Se hotell (22)

Reiser til Tanzania

På en reise til Tanzania kan du nyte en avslappende tilværelse på hvite korallstrender. Velkommen til Afrika!
En reise til Tanzania vil gi deg ferieminner for livet. Landet på Afrikas østkyst rommer kontinentets høyeste fjell, Kilimanjaro, berømte nasjonalparker med et rikt dyreliv og store innsjøer. Øya Zanzibar ligger noen mil utenfor kysten og er i dag, til tross for sin mørke historie, et fargerikt og eksotisk reisemål med mange forskjellige kulturer og folkeslag. Øya er kjent for sine krydderavlinger, og derfor er det en mengde guidete krydderturer rundt på øya.

Tanzanias rike dyreliv

Tanzania er et veldig vakkert land med et typisk afrikansk landskap med jungel, nasjonalparker og dyrerike savanner. Det mest kjente savanneområdet er Serengeti, som rommer den berømte nasjonalparken med samme navn. Her lever en stor mengde ville dyr som elefanter, sjiraffer, flodhester, sebraer, løver, krokodiller og mange flere dyrearter. Tanzanias lange kyst mot Det indiske hav gir landet et spesielt preg, og rett utenfor kysten ligger paradisøya Zanzibar med sine hvite, berømte strender.

Vings reiser til Tanzania

Når du bestiller en reise til Tanzania med Ving bor du på øya Zanzibar, en paradisøy med fantastiske strender og tropisk frodighet. Takket være Vings fleksible reiseløsninger kan du selv velge når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.
Finn ditt hotell
Finn reise til Tanzania

Reiser til Tanzania

Flere reisemål i Tanzania
Zanzibar
Zanzibar er en paradisøy i ordets rette forstand. Her tilbringer du dagene med total avslapning på de kritthvite korallstrendene.