REIS TIL
KANARIØYENE

Solfylte Kanariøyene

På Kanariøyene skinner solen året rundt. En uke med solskinn, deilig mat og fine fotturer er bare en kort flyreise unna. På hotellene våre kan du glemme alt om hverdagens rutiner, før du reiser hjem med masse ny energi. Bestill i dag og redd vinteren! Vi flyr direkte til Kanariøyene fra 12 flyplasser i Norge.

Mer informasjon Ving har hatt reiser med charter til Kanariøyene siden 1958. Vi har mange fine hotell på Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, La Gomera og Lanzarote. Her finner du blant annet våre egne Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels, Ocean Beach Club og Family Garden. Kanariøyene har lenge lokket turister med et solsikkert klima og mange, flotte strender. Alle har sin egen unike sjarm og sine spesialiteter. Hvilket sted som frister mest lar vi det være opp til deg å avgjøre.Mindre informasjon

All Inclusive-ferie

Hvorfor ikke sørge for at ferien blir så behagelig som mulig? Bestiller du All Inclusive slipper du å tenke på regningen fordi du allerede har betalt for mat og drikke. På Kanariøyene har Ving et stort utvalg av hotell du kan velge blant.

Når er det best vær på Kanariøyene?
Når er det best vær på Kanariøyene?

Kanariøyene har et mildt klima og begrenset nedbørsmengde. Varmest er det i sommermånedene (juni, juli, august) med en dagtemperatur som vanligvis ligger på 25 grader og en nattemperatur på 20 grader. Svalest er det i vintermånedene (desember, januar, februar) med en dagtemperatur på rundt 20 grader og nattemperatur som sjelden kryper under 15 grader. Temperaturen i vannet ligger på 18-23 grader året rundt.

HVILKEN KANARIØY PASSER FOR DEG?

Gran Canaria

Gran Canaria er den mest solsikre av Kanariøyene. Med strand- og storbyliv i Las Palmas og mange forskjellige reisemål har øya noe for alle. Ving tilbyr et av markedets største utvalg av hotell på Kanariøyen og du kan velge mellom hele 12 reisemål.

Tenerife

Vakre Tenerife byr på et fascinerende og skiftende landskap, fra sørsidens karrige lavalandskap og vulkanen Teide til Orotavadalens frodige, grønne omgivelser i nord. Her finnes det noe for enhver smak. Tenerife er den største av Kanariøyene.

Fuerteventura

På den nest største av Kanariøyene opplever du avslappet atmosfære og en genuin, kanarisk stemning. Fuerteventura har dessuten noen av Europas beste strender.

La Gomera

La Gomera er av de minste Kanariøyene – en fredelig, liten øy med utmerket turterreng og flotte golfanlegg. Til La Gomera reiser man for avslapning og for naturopplevelser.

Lanzarote

Unikt vulkanlandskap, sjarmerende landsbyer, grotter og fine lavastrender – alt dette finner du på Lanzarote. Lanzarote har minst nedbør av alle Kanariøyene.

ALLE REISEMÅL PÅ KANARIØYENE