Golfreiser til Mauritius

GOLF PÅ MAURITIUS

Golf på Mauritius

På Mauritius kan du spille golf på veldesignede baner av høy kvalitet. Her finner du Belle Mare Plage Golf Club som tilbyr to fine, men totalt forskjellige 18-hullsbaner.

Legends med sine vannhinder, som passer for den rutinerte spilleren og Links med sine brede fairways, som passer for alle.

Planlegger du en golfreise til Mauritius anbefaler vi at du bor på eksklusive Belle Mar Plage. Inkludert i prisen på dette hotellet er halvpensjon og så mye golfspill du vil på hotellets to baner.

ANBEFALT GOLFBANE PÅ MAURITIUS

Høykvalitets golfbane for en golfreise på Mauritius

Kart over Mauritius
Golfbane på Mauritius

Belle Mare Plage

Rett ved siden av femstjernershotellet Belle Mare Plage på østsiden av øya ligger Mauritius' beste golfbane – Belle Mare Plage Golf Club – med to 18-hullssløyfer.
 
Den opprinnelige 18-hullssløyfen Legends tilbyr raske, ondulerende greener og flere vannhindre. En relativt vanskelig runde som krever stor presisjon – definitivt ikke egnet for nybegynnere.
Den andre 18-hullssløyfen Links er derimot av en helt annen karakter, med bredere fairways og ikke like mye vann. Golfveteranen Peter Allis var med og designet Links som ble innviet i 2002.
 
Besøk banens offisielle nettside for mer informasjon og bestilling av tider.

ANBEFALTE GOLFHOTELL

Belle Mare Plage

Belle Mare Plage

Velkommen til eksklusive Belle Mare Plage, rett på stranden på østkysten av Mauritius. Hotellet er et mekka for golfelskere og Belle Mare Plage har to egne golfbaner som regnes for å være øyas beste.

Golfbag
Golfbager regnes som spesialbagasje og flyselskapene tar som regel ekstra betalt for å sende disse. Golfutstyr er ikke inkludert i den tillatte bagasjevekten. Det koster fra ca. 300 kroner å ta med golfutstyr på charterfly, men det koster betydelig mer med rutefly. Golfbagen må ikke veie over 15 kg og skal kun inneholde golfkøller og -baller.

Transport av golfbager fra flyplassen til og fra hotellet er ikke inkludert og bekostes av den reisende.

Golftralle
På grunn av plassmangel kan traller ikke tas med om bord på flyet. De kan leies på alle baner som tillater traller. Pris ca. kr 50–100,-.