Golfreiser i Spania

Golf i Spania

Spill golf i Spania

Vil du spille golf i Spania har vi flere reisemål med deilig klima, fine baner, vakker natur og hotell av god kvalitet.

Skreddersy en golfreise eller golfweekend med familie og venner. Du kan bestille flyreise og hotell med oss, og takket være vårt samarbeid med Greenfee365, kan du bestille starttider på et stort antall golfbaner i Spania før avreise.

I Spania er det golfsesong hele året, og Mallorca er det perfekte golfreisemålet i sommersesongen. Her er det fine baner og et stort utvalg av hotell. På Gran Canaria, Tenerife og La Gomera kan du også spille golf om vinteren, takket være det deilige klimaet på Kanariøyene.

Foretrekker du det spanske fastlandet, finner du flere reisemål, perfekte for golfreiser og golfweekender. På fastlandet finner du blant annet Costa del Sol og Costa Blanca, med et stort utvalg av golfbaner med forskjellige vanskelighetsgrader.

Vi tilbyr direktefly med vårt eget flyselskap Sunclass Airlines til både Mallorca, Tenerife og Gran Canaria fra Norge. Til det spanske fastlandet kan du fly med rutefly med fleksible reiselengder, hele året.

Fly med Ving til Spania og spill golf på herlige reisemål med fine, utfordrende og varierte baner.

Tips til golfreisemål i Spania

Anbefalte golfhotell i Spania

Hotelltips for en golfferie til Mallorca, Gran Canaria eller Tenerife

Sunprime Waterfront
Sunprime

Sunprime Waterfront

Sunprime Waterfront ligger rett ved stranden og den koselige strandpromenaden i Playa de Palma, nærmere bestemt i Can Pastilla. En landsby som minner om det gamle Mallorca, men med en moderne touch.

Salobre Hotel Resort & Serenity

Et vakkert og eksklusivt golfhotell med god service og høy standard. Her bor du i Salobre, høyt oppe i fjellene ovenfor Costa Meloneras og har flotte muligheter til både å være aktiv og koble av i ferien.

Jardin Tecina på La Gomera

Jardin Tecnia

Jardin Tecina er La Gomeras beste hotell, bygget i klassisk kanarisk stil. Hotellet ligger i rolige omgivelser på en odde høyt over havet med en vakker utsikt.

Gjør det enklere å spille golf med leiebil

Gjør det enkelt å spille golf i ferien. Med en leiebil har du frihet til å velge den banen du vil, når du vil. I tillegg har du alltid plass til golfbagen.

GOLFBAG PÅ FLYET

Golfbag
Golfbager regnes som spesialbagasje og flyselskapene tar som regel ekstra betalt for å sende disse. Golfutstyr er ikke inkludert i den tillatte bagasjevekten. Det koster fra ca. 300 kroner å ta med golfutstyr på charterfly. Golfbagen må ikke veie over 15 kg og skal kun inneholde golfkøller og -baller.

Golftralle
På grunn av plassmangel kan traller ikke tas med om bord på flyet. De kan leies på alle baner som tillater traller. Pris ca. kr 50–100,-.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.