Billige reiser

Vi har gjort det enkelt for deg som vil ha en rimelig ferie, enten du vil reise her og nå, eller ønsker å reise i skoleferien – her finner du reiser til veldig gunstige priser

Det er selvsagt alltid rimeligst å reise når etterspørselen er liten, men med noen bra tips kan du faktisk finne en rimelig reise av høy klasse. Vi har samlet alle de gode rådene og gjort det enkelt for deg å finne en reise. Prøv for eksempel vår budsjettkalkulator eller lavpriskalender når du skal finne en billig reise som passer ditt budsjett.

Finn en billig reise

Få mer for pengene

Velg tidspunkt, reisemål og måltidspakker der budsjettet varer lenger

Mer ferie for pengene

Mer familieferie for pengene

Barnas fritidsaktiviteter og daglige utgifter betyr ofte at det er lite penger igjen til ferie. Hvorfor ikke bestille en familieferie hvor dere får mer kvalitet og ekstra barnevennlige hotell for pengene? Med Ving vil du alltid finne en reise hvor du ikke trenger å inngå et kompromiss mellom pris og kvalitet.

Få mer ferie for pengene

Få en bedre og billigere ferie!

Vil du ha en oppgradering av ferien uten å betale noe ekstra? Ving har alltid noe for deg som gjerne vil gjøre et kupp på en reise til varmen. Om du vil unngå lange flyruter og slitsomme tidsforskjeller finner du enkelt en reise som passer ditt budsjett her.

Når vil du reise?

Finn den billigste reisen i den måneden du vil reise

Få kontroll over feriebudsjettet

All Inclusive med Ving

Velg en All Inclusive-ferie

Selv om det vanligvis koster litt mer å bestille All Inclusive, sparer du til sammen mer når du velger All Inclusive på hotellet. Du sparer nemlig de pengene du ellers bruker på mat, drikke og annet. Og siden du har betalt hele reisen hjemmefra er det mye enklere å ha kontroll på utgiftene i ferien. Du kan på en enkel måte passe på at du ikke bruker mer penger enn du hadde regnet med, og være sikker på at ingen uforutsette utgifter kommer i tillegg.

Se når du kan finne billige pakkereiser

Det er mange penger å spare, om du kan reise når det er billigst.

Når kan du reise billig i sommer

Når er det billigst å reise om sommeren

Kurven viser svingningene i pris på pakkereiser i sommersesongen. Om du kan reise utenom skoleferiene, så kan du finne billigere pakkereiser.

Når er det billigst å reise om vinteren

Kurven viser svingningene i pris på pakkereiser i vntersesongen vår. Om du kan reise utenom skoleferiene, så kan du enklere finne billigere pakkereiser.

Kurve som viser når det er billigere å reise om vinteren