Se hotell (19)

Reiser til Rhodos' vestkyst

Vestkysten av Rhodos er stedet for deg som vil ta livet rolig. Hvorfor ikke velge vårt Sunprime Miramare Beach?
På Rhodos' vestkyst, fra Kritika, via Ixia og ned til Ialyssos, er det roligst og mest avslappende. Klimaet er behagelig selv i de varmeste sommermånedene, takket være den milde vestavinden. Den gunstige vinden er også grunnen til at mange windsurfere velger å reise hit. Ixia er et feriested med 10 kilometer med rullesteinstrand. Langs hovedgaten ligger butikker og restauranter med et bredt utvalg, så du behøver ikke lete lenge for å finne noe som faller i smak. Det beste med en ferie i Ixia er at her er det stille og rolig, samtidig som det bare er et kvarter med buss eller taxi inn til Rhodos by.

Kilometerlange strender

Langs strendene på Rhodos' vestkyst er det alltid god plass, og de fleste lokker med ulike former for vannsport; windsurfing, vannscooter og vannski for å nevne noen. Utenfor stedene Ixia og Ialyssos ligger Triandabukten. Her blåser det ofte en frisk vind, og stedet er populært blant windsurfere.

Sunprime for voksne

Reiser du uten barn og har lyst til å bo ekstra bra på Rhodos? Da kan vi anbefale Sunprime Miramare Beach. Hotellet ligger rett ved stranden i Ixia og bare 3,5 km fra Rhodos by. Hotellområdet er hele 70 000 kvadratmeter stort og strekker seg en kilometer langs hotellets private strand. En stor og frodig hage med gangstier som snirkler seg mellom lave leilighetsbygninger og bungalower skaper følelsen av at man befinner seg i en koselig gresk landsby. På hotellområdet finnes det også en stor kunstig anlagt lagune, med små avsatser der du kan slappe av på en solseng og nyte havutsikten.

I nærheten av Rhodos by

Det er et godt utvalg av restauranter og tavernaer i småstedene på vestkysten, men for det riktig store utvalget anbefaler vi en tur inn til Rhodos by. Her kan du handle i fine butikker, spasere rundt i gamlebyen eller besøke noen av byens mange trivelige utesteder.
Nyttige tips
  • Sunprime Hotels
  • All Inclusive
  • Hotell på stranden
  • Kilometerlange strender
  • Kort avstand fra flyplassen

Våre gjesters vurdering Rhodos' vestkyst

Finn reise til Rhodos' vestkyst

Inspirasjon og reisetips

Rhodos' autentiske vestkyst

På vestkysten av Rhodos finnes det godt med urørte steder, og man ser lokalbefolkningens dyrking av tomater, løk og meloner. Det er heller ikke uvanlig å se advarselsskilt for kyr og geiter som du ofte ser vandrende fritt rundt.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.