Se hotell (15)

Reiser til Tanzania

På en reise til Tanzania kan du nyte en avslappende tilværelse på hvite korallstrender. Velkommen til Afrika!
En reise til Tanzania vil gi deg ferieminner for livet. Landet på Afrikas østkyst rommer kontinentets høyeste fjell, Kilimanjaro, berømte nasjonalparker med et rikt dyreliv og store innsjøer. Øya Zanzibar ligger noen mil utenfor kysten og er i dag, til tross for sin mørke historie, et fargerikt og eksotisk reisemål med mange forskjellige kulturer og folkeslag. Øya er kjent for sine krydderavlinger, og derfor er det en mengde guidete krydderturer rundt på øya.

Tanzanias rike dyreliv

Tanzania er et veldig vakkert land med et typisk afrikansk landskap med jungel, nasjonalparker og dyrerike savanner. Det mest kjente savanneområdet er Serengeti, som rommer den berømte nasjonalparken med samme navn. Her lever en stor mengde ville dyr som elefanter, sjiraffer, flodhester, sebraer, løver, krokodiller og mange flere dyrearter. Tanzanias lange kyst mot Det indiske hav gir landet et spesielt preg, og rett utenfor kysten ligger paradisøya Zanzibar med sine hvite, berømte strender.

Vings reiser til Tanzania

Når du bestiller en reise til Tanzania med Ving bor du på øya Zanzibar, en paradisøy med fantastiske strender og tropisk frodighet. Takket være Vings fleksible reiseløsninger kan du selv velge når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Tanzania?
Når du reiser med Ving til Tanzania går turen til øya Zanzibar. Denne øya har høy temperatur året rundt. På dagtid er det 29-32 grader, det er 18-22 grader om nettene og ca. 25-29 grader i vannet. Antallet soltimer og nedbørsmengde varierer i løpet av året. Perioden fra jul/nyttår og til og med februar regnes som den beste perioden å besøke Zanzibar, men det er i perioden juni-oktober det er minst nedbør. Den første intensive regnperioden starter i mars og varer til mai. Den andre er i november og desember, ofte i form av korte regnskyll. Temperaturen synker ikke.
Pass og visum
For norske statsborgere må passet være gyldig i minst 6 måneder etter innreise til landet. Norske statsborgere trenger visum til Tanzania. Visum er ikke inkludert i reisens pris, men kan ordnes ved innreise og koster ca. 50 USD (må betales kontant), og har en varighet på tre måneder. Du må ha minst én blank side i passet ditt og kunne vise frem en gyldig hjemreisebillett.

Man kan også søke visum i forkant ved å kontakte Tanzanias ambassade i Stockholm på tlf. (+46) 8 732 24 30/31.
E-post: mailbox@tanemb.se.
http://www.tanemb.se/

Det er også mulig å søke visum elektronisk
http://www.immigration.go.tz/index.php/immigration-services/visa-information

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Tanzania.

Du kan lese mer informasjon om innreiseregler på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/

Reiser til Tanzania

Zanzibar
Zanzibar er en paradisøy i ordets rette forstand. Her tilbringer du dagene med total avslapning på de kritthvite korallstrendene.

Finn reise til Tanzania
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.