Salobre Hotel Resort & Serenity

Salobre Hotel Resort & Serenity er et stilrent golfhotell i rolige omgivelser og med førsteklasses service og luksuriøs atmosfære. Her bor du i Salobre
, høyt oppe i fjellene ovenfor Costa Meloneras, med flott utsikt mot fjellene, omgivelsene og havet i det fjerne.
Hotellet har flere hyggelige bassengområder hvor du kan nyte en forfriskende
dukkert og avslappende timer på en solseng. Ønsker du enda mer avkobling foreslår vi at du unner deg en behandling i hotellets lekre spaavdeling der du også kan ta badstu og svømme i bassenget. På Salobre Hotel Resort & Serenity har du flere muligheter for en aktiv ferie, med både trening og sport. Her finnes to velholdte golfbaner, og hvis du skal på en golfferie kan du med fordel bestille et dobbeltrom med greenfee inkludert. Av andre treningsmuligheter kan vi nevne treningsrom og vanngymnastikk. De naturskjønne omgivelsene rundt hotellet er også perfekt for fotturer og sykkelturer.
Salobre Hotel Resort & Serenity har et godt utvalg av spisesteder som inkluderer både barer, lounger og restauranter. I bufférestauranten kan du starte dagen med en god og variert frokost før du gir deg i kast med dagens opplevelser.
Rommene på Salobre Hotel Resort & Serenity er romslige og er innredet i lune, dempede farger. Alle rom har balkong og hvis du vil bo litt ekstra luksuriøst kan du bestille en juniorsuite eller en suite. Har du lyst til å se litt mer av Gran Canaria er det lurt å leie en bil for oppholdet.
Hotellet het tidligere Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering inkludert i hotellets parkeringshus med forbehold om plass
Bygget 2006
16 bygning/er
3 etasje/r–5 etasjer
313 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Safe i resepsjonen
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Hotellets offisielle klassifisering er 5.
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Spa
 • Barnebasseng
 • Miljøsertifisert
Hotellfakta
 • Basseng
  6 stk.
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  3 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  7,5 km
 • Hovedsentrum
  11 km
 • Nærmeste strand/badested
  10 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.