Agaete
Havnen i Puerto de las Nieves

Agaete, Gran Canaria

Agaete er en grønn oase på nordvestkysten av Gran Canaria, et perfekt reisemål for deg som vil oppleve mer av øyas vakre natur.

Dersom du vil se en annen side av Gran Canaria skal du reise til Agaete, en liten by der du bor nært på både det lokale folkelivet og naturen. Torget Plaza de la Constitucíon er byens naturlige samlingspunkt, og her finner du også en vakker kirke fra slutten av 1800-tallet. Mange av husene rundt torget preges av de typiske kanariske balkongene i tre. Rundt om i byen finnes det rikelig med restauranter og barer, der man kan tilbringe kvelden i rolige omgivelser. Nede ved havet, ikke langt fra hotellet, ligger også Puerto de las Nieves, en fiskerlandsby der restaurantene serverer dagens fangst. Både lokale og turister samles her om kvelden for å spise middag, ta en spasertur eller ganske enkelt sitte og se på folkelivet.

Les mer om reisemålet Agaete Skjul tekst

Sol og bad i Agaete
De fleste strendene i nærheten av Agaete er steinstrender, som for eksempel Las Salinas, som ligger et steinkast fra hotellet. Her bader du i naturlige havbasseng med mindre bølger og fine snorkleforhold.

Agaete og Tenerife
I Puerto de Nieves kan du ta katamaran over til Tenerife for en spennende dagsutflukt. På bare 1,5 time kommer du deg til Tenerifes hovedstad Santa Cruz. Her har du god tid til å utforske byen og kanskje shoppe litt, før du reiser tilbake til Agaete og tilbringer en avslappende kveld der.

Severdigheter i nærheten
Man trenger slett ikke å forlate Gran Canaria for å være med på små eventyr. I den frodige Agaetedalen dyrker man blant annet kaffe og sitrusfrukter, og her er det mange turstier. Ikke langt fra Agaete ligger dessuten naturreservatet Tamadaba – med bratte klipper, elvebredder og øyas største barskog på en høyde 1000 meter over havet. Vil du ikke gå fottur er det enkelt å ta bussen til landsbyer og byer i nærheten, som Firgas med sitt historiske sentrum, eller Arucas med sin katedrallignende kirke og sitt lørdagsmarked med lokale produkter fra både håndverk og jordbruk.

Våre gjesters vurdering av Agaete

Har du vært her? Sett din karakter på strender, shopping, natteliv og hotell!

Samlet hotellvurdering 4,5

Vurderingen baseres på 144 svar

Reisetips

Vær den første til å skrive et reisetips

Et utvalg hotell - Agaete


Cordial Roca Negra er et av Vings nøye utvalgte hotell.Se flere bilder

Cordial Roca Negra, Agaete
 

Agaete, Gran Canaria

4
Gjestenes hotellvurdering 4,5

På Cordial Roca Negra bor du stille og rolig til, nær havet på Gran Canarias nordvestkyst....

  • Basseng
  • Barnebasseng
  • Bar
  • Restaurant
  • Nærmeste sentrum: 1,2 km
  • Strand: 1 km
  • Internett
  Vis på kart
   
  Velg Cordial Roca Negra

  Chat med oss

  Man-tor: 08.30-21.00
  Fre: 08.30-18.00
  Lør: 10.00-15.00
  Søn: 12.00-16.00

  Start chat

  Les mer om MyHoliday Card