Mer ferie for pengene

Mer ferie for pengene

Billige reiser for voksne

Leter du etter en billig reise for voksne, men har samtidig ikke lyst at det skal gå på bekostning av komforten? Da kan du finne en budsjettvennlig ferie for voksne her. Ving har alltid noe for deg som gjerne vil gjøre et kupp når du bestiller en reise til varmere strøk.

Reiser dere med barn og leter etter en billig reise? Da kan du se våre beste tips for en prisvennlig famileferie.

HVOR STORT ER FERIEBUDSJETTET DITT?

Budsjettet er regnet ut i fra 2 voksne.

Velg rett, så varer budsjettet lenger

Spar penger på reisen din

1. Tidspunkt

Unngå å reise i skoleferien. Sats heller på ukene før eller etter skoleferien, da de andre er opptatt. Du får mer for pengene om du reiser mens de andre er hjemme!

Finn rimelige reisemål

2. Reisemål

Noen reisemål holder et lavt prisnivå – i for eksempel Tyrkia og Thailand kan du både shoppe og spise god mat på restaurantene uten at det koster en formue.

All Inclusive

3. All Inclusive

Når all mat og drikke er betalt på forhånd trenger du ikke være nervøs for uforutsette utgifter og regninger. Alt fra morgen til kveld er betalt – enklere blir det ikke!

Få mer for pengene på disse reisemålene

Mer familieferie for pengene i Tyrkia

Tyrkia

Bedre senger, bedre basseng, bedre beliggenhet – og bedre priser! I Europas rimeligste ferieland Tyrkia får du familievennlige hotell av høyeste kvalitet til ekstra lave priser. Mange hotell tilbyr All Inclusive for en rimelig penge.

Bulgaria

Bulgaria

Brede strender, barnevennlige hotell og lave priser er noen av det som kjennetegner Bulgaria. Flytiden er kun ca. 3 timer, sommerklimaet er stabilt og du får ekstra mye for pengene sammenlignet med mange andre ferieland.

Våre billigste reiser for voksne

Her finner du laveste pris på hotell som passer for voksne akkurat nå.

 • Passer for voksne
 • 1 uke
 • Dobbeltrom
 • Avreise 2 sep 2023 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 2 sep 2023 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
3 000,— rabatt3 895,—
Pris pr. person
Velg
 • Passer for voksne
 • 1 uke
 • 1-romsleilighet med balkong
 • Avreise 20 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 20 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
3 000,— rabatt4 045,—
Pris pr. person
Velg
prime comfort
 • Passer for voksne
 • 1 uke
 • 1-romsleilighet
 • Avreise 16 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 16 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
2 250,— rabatt4 345,—
Pris pr. person
Velg
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.