Spill golf i Spania

VIl du spille golf i Spania har vi flere velegnete reisemål med deilig klima, fine baner, vakker natur og bra hotell.

Skreddersy en eller flere golfreiser med familie og venner. Du kan bestille flyreise og hotell med oss, og starttider direkte med golfbanen.
 
Mer informasjon I Spania er det golfsesong hele året, og Mallorca er det perfekte golfreisemålet i sommersesongen. På Gran Canaria, Tenerife og La Gomera kan du også spille golf om vinteren, takket være det deilige klimaet på Kanariøyene.
 
Spill golf i Spania på flotte reisemål med fine, utfordrende og varierte baner. Vi tilbyr direktefly med vårt eget flyselskap Sunclass Airlines til både Mallorca, Tenerife og Gran Canaria fra Norge.
Mindre informasjon

Tips til golfreisemål i Spania

Anbefalte golfhotell i Spania

Hotelltips for en golfferie til Mallorca, Gran Canaria eller Tenerife

GOLFBAG PÅ FLYET

Golfbag
Golfbager regnes som spesialbagasje og flyselskapene tar som regel ekstra betalt for å sende disse. Golfutstyr er ikke inkludert i den tillatte bagasjevekten. Det koster fra ca. 300 kroner å ta med golfutstyr på charterfly. Golfbagen må ikke veie over 15 kg og skal kun inneholde golfkøller og -baller.
 
Golftralle
På grunn av plassmangel kan traller ikke tas med om bord på flyet. De kan leies på alle baner som tillater traller. Pris ca. kr 50–100,-.