• barnevennlig

Divi Aruba All Inclusive

Aruba, Aruba
Divi Aruba All Inclusive skinner som en perle i solen på Druif Beach, en vakker hvit paradisstrand - akkurat slik man drømmer om. Hotellområdet består
av en stor, frodig hage med vaiende palmer og tre innbydende bassengområder, hvorav det ene byr på vakker utsikt over havet. Her er det også et mindre plaskebasseng for små barn. Når du vil
nyte den myke sanden og det krystallklare havet, kan du benytte hotellets solsenger og parasoller på stranden.
På Divi Aruba All Inclusive spiser og drikker du godt. I bufférestauranten kan du komponere dine egne måltider til frokost, lunsj og middag og i à la carte-restaurantene kan du nyte internasjonale, karibiske og meksikanske retter til middag. Hotellet har også fire hyggelige barer som tilbyr gode drikker og enkle retter. Vil du kjenne sanden mellom tærne og samtidig drikke noe godt, ligger det to barer direkte på stranden. For å gjøre det ekstra komfortabelt er All Inclusive inkludert i prisen.
Hvis du ikke får nok avslapping anbefales det et besøk i hotellets spa som tilbyr herlige behandlinger. For deg som liker trening har du blant annet muligheten til å benytte treningsrommet og tennisbanen på nabohotellet Tamarijn Aruba All Inclusive, der også den internasjonale barneklubben ligger. Denne er åpen for barn fra 5–12 år. Vil du utforske omgivelsene tilbyr hotellet gratis sykkelutleie, og vil du oppleve hele Aruba kan du bestille en leiebil via Ving.
Divi Aruba All Inclusive har hyggelige dobbeltrom med varierende utsikt, for opptil fire personer. Vil du gjøre ferien ekstra luksuriøs, kan du bestille et rom med havutsikt.
Når du bor på Divi Aruba All Inclusive har du også tilgang til alle fasiliteter og All Inclusive på nabohotellet Tamarijn Aruba All Inclusive. Begge hotellene jobber aktivt med miljø og bærekraft.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Bryllup på hotellet

Hotellet har en egen bryllupsplanlegger som hjelper til med alle detaljer både før, under og etter vielsen. Kontakt hotellet direkte for mer informasjon.

Øvrig informasjon

Obligatorisk depositum på 100 USD ved innsjekking i form av kredittkort-autorisasjon (beløpet skal være tilgjengelig på kortet under hele oppholdet). Samme sum i kontanter hvis man ikke har kredittkort.

Parkering inkludert på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 1969 og 2015 (bygning med dobbeltrom mot bassengområdet)
Renovert 2013 og 2019 (noen rom)
6 bygning/er
3 etasje/r respektive 4 etasjer
265 rom/leiligheter
Heis, delvis (i bygningen med dobbeltrom mot bassengområdet)
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring for deg som reiser hjem etter kl. 16.00
Minimarked
Vaskeriservice mot betaling
Minibank på Tamarijn Aruba All Inclusive

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om Aruba og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss på reisen hvis du vil ha tips og gode råd eller f.eks. få informasjon om leiebiler og utflukter. Du treffer oss hele døgnet på servicetelefonen samt på SMS og e-post mellom kl. 08.00–20.00.

Hotellets offisielle klassifisering er 3.
 • Ligger på stranden
 • All Inclusive er inkludert
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Spa
 • Internasjonal barneklubb
 • Miljøsertifisert
Hotellfakta
 • Basseng
  3 stk.
 • Restaurant
  3 stk.
 • Bar
  4 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja, delvis
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  2 km
 • Hovedsentrum
  2 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.