Golfreiser i Spania

Golf i Spania

Spill golf i Spania

VIl du spille golf i Spania har vi flere velegnete reisemål med deilig klima, fine baner, vakker natur og bra hotell.

Skreddersy en eller flere golfreiser med familie og venner. Du kan bestille flyreise og hotell med oss, og starttider direkte med golfbanen.

I Spania er det golfsesong hele året, og Mallorca er det perfekte golfreisemålet i sommersesongen. På Gran Canaria, Tenerife og La Gomera kan du også spille golf om vinteren, takket være det deilige klimaet på Kanariøyene.
 
Spill golf i Spania på flotte reisemål med fine, utfordrende og varierte baner. Vi tilbyr direktefly med vårt eget flyselskap Sunclass Airlines til både Mallorca, Tenerife og Gran Canaria fra Norge.

Tips til golfreisemål i Spania

Anbefalte golfhotell i Spania

Hotelltips for en golfferie til Mallorca, Gran Canaria eller Tenerife

Sunprime Waterfront
Sunprime hotels

Sunprime Waterfront

Sunprime Waterfront ligger rett ved stranden og den koselige strandpromenaden i Playa de Palma, nærmere bestemt i Can Pastilla. En landsby som minner om det gamle Mallorca, men med en moderne touch.

Salobre Hotel Resort & Serenity

Et vakkert og eksklusivt golfhotell med god service og høy standard. Her bor du i Salobre, høyt oppe i fjellene ovenfor Costa Meloneras og har flotte muligheter til både å være aktiv og koble av i ferien.

Jardin Tecina på La Gomera

Jardin Tecnia

Jardin Tecina er La Gomeras beste hotell, bygget i klassisk kanarisk stil. Hotellet ligger i rolige omgivelser på en odde høyt over havet med en vakker utsikt.

Gjør det enklere å spille golf med leiebil

Gjør det enkelt å spille golf i ferien. Med en leiebil har du frihet til å velge den banen du vil, når du vil. I tillegg har du alltid plass til golfbagen.

GOLFBAG PÅ FLYET

Golfbag
Golfbager regnes som spesialbagasje og flyselskapene tar som regel ekstra betalt for å sende disse. Golfutstyr er ikke inkludert i den tillatte bagasjevekten. Det koster fra ca. 300 kroner å ta med golfutstyr på charterfly. Golfbagen må ikke veie over 15 kg og skal kun inneholde golfkøller og -baller.
 
Golftralle
På grunn av plassmangel kan traller ikke tas med om bord på flyet. De kan leies på alle baner som tillater traller. Pris ca. kr 50–100,-.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.