Mrs Chryssana Beach Hotel

Beliggende i Kolymbari, er dette komfortable hotellet eksklusivt for voksne. Beliggende innen 900 meter fra bysentrum, er hotellet lett tilgjengelig til
fots fra en rekke interessante steder. Innen 250 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 25 meter fra nærmeste strand
. Reisende vil finne flyplassen innen 38. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 900 meters gåavstand fra havnen. Det finnes totalt 45 soverom på stedet. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2021. Mrs Chryssana Beach Hotel tilbyr trådløs internettforbindelse. Denne eiendommen har ingen døgnåpen resepsjon. Det finnes parkeringsmuligheter på Mrs Chryssana Beach Hotel. Denne eiendommen er miljøvennlig. Gjester tilbys transportservice for økt bekvemmelighet. De som velger å overnatte her får en ytterligere opplevelse gjennom den lekre maten som serveres på Mrs Chryssana Beach Hotel. Mrs Chryssana Beach Hotel kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

Byggeår: 1992
År for siste renovering: 2021
Antall etasjer (i hovedbygningen): 1
Antall etasjer (anneks): 2
Totalt antall rom: 45
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Informasjon om flyvning kreves
Kun voksne

Offisiell klassifisering mangler
 • Ligger nær strand/badested
  4,0
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   900 m
  • Nærmeste strand/badested
   25 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.