Utflukter, Las Palmas

Velkommen! Hvorfor ikke krydre ferien din med en utflukt eller to?
Vi har satt sammen et nøye utvalgt og utprøvd utfluktsprogram i samarbeid med våre partnere. Vi følger opp og fornyer dette ved hjelp av blant annet kundeundersøkelser der du og andre gjester får gi oss deres synspunkter. På den måten kan vi alltid tilby aktuelle og interessante opplevelser.

Det er flere fordeler med å bestille utflukten hos Ving: Alle nødvendige forsikringer er på plass og sikkerhetskrav er oppfylt. Det er tydelige regler for om- og avbestilling og for hva som er inkludert i prisen. Dessuten – hvis du skulle få problemer eller være misfornøyd med utflukten vet du alltid hvor du skal henvende deg. Alt dette får du på kjøpet når du bestiller utflukten med Ving.

Praktisk informasjon om våre utflukter

Fottur i fjellet

Fottur i fjellet

En følelse av frihet. Bli med på en fottur til Rouqe Nublo, landsbyen Santa Lucia eller langs Camino de la Plata, Sølvveien. Utfluktene arrangeres i perioden oktober–mai.

Les mer Skjul

Gå ikke glipp av den vakre naturen på Gran Canaria! Underveis får vi vite mye om Gran Canarias plante- og dyreliv, og hvordan urbefolkningen guanchene levde. Det er flere turstier å velge mellom, og sammen med Rocky Adventure har vi valgt ut tre interessante fotturer som er tilpasset deltakere i alle aldre.

På fotturen gjennom Rouqe Nublo-reservatet danner du deg et bilde av øyas ulike klimasoner, mens vi beundrer det imponerende landskapet.

Om du velger fotturen til landsbyen Santa Lucia og Guayadeque-dalen, får du oppleve Gran Canarias kanskje vakreste landskap. En tur i dette området skuffer aldri.

Det samme kan også sies om Rocky Adventures' tredje fottur, en klassiker gjennom mange år. Camino de la Plata, "Sølvveien", er en vei guanchene tråkket opp for over 2000 år siden og som i dag utgjør en flott tursti. Dette er en av de mest populære rutene. Vi kjører med buss opp til 1.000 meter over havet, og derfra tar vi oss videre til fots. I fjellet råder stillheten, og vi nyter medbrakte nistepakker (inngår ikke i prisen) mens vi beundrer den fantastiske utsikten. Her kan vi se helt til naboøyene i klart vær – og kanskje med litt flaks helt til Afrika.

Det er flere turer å velge mellom. Hør med guiden for mer informasjon.

Dette er en dag fylt av natur, inntrykk og opplevelser. Perfekt for turentusiaster!

Obs!
Det er viktig å ha med vann og solkrem!

Inkludert i prisen:
Transport (unntak gjelder, se under) og guide.

Mat & drikke:
Ikke inkludert.

Tid:
Heldagsutflukt (ca. kl.08.00–17.15)

Guideservice:
Skandinavisktalende guide.

Lurt å ta med:
Vann, matpakke og solkrem.

Øvrig informasjon:
Du velger selv hvor langt du vil gå i løpet av dagen. Vær oppmerksom på at turen foregår i relativt høy høyde. De som bor i Las Palmas må selv organisere transport til turens startsted.

Utflukten arrangeres i perioden oktober-mai.

Gran Canarias godbiter – kan bestilles hjemmefra

Gran Canarias godbiter – kan bestilles hjemmefra

Velkommen til Gran Canarias godbiter, en utflukt vi har tatt inn i programmet etter mange etterspørsler. Den er allerede meget populær, så her gjør du lurt i å sikre plassen din i god tid. Smaksprøver, lunsj og drikke inkludert.

Les mer Skjul

På denne utflukten får du sammen med en dyktig guide se, smake og bli kjent med ferieøya på en ny måte. Vi starter dagen med å besøke den gamle og historisk viktige byen Aruca, som ligger omgitt av store bananfarmer på øyas nordkyst.Her besøker vi byens kjente romdestilleri. Arehucas romdestilleri er Europas eldste og også den største romprodusenten. Vi kommer til å oppleve de ulike fasene av produksjonen og naturligvis får vi også smake på drikkevarene som fremstilles her. Vi kan varmt anbefale deres honningrom, en velbalansert blanding av rom lagret i sju år og kanarisk honning med bl.a. smak av sjokolade og vanilje. Vi besøker deretter Finca Los Castaños i Los Berrazales-dalen. Dette er det eneste området i Europa hvor kaffe produseres naturlig. Vi deltar på en omvisning hvor vi smaker den lokalproduserte kaffen. Nå begynner det å nærme seg lunsjtider, og da går vi om bord på bussen for en kort tur til havnebyen Puerto de las Nieves i Agaete. Her serveres en spansk lunsj på en av tavernaene ved strandpromenaden før vi etter hvert drar tilbake til Las Palmas.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille allerede samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du alt har bestilt.

Inkludert i prisen:
Transport, guide og lunsj, inkludert en drikke.

Mat & drikke:
Inkludert.

Tid:
Halvdag, ca. kl. 08.30–15.00.

Guide:
Skandinavisktalende guide.

Lurt å ta med:
Behagelige klær og sko.