Se hotell (27)

Reiser til Sør-Afrika

En reise til Sør-Afrika er et minne for livet, med endeløse strender, fascinerende dyreliv, bølgende landskap med vingårder og vakre naturopplevelser.
I tillegg til den fantastiske naturen rommer Sør-Afrika også kaotiske storbyer, slik at mangfoldet er av de sjeldne. En reise til Sør-Afrika kan dessuten skilte med et herlig klima, god mat og service, vennlige mennesker og ikke minst et behagelig prisnivå. Når du reiser fra Norge er det heller ikke noen tidsforskjell å snakke om, slik at du kan starte ferien uten jetlag.

Unikt dyreliv i Sør-Afrika

Det er enormt mye å oppleve i Sør-Afrika, og høyest oppe på manges ønskeliste står "The Big Five". I Krügerparken kan du få se dem og andre ville dyr på en opplevelsesrik safari. På en reise til Sør-Afrika kan du til og med svømme om kapp med pingviner, dra på hvalsafari og dykke med hvithaier. Nærmere naturen kommer du ikke!

Severdigheter i Sør-Afrika

Landets vinproduksjon er verdensberømt, og på en reise til Sør-Afrika er det en opplevelse å få besøke noen av de mange vingårdene. Det er også mange severdige strender og steder for deg som setter pris på enestående naturopplevelser. Besøk for eksempel naturreservatet Blyde River Canyon, Durban Beach, Garden Route og Kapphalvøya.
Finn ditt hotell
Finn reise til Sør-Afrika

Reiser til Sør-Afrika

Flere reisemål i Sør-Afrika
Cape Town
På en reise til Cape Town venter verdensberømte vindistrikter, hvite strender, fine golfmuligheter og storslagne naturopplevelser. Her finnes med andre ord alt en storby skal ha – og enda litt til.