Utflukter, Sunny Beach

Velkommen! Hvorfor ikke krydre ferien din med en utflukt eller to?
Vi har satt sammen et nøye utvalgt og utprøvd utfluktsprogram i samarbeid med våre partnere. Vi følger opp og fornyer dette ved hjelp av blant annet kundeundersøkelser der du og andre gjester får gi oss deres synspunkter. På den måten kan vi alltid tilby aktuelle og interessante opplevelser.

Det er flere fordeler med å bestille utflukten hos Ving: Alle nødvendige forsikringer er på plass og sikkerhetskrav er oppfylt. Det er tydelige regler for om- og avbestilling og for hva som er inkludert i prisen. Dessuten – hvis du skulle få problemer eller være misfornøyd med utflukten vet du alltid hvor du skal henvende deg. Alt dette får du på kjøpet når du bestiller utflukten med Ving.

Praktisk informasjon om våre utflukter

Lazy day – cruise

Lazy day – cruise

Bli med på en avslappende dag på Svartehavet med sol, seiling og bading.

Les mer Skjul

Om morgenen hentes du på hotellet for transport til Nessebar Yach Club, hvor vi går om bord i båten. Om været tillater heiser vi seil for en tur langs kysten, forbi Nessebar og Sunny Beach, med et stopp på veine for å prøve fiskelykken. Rundt lunsjtider kommer vi frem til en fredelig bukt hvor vi kaster anker, og mens besetningen tilbereder en lekker buffélunsj med blant annet salat, kylling og frukt blir det til for både bad og avkobling. Ved totiden er det klart for hjemreise, og om vinden blåser riktig seiler vi tilbake til Nessebar, hvor vi kommer tidlig om ettermiddagen.

Inkludert i prisen:
Transport til og fra hotellet. Måltider som oppgitt over, inkl. drikke – øl, brus eller mineralvann.

Lurt å ta med:
Badetøy, solkrem, kamera.

Guide:
Engelsktalende besetning.

Øvrig informasjon:
Aldersgrense fem år. Alle barn må være i følge med voksen. Turen skjer med tre ulike båter: Nerva, Destiny og Santa Anna, alle med både seil og motor.

Herlig på havet – familiecruise – kan bestilles hjemmefra

Herlig på havet – familiecruise – kan bestilles hjemmefra

Sol, bad og avslapping for hele familien! Lunsjbuffét og drikke til maten er inkludert.

Les mer Skjul

Velkommen ombord til underholdende dag blant sjørøvere. Her blir det leker og konkurranser og mye annet moro. Båten seiler langs Nessebar og Sunny Beach der soling og avslapning står på programmet. Etter ca. én time ankrer vi opp for et badestopp, og da er det bare å skli rett ned i det forfriskende Svarthavet.

Etter noen svømmeturer pleier det å rumle i magen, og da er det på tide med en god lunsjbuffé.

På veien hjem får vi se et fantastisk trylleshow.

En herlig dag med sol og bad og mulighet til å se Bulgarias kyst fra sjøsiden.

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan du bestille allerede samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du alt har bestilt

Måltider og drikke:
Lunsj og drikke (øl, brus, vann og vin) til maten er inkludert.

Inngang:
Inngang til samtlige severdigheter er inkludert.

Lurt å ta med:
Varm jakke/genser, badetøy, håndkle, solkrem, snorkleutstyr og kamera.

Tid:
Heldag, ca kl. 10.00-16.00.

Guideservice:
Engelsktalende lokalguide.

Bekledning:
Toppløs bading er ikke tillatt.

Øvrig:
Bevegelseshemmede bør rådføre seg med Vingverten før påmelding.

Action Aqua Park – kan bestilles hjemmefra

Action Aqua Park – kan bestilles hjemmefra

Badelandet Action Aqua Park i Sunny Beach har en mengde vannaktiviteter å by på, i tillegg til basseng for enhver alder og smak. Mat og drikke er ikke inkludert.

Les mer Skjul

Vil du oppleve lek, gøy og moro i løpet av ferien, er Action Aqua Park stedet å besøke. Her kan man kose seg i timevis blant ulike vannsklier, bølgebasseng, barnebasseng og mye annet.

Måltider og drikke:
Ingen måltider er inkludert. I badelandet er det en restaurant og en bar der man kan få kjøpt mat og drikke.

Inngang:
Inngang til samtlige severdigheter er inkludert.

Lurt å ta med:
Badetøy, badehåndkle og solkrem.

Tid:
Heldag, kl. 10.00–18.00, eller halvdag 15.00–18.00.

Påkledning:
Toppløsbading er ikke tillatt.

Øvrig:
Det går gratisbusser til og fra parken.

Khan's Tent

Khan's Tent

Like utenfor Sunny Beach går et fantastiske show av stabelen. Gå ikke glipp av muligheten til å oppleve familievennlig underholdning i verdensklasse. Middag, med drikke er inkludert.

Les mer Skjul

Kveldens program går av stabelen på restaurant Khan's Tent et stykke utenfor Sunny Beach. Herfra er det en fantastisk utsikt over Sunny Beach og Nessebar. Her blir det servert velkomstdrink og fire-retters middag. Du er også invitert til et fartsfylt show med dans, musikk, underholdning og akrobatikk. Khan's Tent er virkelig en herlig opplevelse og fest for hele familien!

Mat og drikke:
Fire-retters middag, en flaske vin, velkomstdrink, brus (én til voksne, to til barn).

Tid:
Kveldsutflukt, ca. kl. 19.30-23.30.

Guide:
Skandinavisktalende guide.

Vin og kultur i Nessebar – kan bestilles hjemmefra

Vin og kultur i Nessebar – kan bestilles hjemmefra

I løpet av denne ettermiddagen får du muligheten til å lære mer om regionens historie og lokale tradisjoner. Vinsmaking i en kjent vinkjeller er inkludert. Måltider er ikke inkludert.

Les mer Skjul

Utflukten starter i Nessebar, en av Europas eldste byer. Takket være sin historie har byen fått en plass på UNESCOs verdensarvliste, og i løpet av en 40-50 minutter lang omvisning får vi se de mest kjente severdighetene. Deretter får du tid til å utforske området på egen hånd. Det ligger mange fisk- og skalldyrrestauranter i området hvis det frister med en liten pause.

Vi forlater vakre Nessebar og setter kurs mot byen Pomorie. I likhet med Nessebar har Pomorie en spennende historie, og de har også en tradisjonell (og spesiell) teknikk for saltproduksjon. Vi tar turen innom Museum of Salt, der vi i løpet av en halvtimes tid lærer om saltfremstillingen. I tillegg til å være kjent for sitt «hvite gull» er Pomorie også kjent for «svart gull», som du kanskje har vært borti allerede hvis du har vært på spa tidligere i ferien? Det er en egen svart leire som utvinnes fra Lake Pomorie. Leiren er svært populær og skal angivelig kunne kurere over 90 forskjellige sykdommer.

Når vi har fått dagens dose av bulgarsk historie og lokale tradisjoner er det på tide å prøvesmake bulgarsk vin og lære mer om regionens vinproduksjon. Det gjør vi i den berømte vinkjelleren Via Pontica i Pomorie fra 1932. Vi får en omvisning og prøver både hvite og røde viner, samt roséviner – alle produsert på vingården.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille før du reiser, enten samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" hvis du har allerede har bestilt.

Inkludert i prisen:
Transport, guide og vinsmaking.

Mat og drikke:
Ingen måltider er inkludert.

Tid:
Halvdagsutflukt, ca kl. 13.00–18.30.

Guide:
Skandinavisktalende/engelsktalende guide.

Lurt å ta med:
Kamera, gode sko, penger og en flaske vann.

Hjemreise med shopping i Burgas

Hjemreise med shopping i Burgas

I stedet for å kaste bort siste dagen etter at du har sjekket ut på å vente til flyet går, anbefaler vi at du blir med på en tur til Burgas. Den perfekte anledningen til å bli kvitt dine siste leva, og handle med noe fint hjem fra ferien.

Les mer Skjul

Burgas er Bulgarias største havneby med en herlig blanding av store, brede handlegater og smale, sjarmerende smug. Burgas er et sentrum for både kultur og shopping. Tilbudet er stort og prisene gode. Her kan du kjøpe både merkevarer og lokale produkt.

Vi tar turen innom Burgas Galeria Shopping Center der du finner kjente merker og butikker som H&M, Zara, Spirit, Bershka etc.

Tid:
Avreise ca. 14.30. Vi ankommer flyplassen senest to timer før avreisen.

Lurt å ta med:
Husk bagasjen din!

Guideservice:
Skandinavisktalende guide.