser.

Liten spapakke

25 min. Unn deg en Body Scrub eller kanskje en fot- og benmassasje?

Medium spapakke

50 min. F.eks. Classic Face – en dyptrengjørende aromatisk ansiktsbehandling, en Hot Oil Massage eller en Classic Pedicure.

Stor spapakke

75 min. Valgmulighetene er mange, blant annet: Hot stone-massasje, topp til tå-behandlingen Sunprime Ritual og Facial Massage – ansiktsmassasje og farging av vipper og bryn.

Luksus for én

90 min. Vil du ha litt egentid i ferien anbefaler vi "Luksus for én". Velg en av våre 90-minutters behandlinger og nyt luksuriøs kvalitetstid.

Luksus for to

Gjør ferien ekstra spesiell med musserende vin, mørk kvalitetsjokolade og fersk frukt eller jordbær. Del deretter en stressfri opplevelse i vårt fine spa med noen du er glad i, pakken inkluderer en valgfri 25-minutters behandling for to. Velkommen til å nyte livets goder!

Duopakken

50 min. Nyt tid sammen i ferien. Bestill duopakken og velg en valgfri 50-minutters behandling. Pakken er for 2 personer og dere får 50 minutter med behandling hver. En ekstra koselig stund sammen.

Slik bestiller du

Våre spabehandlinger er veldig populære så vil du være sikker på å få time, er det lurt å forhåndsbestille før du reiser. På Min side kan du legge til en bestilling på en spapakke på reisebestillingen din. Du kan også ringe 915 08 888, så hjelper vi deg. Tid og behandling bestilles på hotellet. Du kan selvfølgelig også bestille på hotellet hvis de har ledige timer.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,6/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 3041 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
96% anbefaler dette hotellet
Romstandard
4,7
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,4
Hotellpersonalet
4,6
Trivsel & stemning
4,5
Barnebasseng
3,0
Barnevennlig
3,0
Wifi
4,6
Se anmeldelser for:
Siste karakterer Skrevet
 • 5/5

  "Flott."

  Et flott hotell. siden sist vi bodde der hadde de skiftet direktør. Rykte var at han ikke fikk ikke Resturant og spa avdeling til å gå GODT nok. Vi opplevde at prisene både i returanten og spa avdeling var den samme om ikke høyere. Når en sammenligner med samme servise i nærheten så er prisene for høye. Men på grunn av dette så vil vi så fort som mulig bestille ny tur til samme hotell. VI KOSTE OSS.
 • 4/5

  "Ok ."

  Hotellet var ok ..personalet i resepsjonen burde være litt mer imøtekommende . Rommet var ok . Soltaket var bra der oppholdt vi oss mest men solsengen var godt nedsegne og dermed vonde å ligge i . Utvalget på frokosten var god men middagen var lite og ikke mye å velge i .. lite utvalg av kjøtt og fisk ..bussturen til flyplassen var ikke ok med en reiseleder som maste hele veien med ' kviss ' var ikke interisert maste med alt for høy stemme i høyttaleren .. dette likte vi ikke . Forstyrrende . Ellers en fin ferie .
 • 5/5

  "Anbefales ??"

  Rolig og behagelig hotell. Flott renhold, gode senger, flotte leiligheter og nydelig frokost. Kunne kjøpe lunsj/middag hvis vi ønsket fortløpende. God service og flott takterrasse. Ligger ca 25 min gange til sentrum, men alt nødvendig i nærheten.
 • 5/5

  "God hotellopplevelse."

  Nyoppusset. Rent og pent. Veldig bra frokost! Ansatte servicemindet og blide.Kommer igjen.
 • 5/5

  "Veldig bra"

  Alt var etter våre forventninger. Helt topp

Priser og bestilling

Gjør et søk for å se ledige rom og priser.
Totalpris
Prisdetaljer