Bestill leiebil i Bulgaria

Leiebil fra AVIS

Oppdag Bulgaria
Bra priser når du reiser med Ving

Bestill leiebil i Bulgaria

Forhåndsbestill leiebil før du reiser til Bulgaria og få mer ut av ferien. Sammen med Avis tilbyr vi prisgunstige leiebilpakker for deg som reiser med Ving til Bulgaria. Fra våre reisemål kommer du deg lett til severdigheter og vakre kyststeder langs veien. Du henter bilen direkte ved ankomst på flyplassen, smidig og enkelt, så sparer du også kostnaden for transport.

Du bestiller enkelt på Min side. Der ser du alle tilgjengelige biltyper, aktuelle priser og mulige tilvalg som f.eks. GPS og bilseter.

PRISEKSEMPEL

Det er flere leiebiltyper å velge mellom. Se hele utvalget og aktuelle priser på Min side.

Biltype B

Biltype B

Type B er litt større og litt bedre, f.eks. Renault Clio eller liknende.

3 dager fra: 1 550,-
7 dager fra: 2 550,-

Biltype C

Biltype C

Type C har bedre komfort og større motorkraft, f.eks. Opel Astra eller liknende.

3 dager fra: 1 950,-
7 dager fra: 3 275,-

Biltype D

Biltype D

Type D har bedre komfort, automatgir og større motor, f.eks. Opel Astra eller lignende.

3 dager fra: 2 450,-
7 dager fra: 4 075,-

Dette er inkludert:

Ansvarsforsikring
Også kalt trafikkforsikring. Dekker skade mot tredjepart (person eller eiendom).

Flyplassavgift
Inkludert i Vings leiebilpriser.

Fri kjørelengde
Du får kjøre ubegrenset antall kilometer i leieperioden.

Kollisjonsforsikring
Også kalt Collission Damage Waiver (CDW eller LDW). Dekker dersom bilen blir skadet, med unntak av sidespeil, dekk og understell. Redusert egenandel kommer i tillegg.

Tyveriforsikring
Også kalt Theft Protection (TP). Dekker dersom bilen blir stjålet. Redusert egenandel kommer i tillegg.

Veiassistanseforsikring
Veiassistanse 24 timer i døgnet.

Tips! Goudas reiseforsikring erstatter egenandelen på leiebil med inntil 10 000,-. Kjøper du forsikring er du dekket selv om noe uforutsett skulle skje.

Kjekt å vite om leiebil i Bulgaria

Ta med deg
Fysisk førerkort, pass og kredittkort ved henting av leiebilen.

Henting/levering på flyplassen
Bilen hentes på flyplassen på ankomstdagen og leveres på hjemreisedagen.

Tilvalg
Tilvalg som f.eks. barnesete, bestiller du enklest sammen med leiebilen, betales direkte til utleieren.

Les mer om leiebil i Bulgaria

Bestill leiebil med Ving og Avis

Leiebil i samarbeid med Avis

Prisgunstige leiebilpakker i samarbeid med Avis. Du bestiller enklest på Min side om du reiser på en charterreise, eller gjennom å ringe oss på 915 08 888 når du reiser med rutefly.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.