Golfresor till Madeira

Golf på Madeira

Spill golf på Madeira

Reis til Madeira på golfferie! Her finner du to utrolig vakre golfbaner med vakker utsikt og fantastisk natur.

Greenfee 365

Greenfee365

Vings samarbeid med Greenfee365 gjør at du allerede nå kan forhåndsbestille starttider. Bestill en eller flere runder og sikre deg spilletid før du reiser.

Golfbana på Madeira

Madeira er som en blomstrende hage og her kan kan du oppleve variert, kupert terreng og nydelig utsikt. Dette gjenspeiles også i de to naturskjønne golfbanene på øya. Enten du reiser til Madeira for en avslappende ferie kombinert med et par runder golf eller du reiser hit på en ren golfferie er Madeira et godt valg. De to fantastiske golfbanene er en fryd å spille på, mye takket være den gode kvaliteten og vakkert design med blomster og vegetasjon.

Begge banene passer for alle typer spillere, men krever god kondisjon, da de er temmelig kupert. Øst for Funchal ligger Palheiro Golf, med den botaniske hagen Quinta do Palheiro som nærmeste nabo. Banen ligger i nydelige omgivelser med orkidéer, amaryllis, papegøyeblomster og meterhøye buganvillaer. Mer enn 30 000 eksotiske trær fra hele verden pryder banen som på sin side tilbyr smale fairways og raske greener.

Ca. 40 minutter med bil fra hovedstaden Funchal og på 670 meters høyde over havet ligger Club de Golf Santo da Serra. Et spektakulært 27-hullsanlegg med tre 9-hullsslynger av ulik karakter; Machico, Desertas og Serras. Santo da Serras kjennetegn er det fjerde hullet, et utfordrende par 3-hull, 181 meter fra gul tee, med en dyp ravine mellom tee og green. Det sier seg selv at man ikke skal slå kort, men man skal heller ikke slå for langt. Bak greenen ligger en smal bunker som ballfanger, og bak den igjen er det bare en ravine.

Et hotell som passer perfekt som golfhotell er PortoBay Serra Golf. Ett lite, sjarmerende hotell i nærheten av Club de Golf Santo da Serra. Hotellets hovedbygning fra 1920 er klassifisert som en del av regionens arv, og her ligger det dessuten en nydelig hage med nærmere 100 sorter blomster og vekster. For avkobling og rekreasjon tilbyr hotellet treningsrom, innendørsbasseng og badstue. Har du lyst til å se litt mer av omgivelsene, finnes det flere fine turstier rett utenfor hotellet.

Hvis du vil bo i Funchal kan vi tipse om The Views Baia, et populært og stilig hotell i rolige omgivelser og med gangavstand til Funchals severdigheter og shoppingstrøk samt The Cliff Bay, et førsteklasses hotell som passer for deg som ønsker et eksklusivt ferieopphold.

Fly med Ving direkte til Madeira på en golfferie eller kombiner ferien med et par runder golf.

Gjør det enklere å spille golf med leiebil

Gjør det enkelt å spille golf i ferien. Med en leiebil har du frihet til å velge den banen du vil, når du vil. I tillegg har du alltid plass til golfbagen.

GOLFBAG PÅ FLYET

Golfbag
Golfbager regnes som spesialbagasje og flyselskapene tar som regel ekstra betalt for å sende disse. Golfutstyr er ikke inkludert i den tillatte bagasjevekten. Det koster fra ca. 300 kroner å ta med golfutstyr på charterfly. Golfbagen må ikke veie over 15 kg og skal kun inneholde golfkøller og -baller.

Golftralle
På grunn av plassmangel kan traller ikke tas med om bord på flyet. De kan leies på alle baner som tillater traller. Pris ca. kr 50–100,-.