Agaete
Havnen i Puerto de las Nieves

Agaete, Gran Canaria

Agaete er en grønn oase på nordvestkysten av Gran Canaria, et perfekt reisemål for deg som vil oppleve mer av øyas vakre natur.

Vil du se en annen side av Gran Canaria bør du ta en titt på Agaete – en liten by der du bor nær både det lokale folkelivet og øyas dramatiske natur. Torget Plaza de la Constitución er byens naturlige samlingspunkt, og her ligger også den vakre kirken fra slutten av 1800-tallet. Mange av husene rundt torget er prydet av de typiske kanariske trebalkongene, og rundt omkring i byen finner du flere restauranter og barer der du kan tilbringe en deilig kveld i fredelige omgivelser. Ikke langt fra hotellet, rett nede ved havet ligger også Puerto de las Nieves – en fiskehavn med flere hyggelige restauranter som serverer dagens fangst fra havet utenfor Agaete. Her samles både innbyggerne og turister på kvelden for å spise middag, gå tur eller bare sitte og se på livet.

Les mer om reisemålet Agaete Skjul tekst

Sol og bad i Agaete
De fleste strendene i nærheten av Agaete er steinstrender, som for eksempel Las Salinas, som ligger et steinkast fra hotellet. Her bader du i naturlige havbasseng med mindre bølger og fine snorkleforhold.

Agaete og Tenerife
I Puerto de Nieves kan du ta katamaran over til Tenerife for en spennende dagsutflukt. På bare 1,5 time kommer du deg til Tenerifes hovedstad Santa Cruz. Her har du god tid til å utforske byen og kanskje shoppe litt, før du reiser tilbake til Agaete og tilbringer en avslappende kveld der.

Severdigheter i nærheten
Man trenger slett ikke å forlate Gran Canaria for å være med på små eventyr. I den frodige Agaetedalen dyrker man blant annet kaffe og sitrusfrukter, og her er det mange turstier. Ikke langt fra Agaete ligger dessuten naturreservatet Tamadaba – med bratte klipper, elvebredder og øyas største barskog på en høyde 1000 meter over havet. Vil du ikke gå fottur er det enkelt å ta bussen til landsbyer og byer i nærheten, som Firgas med sitt historiske sentrum, eller Arucas med sin katedrallignende kirke og sitt lørdagsmarked med lokale produkter fra både håndverk og jordbruk.

Våre gjesters vurdering av Agaete

Har du vært her? Sett din karakter på strender, shopping, natteliv og hotell!

Ingen hotellvurdering

Det finnes ingen hotellvurderinger på dette reisemålet

Reisetips

Vær den første til å skrive et reisetips

Praktisk info for din reise

Reiseguider

Et utvalg hotell - Agaete


Cordial Roca Negra er et av Vings nøye utvalgte hotell.Se flere bilder

Cordial Roca Negra, Agaete
 

Agaete, Gran Canaria

4

På Cordial Roca Negra bor du stille og rolig til, nær havet på Gran Canarias nordvestkyst....

  • Basseng
  • Barnebasseng
  • Bar
  • Restaurant
  • Nærmeste sentrum: 1,2 km
  • Strand: 1 km
  • Internett
  Vis på kart
   
  Velg Cordial Roca Negra

  Chat med oss

  Man-tor: 08.30-21.00
  Fre: 08.30-18.00
  Lør: 10.00-15.00
  Søn: 12.00-16.00

  Start chat
  Les mer om MyHoliday Card