Reisetips

La deg inspirere av andres opplevelser! Her finner du reisetips og forslag skrevet av våre gjester.

Husk også å legge inn ditt reisetips!

Velg land og deretter landets reisemål i rullegardinmenyen under for å få en liste over reisetips fra området.

 • Maspalomas

  Skrevet av:lala.ocampo 
  03.07.2018

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  3
  Attraksjoner
  2
  Shopping
  2
  Barnevennlig
  3
  Sport & aktiviteter
  2

  Reiste i juli 2018

  1
  lala.ocampo skrev:
  03.07.2018
  Kommentér
 • Maspalomas

  Skrevet av:hasoeyla 
  30.12.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  5
  Underholdning
  5

  Vi har hatt den glede å være en uke på IFA Faro fra 22.12 til 29.12. For et hotell og ikke minst maten til middag. Dans hver kveld og flotte opptredener tre ganger i vår uke. En ting Ving bør notere seg på sine beste hoteller er: "Sun bed reservation service"
  Ved ankomst fikk vi utlert en "ticket" s om ble gitt til poolmaster og vips hadde vi reserverte stoler hele vår uke. SUPERT. Hotellet kan anbefales på det sterkeste.

  Les mer

  Reiste i desember 2017

  Kommentér
 • Maspalomas

  Skrevet av:kenneth.wiger 
  25.02.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Attraksjoner
  4
  Shopping
  3
  Barnevennlig
  4
  Sport & aktiviteter
  4

  Reiste til Palm Oasis på Maspalomas. Fint leilighetshotell med stor 2 roms leilighet, kjempe stor balkong med 4 sitteplasser og 2 gode solsenger. Stort kjøkken, god sofa og stol i stue, tv med nordiske kanaler (man kan endre til engelsk tale på en del av kanalene slik at man slipper spansk dubbing), spiseplass til fire. Stort bad med adskilt dusj og boblebad, 2 vasker. Stort soverom med plass til ekstraseng, litt harde senger og ikke spesielt gode puter. Hotellet er litt slitt her og der, men det overlever man. Kjempe bra rengjøring og veldig hyggelige folk som jobber der. Flott bassengområdet med boblebad, sklie, to bassenger, barnebasseng og poolbar. Mulighet for å spille minigolf og tennis på hotellet.

  Styr unna maten på hotellet. Den var helt elendig. Vi bestilte med frokost, men vi lagde for det meste frokost selv på rommet. Prøvde middag på ankomstdagen, denne ble ikke spist opp. Smakte helt forferdelig.

  Minimarked med det du trenger på hotellet, greie priser. Spar butikk i nærheten hvor man finner alt.

  Wifi fungerte ikke på vårt rom, men fungerte greit på rommet over gangen hvor reisefølget bodde. Så her hadde vel vi litt uflaks.

  Hotellet ligger et stykke unna El Faro Boulevard, koster ca €4 for taxi ned dit eller så kan man alltids ta seg en gåtur. Går gratis busser til stranden, prøvde ikke dette.

  El Faro Boulevard er en promenade med butikker og flere spisesteder. Prøv Sunset Boulevard der, god mat og veldig god service. Veldig opptatt av barn og underholder dem konstant, delte også ut litt gratis is til minstemann.

  Andre ting vi besøkte var Palmetos Park, Souix City og Holiday World. Koster litt penger, men bra underholdning for liten og stor.

  Markedet var stort, mye av det samme i bodene. Prisene er litt så der, er du vant til Tyrkia så belag deg på å betale mer enn du er vant til der.

  Alt i alt hadde vi en fin tur til Maspalomas og det er mulig at vi tar en ny tur dit. Fikk en god start med et nylig oppgradert A321 fra Thomas Cook. Helt supre seter når man skulle sitte nesten 6 timer på et fly. God komfort, pleier å få vondt i ryggen, men merket ikke noe her. Meget god benplass når vi bestilte sete med ekstra benplass.

  Anbefaler Palm Oasis til deg som vil bo litt unna alt og alle, som vil ha god plass og som fint klarer å spise utenfor hotellet. Maspalomas passer vel for alle, både liten og stor. Et typisk Spansk feriested.

  Les mer

  Reiste i februar 2015

  Kommentér
 • Maspalomas

  Skrevet av:neir 
  22.01.2015

  Vi var i Mas Palomas ,Tabaiba Princess hotell,I fjor.Hotellet hadde bra standard .Gode senger og betjeningen var hyggelige.Maten var nydelig.I år reiser vi igjen til samme sted.Denne gangen er vi flere fra samme familie.Joggetur til Sandstrand,1 1/2 km unna.Et lite supermarked rett over gaten for ho tellet.Passer nok best for voksne mennesker.Sandstrendene rundt bassengene var fine .Det vokste banananer ,kokosnøtter og fløy små papegøyer og spiste i Daddelpalmene .Man kunne risikere å bli bombet med steiner fra disse.

  Les mer

  Reiste i januar 2014

  Kommentér
 • Maspalomas

  Skrevet av: 
  05.03.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Attraksjoner
  5
  Shopping
  5
  Barnevennlig
  5
  Underholdning
  4
  Sport & aktiviteter
  5

  vi var på carden club veldig fin plass og bo . trivlige betjening alltid rent på romma. veldig trivlig atmosfære. Bør oppleves. veldig god mat til alle måltider. Vi skal dit igjen i oktober

  Reiste i november 2013

  Kommentér
 • Maspalomas

  Skrevet av:ekkerpeter 
  06.04.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  3
  Attraksjoner
  3
  Shopping
  3
  Barnevennlig
  4
  Sport & aktiviteter
  4

  Hadde 3 fine uker i Maspalomas i mars 2013. Vi bodde på et meget godt leilighetshotell med hyggelig betjening og naboer. Rent og godt vedlikeholdt. Fine bassenger med oppvarmet vann. Bra poolbar med ok mat og drikke også. Mange langtidsferierende. Stille og rolig på Duna Beach. Ingen biltrafikk. Anl egget er omgitt av golfbaner.
  En blir avhengig av taxi eller buss, ligger noe utenfor allfarvei. Bussen og drosja er billig. For den spreke er det grei gangavstand til stranda, restaurantene og butikkene. Vi tok lokalbussen til Amadoresstranda, Puerto Rico, Anfi del Mar og hadde en fin båttur til Mogan.
  For de som ønsker et avslappende ferieopphold i hyggelige omgivelser, så er Duna Beach å anbefale.

  Les mer

  Reiste i mars 2013

  1
  18.07.2013
  Kommentaren er fjernet
  Kommentér
 • Maspalomas

  Skrevet av:finnpeterkaiser 
  20.02.2013

  4 uker på Club Vista flor. Koselig sted , hyggelig betjening i resepsjon og vask 5 dager i uken, rent og alltid nok rene håndklær,. Trivdes veldig bra og har bestilt 4 uker i mars/april i år også! Gleder oss!!!

  Reiste i mars 2012

  1
  finnpeterkaiser skrev:
  30.04.2013
  Hadde en herlig ferie på ClubVistaflor i år også!! Blå himmel,27/30 grader og lune kvelder! Kommer tibake senhøstes! Gleder oss allerede!
  Kommentér
 • Maspalomas

  Skrevet av:Merethe 
  22.01.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  2
  Attraksjoner
  4
  Shopping
  3
  Barnevennlig
  3
  Sport & aktiviteter
  4

  Jeg og en venninne tok en hopp på tur og valgte Capri hotell for det så koselig ut og hadde bar/resturang.
  Første som møtte oss var verdens sureste nattevakt. Var ingen hallo,fin flytur? Det var bare kom dere avgårde så eg får sove videre holdning!

  Vi bestemte oss for å ta en tur ut,spise,sjekke natte livet i playa del ingles som var helt ok. Når vi kom tilbake så var samme person der,enda surere. Nedtur.

  Hotell rommet.
  Skittent, spindelvev over alt, hybelkaniner, luktet gammel røyk og var null varmt vann! Varmt vannet fikset dem etter vi klaget men vaskehjelpen var der 3ganger på en uke og spindelvev og hybelkaniner var der fortsatt.
  Vasket terrassen ute bedre enn inne.
  Det generelt dårlige renholdet av rommene har fært til maur så vær obs, ta med insekt spray hvis du skal bo her!

  Store oppturen med hotellet var resturangen med tilhørende bar.

  Her var det smilende hyggelig personell som serverer god, mat som ser bra ut til en rimelig penge. Trenger du noe så ordner disse det for deg.
  Vi ble sittende veldig mye der på dagtid for vi følte rett og slett ikke for å være på rommet og der ble vi vel tatt i mot. Der var alle velkomne og barn ble vel tatt i mot.

  Skal du til Maspalomas men velger et annet hotell så anbefaler jeg en tur til Capri Restauranten uansett :)

  Les mer

  Reiste i januar 2013

  Kommentér
 • Maspalomas

  Skrevet av:arvi-dr@online.no 
  08.01.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Attraksjoner
  4
  Shopping
  3
  Barnevennlig
  4
  Sport & aktiviteter
  4

  Bodde på Cordial Sandy Golf i okt.2012. En helt utrolig stille og fredelig plass. Litt plagsomt med maur i bungaloven, og til dels dårlig renhold og knallharde puter. En alle tiders uteplass med en egen liten hage, stille rolig bassengområde, fine ryddige uteområder.

  Reiste i oktober 2012

  Kommentér
 • Maspalomas

  Skrevet av:torbjorn.oysed 
  30.12.2012

  Vi bestilte hotell Capri i Maspalomas desember 2012. Vi trodde det skulle være et helt greit og enkelt hotell. Men der tok vi grundig feil! Det som møter oss når vi åpner inngangsdøra,som forøvrig var terrassedøra,er en stank som ikke kan beskrives. Det lukta vondt,og det var så skittent og fælt på gulvene. Det krøyp små innsekter i hjørnene,krana på kjøkkenet var fettete og lakk vann. På badet var speilet skittent,vasken lakk,toalettet lakk når vi spylte ned,i badekaret var det blader og sand. Vi betalte for nødløsningsrom via Ving for en natt,og fikk oppgradering til et bedre hotell mot betaling. Vil bare advare alle mot å bestille Capri! Selv om det er et to-stjerners hotell,skal det være rent der!!!

  Les mer

  Reiste i desember 2012

  Kommentér
Sider: 12