Se hotell (18)

Reiser til Golden Sands

En reise til Golden Sands byr på livlig uteliv, en herlig strand, og rimelige priser på alt fra hotellet til barrunden.

Golden Sands er et reisemål med noe for alle og enhver. Som navnet indikerer ligger byen rett ved en nydelig, kilometerlang, bred og velstelt sandstrand. Her finner du et bredt utvalg av restauranter og underholdning. Dagene i Golden Sands tilbringer man på stranden, der man soler seg, står på vannski, tester ut paragliding, tar avslappende spaserturer langs strandpromenaden, spiser is og bare nyter ferien. En annen mulighet er å ta en tur til vannparken Aquapolis. På kveldene er det nok av restauranter å velge mellom, og det samme gjelder kafeer og barer. Senere går turen kanskje til et diskotek. Vil man utvide horisonten etter noen dager i Golden Sands, kan man besøke severdigheter i nærheten, slik som klippeklosteret Aladzha og den vakre Kaliakraodden.

Ving har de beste hotellene

I Golden Sands er det grønt, frodig og kupert. De fleste av Vings hotell ligger i naturskjønne omgivelser innenfor et område som er klassifisert som nasjonalpark. Ving har valgt ut noen av de beste hotellene – flere av dem er nybygget eller renovert, med bra beliggenhet nær stranden og sentrum. Selvsagt kan du bestille et hotell med All Inclusive, om du vil ha en ekstra behagelig ferie.

Shopping og uteliv

Golden Sands er større enn Albena, og betydelig livligere. Langs strandpromenaden og hovedgaten ligger det massevis av restauranter, kafeer og små butikker. Vil du fortsette ut i de små timer, er det bare å velge og vrake blant musikkbarer, diskotek, nattklubber og kasinoer. Om du vil dra på en utflukt er det ikke langt til Varna, Bulgarias "sommerhovedstad". Denne byen har vakker arkitektur, et sprudlende kafeliv og bra shopping. Her finner du alt fra velkjente merkebutikker med sko og klær, til elektronikk, sølv og gull.

Nyttige tips
 • All Inclusive
 • Prisgunstig innkvartering
 • Kilometerlang sandstrand
 • Lang strandpromenade
 • Mange restauranter
 • Mye uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Golden Sands

Strender
Stranden i Golden Sands er nesten fire kilometer lang og har myk, gyllengul sand. Den er bred og har rader av solsenger, volleyballbaner og kioskutsalg med mat og drikke. Langs strandpromenaden finner du dessuten flere bra restauranter og mindre kafeer. På stranden kan du drive med vannsportaktiviteter som paragliding, vannski, vannsykkel og omvendt bungyjump, der du skytes ut i luften. Langs stranden finnes det også aktiviteter for barn, som trampoliner og små båter.

Strender langs Varna-området

Strendene langs Svartehavskysten i Bulgaria er generelt brede og har gyllen, finkornet sand. Det finnes solsenger og parasoller å leie på strendene.

Stranden i Albena

Den seks kilometer lange og innbydende sandstranden i Albena har rikelig med plass og en rolig og avslappende stemning. Stranden er langgrunn og vannet krystallklart. Langs stranden går det en bilfri strandpromenade hvor du blant annet får kjøpt drikke, frukt og iskrem.

Stranden i Golden Sands

Den omlag fire kilometer lange sandstranden i Golden Sands rommer rekker med solsenger, salgsboder og strandvolleyball-baner. Langs strandpromenden finner du et godt utvalg av restauranter og små kaféer, og på stranden tilbys ulike vannsportaktiviteter samt tilbud for barn, som trampoliner og småbåter.

Strendene i Balchik

Balchik har et par mindre strender og det er i nærheten av disse du finner våre hotell. Det varierer mellom finkornet og grovkornet strand på strendene.
Mat, drikke og uteliv
Langs strandpromenaden og hovedgaten ligger det restauranter og kafeer på rad og rekke, og du kan velge blant lokal og internasjonal mat. Som man kan forvente i en kystby er fiskeretter vanlige på menyene i Golden Sands, og ofte kommer fisken grillet. Akkurat hva slags fisk som tilbys avhenger av fangsten til fiskebåtene, men makrell og ørret er som regel alltid å få. Vil du ha litt avveksling fra det bulgarske kjøkkenet, tilbys også pasta, pizza, og den grillede kyllingen og schnitzelen smaker omtrent som hjemme. Det hender at noen restauranter legger opp til at tilbehør bestilles og betales separat.

Mat og drikke i Bulgaria

I Bulgaria kan du spise og drikke godt for en rimelig penge. Her har de både lokale spesialiteter og mat fra alle verdenshjørner. Restauranttilbudet er bredt i Albena og Golden Sands, men også i Balchik ligger det en del restauranter. Du finner mer informasjon under hvert enkelt reisemål.

Mat i Bulgaria

Det bulgarske kjøkken er inspirert både av Europa og Midtøsten. Den maten som serveres i turistområdene er som regel en forenklet og internasjonalisert versjon av den genuine, lokale mattradisjonen, som har påvirkning fra gresk og tyrkisk kokkekunst. En klassisk hovedrett er kawarma, som består av kjøtt, løk, krydder og sopp, som har fått småkoke i en kjele. En annen god forrett er tarator, en kald salatsuppe typisk laget av yoghurt, agurk, hvitløk, dill, matolje og vann.

Grillet kjøtt og fisk er en gammel tradisjon i området, og slike retter utgjør en stor andel av menyen på de fleste restauranter. Kylling og lammekjøtt er mest vanlig, men svinekjøtt og biff forekommer også. Salater er populære – ofte grønnsaksbaserte med litt olje og eddik. En klassisk salat er shopskasalat, bestående av tomat, agurk, paprika, løk og toppet av med en rikelig mengde revet fetaost. I det bulgarske kjøkken finner du også flere retter med tarm, men siden dette sjelden er etterspurt av turister, finnes det ikke mye av dette på menyene.

Drikke i Bulgaria

Bulgaria er blant verdens største vinprodusenter og har fem vindistrikt som produserer vin av ulik karakter og kvalitet. I det sørlige Bulgaria produseres først og fremst rødvin, mens det i de nordlige delene av landet går i hvitvinsproduksjon. Det lages også mye god øl i landet, og noen lokale merker som kan fremheves er Kamenitza, Zagorka og Astika.

Den lokale brennevinen, «rakia», fremstilles av destillert fruktsprit. Råvarene kan være alt fra plommer til aprikoser, eller hva man måtte ha tilgang til. Smaken varierer etter kvaliteten på råvarene. Alkoholfrie alternativ som vann, brus og juice selges over hele Bulgaria, og de har også utmerket kaffe.

Underholdning på restaurantene

De fleste restauranter har en eller annen form for underholdning, og det er fort gjort at middagen blir en helaften. Som regel har restaurantene åpent fra ti på formiddagen og frem til midnatt. Bulgarerne er ikke høytidelige når det kommer til restaurantbesøk, så du trenger ikke være pent kledd. Derimot er T-skjorte og shorts et minimum. Badeklær er ikke tillatt.
For deg som er glad i utelivet er Golden Sands et bra reisemål. Byen er full av barer og klubber, som ikke stenger dørene før siste gjest er ute av døren, eller solen har stått opp.

Utelivet i Golden Sands

I Golden Sands er det to områder som er spesielt livlige: Den nordlige delen av strandpromenaden og bargaten, som går parallelt med denne. I bargaten finnes all slags barer, inkludert karaokebarer – spesielt populære blant engelskmenn, tyskere og finner. I begynnelsen og slutten av sesongen er det betydelig roligere enn midt på sommeren. Skulle man være her sommerstid med familien, finnes det også roligere strøk, litt vekk fra sentrum.

Utelivet i Varna-området

Er det uteliv du ser etter, er Golden Sands det beste alternativet. I Albena og Balchik er det forholdsvis rolig.
Shopping
Butikkene i Golden Sands ligger i sentrum og langs strandpromenaden. Er du ute etter et større shoppingtilbud og lavere priser, kan du ta buss eller taxi til Dobrich eller Varna. Populære suvenirer å ta med hjem fra Bulgaria er de lokale vinene, musserende vin og det lokale brennevinet rakia.

Shopping i Varna-området

For deg som liker shopping er Varna stedet med det beste utvalget, men det finnes små butikker på alle reisemålene.

Klær og sko

I Varna ligger de to kjøpesentrene Varna Mall og Grand Mall. Her finnes det også massevis av butikker som selger merkevarer som Adidas, Benetton, Kappa, lacoste, Terra Nova, mango, Berschka, Zara m.fl. Utvalget er ikke det samme som i Norge, men prisene er betydelig lavere. Er du ute etter å handle billig, er Varna sentrum å anbefale. Her finner du ikke like mange merkavarer, men lavere priser.

Vin

Det produseres store mengder vin i Bulgaria, og en del av vinen er veldig bra. Prøv deg gjerne fream, og hvis du finner en du liker godt, kan du kjøpe med deg et par flasker hjem. En suvenir som garantert ikke vil samle støv.

Sprit

Bulgarsk brennevin har varierende kvalitet, og det anbefales å holde seg unna den billigste varianten. Faktisk er prisene generelt så lave at du kan koste på deg en flaske av virkelig god kvalitet som vil gi deg valuta for pengene.

Keramikk

Den tradisjonelle og vakre keramikken er å se overalt i Bulgaria, og er en populær suvenir å ta med hjem. Vær oppmerksom på at keramikk som er blåmalt kan inneholde bly, og derfor kun bør brukes til pynt.

Rosenolje

Bulgaria er verdens største produsent av rosenolje. Ekte rosenolje er veldig dyrt fordi det kreves store mengder med roser til utvinningen. De fleste flasker merket "rosenolje" inneholder derfor mer eller mindre fortynnet olje, men lukten er den samme.
Sport og trening
I Golden Sands kan du drive med sport og trening både til lands og til vanns. På stranden i Golden Sands er det et stort utvalg av aktiviteter som roing, vannski, dykking, seiling, paragliding og andre typer båtsport.

Tennis og andre ballsporter

Det er rundt ti tennisbaner i området med utleie av baller og racket. I tillegg er det flere volley- og basketballbaner av ulik kvalitet.
Aktiviteter og severdigheter
I Golden Sands kan du være i aktivitet både på land og i vannet. Her er det mye å gjøre for hele familien.

Aktiviteter på land

Vil du holde deg i aktivitet på land, kan du prøve deg på bueskyting, bowling, paintball, riding og strikkhopping. I tillegg finnes det flere minigolfbaner i forskjellig stand.

Aquapolis – vannparken for hele familien

Aquapolis er en stor vannpark med eventyrlige vannsklier, eksotiske palmer, små fosser, bølgebasseng, minibasseng og mye annet. Her finnes det noe for absolutt alle – uansett alder. Fra sentrum av Golden Sands går det et minitog til vannparken.

Aktiviteter i Varna-området

De ulike stedene langs Varna-kysten tilbyr aktiviteter både på land og på vannet, som f.eks. minigolf, tennis og vannsport.

Madara

Madara er en stor naturpark som du enklest kommer deg til med leiebil. Her kan du klatre eller du kan gå de 386 trappetrinnene opp til toppen av fjellet, der du finner Madaraborgen og kan nyte en fantastisk utsikt. På platået kan du også se Madararytteren, et stort stenrelief som er hugget ut i klippen. Relieffet anslås å være fra 700-tallet og står på UNESCOs verdensarvsliste.

Aladzha-klosteret

Klosteret Aladzha ligger noen kilometer fra Golden Sands og fungerer i dag som et lite museum. Klosteret ble bygget inn i klippen på 500-tallet og var i begynnelsen dekorert med vakker mosaikk og fantastiske veggmalerier. Navnet «Aladzha» er tyrkisk for «fargerik», men dessverre er det ikke mye igjen av fargene, selv om noen av mosaikkdekorasjonene er bevart. Selve ruinene går man raskt gjennom, og museet er heller ikke stort. Ved siden av museet går det en sti som man kan følge inn i skogen og kikke på de typiske vekstene i området og kjenne på en helt spesiell stillhet og ro. Vel verdt et besøk.

Severdigheter i Varna-området

Bulgaria har mye å tilby når det kommer til historie og severdigheter. Her finner du blant annet en av verdens eldste byer.

Varna - en av verdens eldste byer

Varna i Bulgaria er en av verdens eldste byer, og det står fortsatt noen ruiner igjen fra gamle Varna. På 200-tallet bygde romerne et enormt badeanlegg på 5 km². I Varna ligger det også et arkeologisk museum der du kan se verdens eldste gullskatt. En annen severdighet er sjøfartsmuseet der ubåter, helikoptre, kanoner og andre gamle krigsgjenstander står utstilt.

De beste shoppingatene er Knyaz Boris og Praslav – bilfrie gater med butikker på rad og rekke. Her finner du både merkeklær, sko, smykker og annet.

Nessebar - Svartehavets stolthet

I Nessebar bør du ta deg god tid, så du kan rusle rundt i de trange smågatene, gå inn i noen av kirkene og sette deg ned og ta noe å drikke ved ruinene og ta inn byens atmosfære og sjarm. Se forbi suvenirkioskene og de blanke fasadene, og legg heller merke til murdetaljene på St. Stefans-kirken, bakgården på det etnografiske museet og det grove treverket øverst på de gamle bygningen. Typisk for Nessebar er byggestilen der man lager første etasje i mur og andre etasje som en stor trekasse over. Slik fikk man større boflate oppe, uten å ta for mye plass av gatene.

Pobitite Kamani - steinskogen

Knappe 20 km fra Varna, langs veien mot Sofia, ligger Pobiti Kamani, som på norsk betyr steinskogen. Navnet er ikke helt beskrivende, da det ikke er snakk om en orstenet skog, men derimot ørkenområde med svære steinsøyler, noen høye som hus og opptil 3 meter i diameter. Det er mange teorier om hvordan de er blitt til. Noen mener at steinsøylene ble formet på den tiden landet lå under vannlinjen, mens andre tror at de er bygget av mennesker.

Kaliakraodden

Med leiebil er det enkelt å komme seg til Kaliakraodden, en storslagen naturopplevelse. De røde klippene stuper rett ned i havet, og er du heldig kan du se delfiner som leker seg langt der nede. For ca. 2000 år siden ble det bygget en festning på odden, og den dag i dag kan man se ruinene av den, sammen med restene av et romersk bad og en kirke. Se deg nøye omkring, så vil du oppdage en restaurant som ligger inni en av grottene. Her serverer de en fiskesuppe som er verdt hele turen.

Kamen Brjag og Yajlata – naturreservater med historie

Kamen Brjag og Yajlata er arkeologiske naturreservater som ligger ca. 15 km nord for Kaliakraodden. Ruinene består av grotter, megalittiske steinsirkler, en festning fra antikken og et nekropolis. Fra kalksteinsklippene har man fantastisk utsikt over havet og de vakre blomsterengene.

Dobrich – hovedstaden i Dobrudjaprovinsen

Dobrich, hovedstaden i Dobrudjaprovinsen, er en genuin bulgarsk by med få turister som ligger 25 km vest for Albena. Langs gågatene i sentrum er arkitekturen futuristisk 60-tall, noe som gir en spesiell stemning, samtidig som det er moderne. Det er mye liv under lindetrærne som kanter gatene og mennesker handler, prater og drikker øl og kaffe på utekafeene. Hvis du spør deg frem, finner du enkelt gamlebyen som består av et par gater med gamle bindingsverkshus og aktive verksteder. Her er det forskjellige håndverkere som smed, skomaker og møbelsnekker. Det finnes også et bakeri hvor du kan kjøpe sesamkringler som er bakt i en hundre år gammel vedovn. I gamlebyen finner du et par hyggelige restauranter som passer godt til ettermiddagskaffen.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Bulgaria på er med leiebil. Et godt råd er å bestille leiebil hjemmefra – det er både rimeligere og enklere. Det kan dessuten være vanskelig å få tak i leiebil på reisemålet i høysesongen, så bestill din Avis-bil før ankomst.

Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.
Den beste måten å se og oppleve Bulgaria på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.
Det er enkelt å ta seg rundt i Golden Sands. Busstilbudet fungerer bra, og taxi er dessuten relativt billig.

Andre transportmidler

I Golden Sands finnes det to minitog. Det ene heter Aquapolis og går mellom vannparken og Hotel Amiral. Det andre minitoget går fra samme hotell, men nordover til strandpromenaden. I utkanten av byen finnes hest og kjerre, for de som ønsker en rolig tur.

Lokalbusser

Lokalbuss er det rimeligste transportmiddelet, og det går busser normalt hver halvtime, men oftere midt på dagen. Bussene er ganske ukomfortable, har ikke aircondition og bruker lang tid. Til Varna og Dobrich tar det 30–40 minutter.

Taxi

Det er relativt billig å ta taxi, men det lønner seg å avtale pris før du setter deg inn - og prut gjerne på prisen, siden de ikke bruker taxameter. Taxiene i sentrum og hotelletaxiene er ofte dobbelt så dyre som de taxiene som stopper på bussholdeplassene i utkanten av badebyene. Det er også mulig å leje en taxi for en hel dag - mange av sjåførene er dyktige guider, og kommer gjerne med gode tips til restauranter og severdigheter.

Regionsbusser

På lengre avstander er de private busselskapene det beste alternativet. En reise mellom Varna og Sofia tar ca. 7 timer. Bussbillett kjøpes på bussholdeplassen – det gjelder også for billett til Burgas.
Reise med barn
Flytiden til Bulgaria er kort, stranden er myk og fin, og menyene har flere retter som barna liker. Golden Sands er et trygt og godt valg for en familieferie. Barna vil elske den store Aquapolis-vannparken. Sørg bare for at du booker et barnevennlig hotell, og ikke et som ligger midt i bargaten. Reiser du med mindre barn og vil ha roligere omgivelser, anbefaler vi nabobyen Albena. Her er det lekeplasser for barna, og den lokale atmosfæren er mer nedtonet.

Aktiviteter for familien

I tillegg til stranden og bassengene finnes det to vannparker i området: Aquapolis i Golden Sands og Aquamania i Albena. Vannparkene har en rekke vannsklier og bassenger, så her er det noe for alle. En morsom utflukt for barna kan være en tur til Kaliakraodden, der man kan løpe og klatre rundt.

For de større barna finnes det mange aktiviteter i Golden Sands. Ved stranden i Varna finnes et akvarium og et planetarium, og byen har også et spennende sjøfartsmuseum med gamle båter. Utenfor museet er det utstilt en hel del militærmateriell fra sovjettiden, blant annet et helikopter og flere kanoner – litt rustne i disse dager, men fortsatt med de røde stjernene inngravert. Nedenfor museet finnes en mindre vannpark, med vannsklier og tavernaer.

Mat

Det er sjelden vanskelig å få barn til å spise grillet kylling, pommes frites, grillspyd, fiskefileter og hamburgere. Dette er bare noen av rettene som man ofte finner på menyene her. Maten er ikke spesielt sterkt krydret, og barna vil føle seg helt som hjemme. Langs strandpromenaden finnes det dessuten en rekke iskiosker som vi tipper også vil falle i smak blant de minste.

Barnemat og bleier

Barnemat og bleier er å få kjøpt på minimarkedene på hotellene. Ønsker man å kjøpe større mengder, er det best å legge turen innom supermarkedet Kaufland i Varna.
Fakta

Vår service på reisemålet

I perioden juni-september kan du få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon, på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Kan vi ikke løse det på telefon eller e-post kommer vi til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer på riktig buss hvis du har bestilt transport.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid.

Vaksinering

Det kreves ingen vaksinering, men Ving anbefaler Twinrix som gir mangeårig vaksinasjon mot hepatitt A og B. Husk at vaksinen ev. må tas minste fire uker før avreise.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Bulgarske lev (BGN). De fleste restauranter og butikker aksepterer kredittkort. Det finnes noen få minibanker. Euro, dollar og skandinaviske sedler kan veksles. Det er forbudt å veksle penger på gaten.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid + 1 time.

Elektrisitet

220 V. Kontaktene kan være av eldre modell og ikke jordet.

Språk

Bulgarsk

Viktig informasjon om hotellene

Sesongen i Bulgaria er kort og intensiv og hotellene blir tidlig utsolgt. Det kan derfor være vanskelig å bytte hotell etter at du har kommet til reisemålet. Derfor ber vi deg tenke nøye igjennom valget av hotell. Hotellstandarden i Bulgaria er vanligvis noe lavere enn i resten av Europa. Rommene er ofte små med enkel innredning. Hvis du bestiller en uspesifisert reise kommer du til å havne på et veldig enkelt hotell, og også da kommer det til å bli vanskelig å bytte hotell.

Ekstrasenger

Hotellrommene i Bulgaria er ofte små, og det kan bli trangt med ekstrasenger. Ekstrasengene kan være sovesofa, oppredbare lenestoler, eller køyesenger. De ordinære sengene står ikke alltid ved siden av hverandre, og det hender at de står etter hverandre.

Øvrig

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i program, utflukter, priser etc.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 10 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving har charterreiser til Varna-området i Bulgaria i sommersesongen.

Du kan dessuten reise med Ving til Varna-området året rundt med rutefly, med fleksibel reiselengde.

Flyet lander på Varna flyplass.
Ving tilbyr charterreiser til Golden Sands i sommerhalvåret.

Du kan dessuten reise med Ving til Golden Sands med rutefly.

Flyet lander på Varna flyplass.
Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Golden Sands. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra Varnas flyplass til hotellet ditt er ca. 35 minutter til 1 time og 15 minutter (ca. 25 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Regn med ventetid på flyplassen, det tar tid med bagasjen ved ankomst. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Vær
 • januar
6°-1°
2
Soltimer/dag
2°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • februar
6°-1°
3
Soltimer/dag
3°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mars
11°2°
4
Soltimer/dag
6°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • april
16°7°
6
Soltimer/dag
11°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • mai
22°12°
8
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
26°16°
9
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juli
30°19°
10
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • august
29°18°
10
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • september
26°14°
8
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • oktober
21°11°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • november
13°6°
3
Soltimer/dag
10°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • desember
7°1°
2
Soltimer/dag
4°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager

Finn reise til Golden Sands
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.