Sitroner i kurv

Billige reiser

Mer ferie for pengene

Billige reiser

Et stramt budsjett trenger ikke å sette en stopper for de store feriedrømmene. Når du bestiller en reise hos Ving kan det være mye penger å spare, for eksempel hvis du er fleksibel med reisedatoene dine. Vi har her samlet våre beste tips for deg som leter etter billige reiser.

Slik parer du mest på ferien og finner billige reiser

Vi har gjort det enkelt for deg som ønsker en billig ferie, enten du vil reise nå eller finne den perfekte reisen i skoleferien.

1. Gjør grundig research

Det kan lønne seg å gjøre grundig research hvis du leter etter en billig reise. Prisene kan variere mye avhengig av reisemål. I Europa får du for eksempel mye ferie for pengene på en reise til Tyrkia eller Bulgaria. Drømmer du om en ferie på solfylte Mallorca, favoritten Gran Canaria eller vakre Kreta? Du kan også finne prisvennlige reiser til våre mest populære destinasjoner – det handler ofte om å reise på "ubeleilige" tidspunkter av året eller velge et hotell som ligger litt unna stranden, har mindre rom eller begrensede fasiliteter.

Når du jakter på en budsjettvennlig reise handler det i mange tilfeller om å bruke litt tid på å undersøke markedet og de mange mulighetene vi tilbyr. Prøv for eksempel vår budsjettkalkulator som finner passende reiser for deg og ditt budsjett, eller ta en titt på våre billige restplasser.

2. Fleksibel avreisedato gir reiser til lavere priser

Det er ingen hemmelighet at det er dyrere å reise i juli enn i september. Hvis du kan være fleksibel med reisedagene dine er det enklere å finne en billig reise. De dyreste periodene å reise i er i skoleferiene, siden det da er mange som konkurrerer om plassene. Hvis du kan ta ferie på andre tidspunkter av året er sjansene større for at du kan finne en reise som ikke tømmer kontoen.

Hva gjør du hvis du har barn som går på skole og ikke kan ta ferie i september? Du kan absolutt finne en billig reise i skoleferiene. Utvalget er litt mer begrenset, men vi har mange gode hoteller og herlige destinasjoner å velge mellom – også i vinterferien. Prøv for eksempel å søke og filtrere i vår lavpriskalender, der får du raskt en oversikt over reisene med laveste pris når du har ferie.

3. Bestill i god tid!

Det kan absolutt lønne seg å være ute i god tid. Hvis du bestiller ferien din lenge før avreise er det stor sannsynlighet for at du kan finne et godt tilbud og en billig reise. Men ingen regel uten unntak – du kan faktisk også ofte finne en veldig god pris på våre restplasser. Dette gjelder spesielt for deg som kan reise med kort varsel. Vi har restplasser til alle våre charterdestinasjoner, og med en restplass kan du spare mye penger.

4. Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær den første til å få beskjed om våre beste og største rabatter. Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev får du de nyeste oppdateringene om våre kampanjer og gode priser rett i innboksen din.

Reiser til rimelige priser hele året

En ferie under palmer, med lyden av bølgeskvulp i bakgrunnen, trenger ikke å bety et skyhøyt feriebudsjett. Uansett når på året du leter etter en budsjettvennlig reise, har vi din neste billige sommer- og vinterferie.

Billig charterferie

Når du reiser på charterferie med Ving får du en pakketur med fly og hotell. Du flyr ofte med vårt eget flyselskap Sunclass Airlines. Vi tilbyr charterreiser hele året – og kan du reise utenfor høysesongen er det gode sjanser for at du kan finne en charterferie til en god pris hos oss.

Inspirasjon til en billigere ferie

Palmer og strand på Aruba

Våre beste tilbud og rabatter

Leter du etter et godt reisetilbud? Vi har samlet våre beste tilbud på både sommer- og vinterreiser her.

Våre beste tilbud på sommer- og vinterreiser her.

Tre venninner går ned en gate

Restplasser

Kan du reise her og nå? Finn en billig reise blant våre mange restplasser. Hvor lenge tør du å vente med å bestille?

Finn en billig restplass.

Glad kvinne på stranden

Våre beste sparetips

Med enkle grep kan du spare flere tusen uten at det går utover ferieopplevelsen. Her gir vi deg noen tips og råd for en rimeligere ferie.

Iskrem

Velg en All Inclusive-reise og ha kontroll på feriebudsjettet

Selv om prisen på en All Inclusive-reise normalt er høyere enn en reise uten mat og drikke, vil du samlet sett kunne spare mye ved å velge All Inclusive. I løpet av ferien vil du spare de pengene du ellers ville ha brukt på mat og drikke. Siden du allerede har betalt for alt på forhånd er det mye enklere å begrense og holde styr på utgiftene underveis. I tillegg unngår du at det dukker opp for mange ekstra utgifter på kontoen når du kommer hjem.

To jenter slapper av på stranden

Mer familieferie for pengene

Drømmer du om en budsjettvennlig familieferie hvor dere får mer kvalitet og ekstra barnevennlige hotell for pengene? Med Ving vil du alltid finne en reise hvor du ikke trenger å inngå et kompromiss mellom pris og kvalitet.

Billige reiser til hele familien.

Et par slapper av på en solseng

Voksenferie på budsjett

Bare fordi feriebudsjettet er lavt, trenger ikke det å gå på bekostning av komfort. Ving har alltid noe for deg som gjerne vil gjøre et kupp på en reise til varmen.

Våre billigste reiser for voksne.

For ditt feriebudsjett

Her kan du enkelt søke etter billige reiser. Fyll inn budsjettet ditt - så finner vi en reise som matcher dine ønsker.

Populære reisemål

Dame hopper i sanddynene i Maspalomas på Gran Canaria

Gran Canaria

Favoritten Gran Canaria lokker med deilige temperaturer hele året. For deg som vil ha kontroll på feriebudsjettet kan en All Inclusive-reise være tingen. Hvis du kan reise innen kort tid og ønsker en billig ferie til Gran Canaria, kan løsningen være å søke på restplasser.

Strand på Maldivene

Maldivene

Feriefavoritten Maldivene lokker med fantastiske paradisstrender. Her kan du rusle barbeint i strandkanten og snorkle i fargesprakende laguner. Vi har laget en oversikt på månedsbasis over reisenes priser og flyløsninger til Maldivene, så det blir så enkelt som mulig å finne en billig reise akkurat den måneden du vil reise.

Våre billigste reiser akkurat nå

Ayia NapaKypros
 • 1 uke
 • 2-romsleilighet
 • Avreise 31 mai 2024 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 31 mai 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
5 250,— rabatt2 295,—
Pris pr. person
Velg
 • 1 uke
 • 2-romsleilighet
 • Avreise 30 mai 2024 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 30 mai 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
4 500,— rabatt2 345,—
Pris pr. person
Velg
 • 1 uke
 • 2-romsleilighet - mulighet for 1 ekstraseng
 • Avreise 6 jun 2024 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 6 jun 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
4 000,— rabatt2 395,—
Pris pr. person
Velg
 • 1 uke
 • 2-romsleilighet mot bassengområdet
 • Avreise 8 jun 2024 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 8 jun 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
4 000,— rabatt2 645,—
Pris pr. person
Velg
 • 1 uke
 • 2-romsleilighet med balkong
 • Avreise 8 jun 2024 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 8 jun 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
4 000,— rabatt2 645,—
Pris pr. person
Velg
 • 1 uke
 • Dobbeltrom med balkong
 • Avreise 8 jun 2024 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 8 jun 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
4 300,— rabatt2 745,—
Pris pr. person
Velg