Se hotell (135)

Reiser til Afrika

Når det gjelder naturopplevelser, spenning og eventyr er det lite som kan måle seg med en reise til Afrika!
Opplev Egypts pyramider i nord, den gamle steinbyen på Zanzibar i øst, eller Gambia og Kapp Verde i vest. Reis med Ving og opplev fantastisk natur og se de største og raskeste dyrene i verden i deres rette element!

Vings reiser til Afrika

Ving tilbyr reiser til en rekke spennende reisemål til Afrika; fra Marokko og Egypt i nord, via Kapp Verde og Gambia i vest, til Tanzania, Seychellene og Mauritius i øst til Sydafrika lengst nede på kontinentet. Hotellutvalget er enormt, og vi har både voksenhotell med aldersgrense og barnevennlige familiehotell.

Å gjøre i Afrika

Det er uendelig mange spennende steder å utforske på en reise til Afrika. Denne verdensdelen har flere av verdens mest berømte severdigheter, som pyramidene i Egypt og enorme nasjonalparker i Tanzania. La deg forføre av den magiske stemningen på det myteomspunne torget Jemaa el Fna i Marrakech, eller snorkle blant fargerike korallfisker på Mauritius. På Seychellene kan du slappe av på en av verdens vakreste strender, Anse Lazio på øya Praslin.
Finn ditt hotell

Reiser til Afrika

Gambia
Velkommen til det mest solsikre reisemålet i Vings verden! Dette lille landet i Vest-Afrika har likevel mer å by på enn bare strandliv og sol – her venter spennende opplevelser og en atmosfære ulik alle andre steder.
Mauritius
Mauritius er vakkert, vennlig og et av Det indiske havs mest eksklusive og fascinerende reisemål. Her er sandstrendene brede, myke og blendene hvite, og de finnes mer eller mindre rundt hele øya.
Marokko
Når du bestiller en reise med Ving til Marokko venter milelange strender, myldrende markeder, gode restauranter og eksotisk kultur, preget av både vestafrikanske, arabiske og franske tradisjoner.
Seychellene
Reis med Ving til Seychellene og nyt en drømmeferie på noen av verdens vakreste strender. Seychellene består av mer enn 100 øyer og har en overveldende vakker og urørt natur. Og klimaet er behagelig året rundt. Med Ving kan du kombinere flere øyer og dermed oppleve det aller beste av Seychellene. Med Ving kan du reise til fire av de absolutt mest fantastiske øyene: Mahé, Praslin, La Digue og Denis Island.
Tanzania
På en reise til Tanzania kan du nyte en avslappende tilværelse på hvite korallstrender. Velkommen til Afrika!
Kapp Verde
Når du reiser med Ving til Kapp Verde bor du på øya Sal med sine herlige strender og solsikre forhold.

Cruise i Det indiske hav

Et cruise i Det indiske hav er det perfekte valget for deg som drømmer om kritthvite strender, vaiende palmer, storslagen natur og spennende utflukter. I løpet av ferien får du oppleve drømmereisemål som Mauritius, Maldivene og Seychellene.

Et cruise i Det indiske hav er det perfekte valget for deg som drømmer om kritthvite strender, vaiende palmer, storslagen natur og spennende utflukter. I løpet av ferien får du oppleve drømmereisemål som [Mauritius](/mauritius), [Maldivene](/maldivene) og [Seychellene](/seychellene).

Djembe Hotell

Djembe Hotel er et fint og velholdt hotell med god beliggenhet ved stranden i området Kololi, Gambia.

Hotellet passer utmerket for voksne som reiser uten barn. Dette innebærer ingen garanti for at det er helt barnefritt.

Djembe Hotel er et fint og velholdt hotell med god beliggenhet ved stranden i området Kololi, Gambia. Hotellet passer utmerket for voksne som reiser uten barn. Dette innebærer ingen garanti for at det er helt barnefritt.
Hotell på Kap Verde
Nyhet!

Hilton Cabo Verde Sal

Dette er et stort og pent hotell med perfekt beliggenhet ved den fine sandstranden i Santa Maria. Her kan du slappe av ved bassengområdet, og nyte den vakre havutsikten.

Dette er et stort og pent hotell med perfekt beliggenhet ved den fine sandstranden i Santa Maria. Her kan du slappe av ved bassengområdet, og nyte den vakre havutsikten.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.