Se hotell (141)

Reiser til Afrika

Når det gjelder naturopplevelser, spenning og eventyr er det lite som kan måle seg med en reise til Afrika!
Opplev Egypts pyramider i nord, den gamle steinbyen på Zanzibar i øst, eller Gambia og Kapp Verde i vest. Reis med Ving og opplev fantastisk natur og se de største og raskeste dyrene i verden i deres rette element!

Vings reiser til Afrika

Ving tilbyr reiser til en rekke spennende reisemål til Afrika; fra Marokko og Egypt i nord, via Kapp Verde og Gambia i vest, til Tanzania, Seychellene og Mauritius i øst til Sydafrika lengst nede på kontinentet. Hotellutvalget er enormt, og vi har både voksenhotell med aldersgrense og barnevennlige familiehotell.

Å gjøre i Afrika

Det er uendelig mange spennende steder å utforske på en reise til Afrika. Denne verdensdelen har flere av verdens mest berømte severdigheter, som pyramidene i Egypt og enorme nasjonalparker i Tanzania. La deg forføre av den magiske stemningen på det myteomspunne torget Jemaa el Fna i Marrakech, eller snorkle blant fargerike korallfisker på Mauritius. På Seychellene kan du slappe av på en av verdens vakreste strender, Anse Lazio på øya Praslin.
Finn ditt hotell

Reiser til Afrika

Gambia
Gambia er det mest solsikre reisemålet i hele Vings verden, og det lille, vestafrikanske landet byr på fine strender, god mat og en unik atmosfære.
Mauritius
Mauritius er vakkert, vennlig og et av Det indiske havs mest eksklusive og fascinerende reisemål. Her er sandstrendene brede, myke og blendene hvite, og de finnes mer eller mindre rundt hele øya.
Marokko
Reis til Marokko og opplev milelange strender, myldrende markeder, gode restauranter og kultur preget av afrikanske, arabiske og franske tradisjoner.
Seychellene
På en reise til Seychellene får du en drømmeferie med noen av verdens beste strender, utrolig vakker, uberørt natur og et behagelig klima.
Tanzania
På en reise til Tanzania kan du nyte en avslappende tilværelse på hvite korallstrender. Velkommen til Afrika!
Kapp Verde
Velkommen til et av Vings mest solfylte reisemål! Santa Maria på Sal er perfekt for deg som liker strandliv. Øyas motto? No stress!
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.