Bilder fra Afrika

Cape Town, Sør-Afrika

Cape Town, Sør-Afrika

Table Mountain, Cape Town, Sør-Afrika

Stranden ved Le Victoria Hotel, Mauritius

Stranden ved Paradis Hotel, Le Morne, Mauritius

Stranden ved Paradis Hotel, Mauritius

Golfbanen ved Paradis Hotel, Mauritius

Port Ghalib, Egypt

El Gouna, Egypt

Marsa Alam, Egypt

El Gouna, Egypt

Makadi, Egypt

Marsa Alam, Egypt

Marinaen i Agadir, Marokko

Agadir, Marokko

Den vaakre Djemaa al-Fna-plassen, Marrakech, Marokko

Marrakech, Marokko

La Digue Island, Seychellene

La Digue Island, Seychellene

Mahe Island, Seychellene

La Digue Island, Seychellene

Gambia

Gambia

Fathala Wildlife Reserve, utflukt Senegal–Gambia

Stranden ved Bungalow Beach Hotel, Gambia

Gambia-floden

Cape Point, Gambia

Sal, Kapp Verde

Morabeza Beach Bar, Santa Maria, Kapp Verde

Boa Vista, Kapp Verde

Santa Maria, Kapp Verde

Palmeira, øyrundtur, Kapp Verde

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.