Golfreiser til Mauritius

Golf på Mauritius

Spill golf på Mauritius

På Mauritius kan du spille golf i ferien. Her finner du golfbaner av høy kvalitet og fin, utfordrende design. Ta med deg din kjære, en venn eller familien på en golfferie til Mauritius.

Mange forbinder Mauritius med krystallklart vann, vakre korallrev og palmekledde strender. Men Mauritius er så mye mer enn det, og for deg som vil spille golf finnes det to veldesignede 18-hullsbaner av ulik karakter på Belle Mare Plage Golf Club. Her kan du spille golf på Legends som med sin brede fairways passer for alle typer spillere.

Hvis du planlegger en golfferie på Mauritius eller kanskje vil kombinere sol- og badeferien med et par golfrunder, kan vi anbefale deg å bo på det luksuriøse golfhotellet Constance Belle Mare Plage på østkysten. Her kan du få en aktiv ferie hvor du, i tillegg til golf kan spille tennis, praktisere yoga og delta i gruppetreningstimer. Det er også mulig å prøve ulike vannsportaktiviteter og trene i treningsrommet. Foretrekker du et roligere tempo har hotellet også et spa som tilbyr ulike velværebehandlinger. Det er flere restauranter og barer på hotellet, og for et ekstra behagelig opphold er halvpensjon inkludert i prisen. Og hvis du ønsker det kan du bestille All Inclusive, så kan du spille så mye golf du vil på hotellets to baner.

Foretrekker du å bo på vestkysten av øya, anbefaler vi vårt førsteklasses hotell, LUX* Le Morne Mauritius. Her bor du luksuriøst, rett ved stranden i rolige omgivelser. På hotellet finner du mange sportsfasiliteter som for eksempel tennisbane, treningsrom og vannsportaktiviteter. Hotellet tilbyr også et godt utvalg av restauranter som har både lokale og internasjonale retter på menyen.
Mauritius passer perfekt for en golfreise, så hva med å teste ut øyas golfbaner på din neste golfferie til sydlige breddegrader?

Greenfee365

Takket være vårt samarbeid med Greenfee365 kan du allerede nå sikre deg starttider på to av øyas golfbaner.

Golbana på Mauritius

Anbefalte golfhotell på Mauritius

Belle Mare Plage

Belle Mare Plage

Velkommen til eksklusive Belle Mare Plage, rett på stranden på østkysten av Mauritius. Hotellet er et mekka for golfelskere og Belle Mare Plage har to egne golfbaner som regnes for å være øyas beste.

Mer informasjon til deg som vil spille golf på Mauritius

Gjør det enklere å spille golf med en leiebil

Gjør det enkelt å spille golf i ferien. Med en leiebil har du frihet til å velge den banen du vil, når du vil. I tillegg har du alltid plass til golfbagen.

Golfbag

Golfbager regnes som spesialbagasje og flyselskapene tar som regel ekstra betalt for å sende disse. Golfutstyr er ikke inkludert i den tillatte bagasjevekten. Det koster fra ca. 300 kroner å ta med golfutstyr på charterfly, men det koster betydelig mer med rutefly. Golfbagen må ikke veie over 15 kg og skal kun inneholde golfkøller og -baller.

Transport av golfbager fra flyplassen til og fra hotellet er ikke inkludert og bekostes av den reisende.

Golftralle

På grunn av plassmangel kan traller ikke tas med om bord på flyet. De kan leies på alle baner som tillater traller. Pris ca. kr 50–100,-.