Se hotell (129)

Reiser til Afrika

Når det gjelder naturopplevelser, spenning og eventyr er det lite som kan måle seg med en reise til Afrika!
Opplev Egypts pyramider i nord, den gamle steinbyen på Zanzibar i øst, eller Gambia og Kapp Verde i vest. Reis med Ving og opplev fantastisk natur og se de største og raskeste dyrene i verden i deres rette element!

Vings reiser til Afrika

Ving tilbyr reiser til en rekke spennende reisemål til Afrika; fra Marokko og Egypt i nord, via Kapp Verde og Gambia i vest, til Tanzania, Seychellene og Mauritius i øst til Sydafrika lengst nede på kontinentet. Hotellutvalget er enormt, og vi har både voksenhotell med aldersgrense og barnevennlige familiehotell.

Å gjøre i Afrika

Det er uendelig mange spennende steder å utforske på en reise til Afrika. Denne verdensdelen har flere av verdens mest berømte severdigheter, som pyramidene i Egypt og enorme nasjonalparker i Tanzania. La deg forføre av den magiske stemningen på det myteomspunne torget Jemaa el Fna i Marrakech, eller snorkle blant fargerike korallfisker på Mauritius. På Seychellene kan du slappe av på en av verdens vakreste strender, Anse Lazio på øya Praslin.
Finn ditt hotell

Reiser til Afrika

Mauritius
Mauritius er vakkert, vennlig og et av Det indiske havs mest eksklusive og fascinerende reisemål. Her er sandstrendene brede, myke og blendene hvite, og de finnes mer eller mindre rundt hele øya.
Marokko
Når du bestiller en reise med Ving til Marokko venter milelange strender, myldrende markeder, gode restauranter og eksotisk kultur, preget av både vestafrikanske, arabiske og franske tradisjoner.
Seychellene
Reis med Ving til Seychellene og nyt en drømmeferie på noen av verdens vakreste strender. Seychellene består av mer enn 100 øyer og har en overveldende vakker og urørt natur. Og klimaet er behagelig året rundt. Med Ving kan du kombinere flere øyer og dermed oppleve det aller beste av Seychellene. Med Ving kan du reise til fire av de absolutt mest fantastiske øyene: Mahé, Praslin, La Digue og Denis Island.
Tanzania
På en reise til Tanzania kan du nyte en avslappende tilværelse på hvite korallstrender. Velkommen til Afrika!
Kapp Verde
Når du reiser med Ving til Kapp Verde bor du på øya Sal med sine herlige strender og solsikre forhold.
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.