All Inclusive for voksne

All Inclusive for voksne

Gjør sommerferien enda mer behagelig med All Inclusive.

Ta en ekstra sommerdrink uten å tenke på regningen – med All Inclusive er alt betalt allerede. Les mer om All Inclusive.

Venner hygger seg på restaurant

Fordelene med All Inclusive på voksenferie

Er du lei av å traske rundt kveld etter kveld for å finne en god restaurant å spise på? Vil du heller bare nyte ferien fullt ut ved bassenget eller stranden? Da er et hotell med All Inclusive noe for deg! Med All Inclusive kan du nyte deilige måltider fra menyen eller som buffet til frokost, lunsj og middag. Det er et stort utvalg som varierer fra dag til dag, slik at du kan være sikker på å finne noe som passer din smak.

Restaurant på Sunprime

Ingen uforutsette regninger

Setter du pris på å ha full kontroll over feriebudsjettet ditt før du reiser? Med All Inclusive er det meste av mat og drikke betalt på forhånd, så du trenger ikke bekymre deg for ubehagelige overraskelser på bankkontoen når du kommer tilbake til Norge. Nyt en ekstra kald drikke - den er inkludert i prisen for reisen.

Hva er inkludert i en All Inclusive-ferie?

Hva som er inkludert i en All Inclusive-ferie varierer litt fra hotell til hotell. Du kan imidlertid forvente at følgende vil være inkludert når du bestiller All Inclusive for din neste voksenferie:

 • Minimum tre måltider om dagen
 • Snacks om morgenen og ettermiddagen
 • Drikkevarer som kaffe, te, lokal øl/vin og brus

På noen hoteller kan også aktiviteter være inkludert i All Inclusive-pakken. Les mer på hotellsidene våre for ytterligere informasjon.

Utvalgte tilbud på reiser for voksne med All Inclusive

Her ser du tre forslag til reiser hvor All Inclusive er inkludert i prisen.

Adults Only Selection
 • Passer for voksne
 • 1 uke
 • Dobbeltrom
 • Avreise 12 jan 2024 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 12 jan 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
1 900,— rabatt14 995,—
Pris pr. person
Velg
Adults Only Selection
 • Passer for voksne
 • 1 uke
 • Dobbeltrom
 • Avreise 27 mai 2024 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 27 mai 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
11 095,—
Pris pr. person
Velg
Adults Only Selection
 • Passer for voksne
 • 1 uke
 • Dobbeltrom mot hagen
 • Avreise 12 jan 2024 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 12 jan 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
1 000,— rabatt17 695,—
Pris pr. person
Velg

Alle hoteller for voksne med All Inclusive

Oslo, Gardermoen, Bergen, Trondheim, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.