Se hotell (126)

Reiser til Afrika

Når det gjelder naturopplevelser, spenning og eventyr er det lite som kan måle seg med Afrika! Hva med en reise til solsikre Kapp Verde? Her venter lange, gylne strender og skyfrie, varme feriedager. Det blir sjeldent for varmt, for det blåser nesten alltid en forfriskende havbris over øygruppen. Kapp Verde byr i tillegg på flotte dykkeforhold, og hva med å prøve fiskelykken ute på havet med skikkelig dyphavsfiske?

I Gambia strekker de gylne strendene seg praktisk talt langs hele kysten fra Cape Point ved munningen av Gambiaelven til Brufut i sør, men landet har mye mer å by på. Utforsk den spennende kulturen, maten, naturen og folkelivet.

Du kan også reise til tropiske paradisøyer som Zanzibar og Mauritius, eller la deg begeistre av øyriket Seychellene. Alle øyene ligger utenfor den afrikanske østkysten i Det indiske hav, og noen av strendene er så urørte at de eneste lydene du hører er palmesus og bølgene som ruller inn inn over den hvite korallsanden.

Nord-vest på det afrikanske kontinentet ligger eventyrlige Marokko, der moderne badebyer med luksuriøse hotellområder, trendy butikker og gourmetrestauranter går hånd i hånd med mystiske eventyrbyer med trange smug, magedansere, slangetemmere og enorme basarområder.

Velkommen til Afrika!

Finn ditt hotell

REISER TIL Afrika

Gambia
Velkommen til det mest solsikre reisemålet i Vings verden! Men dette lille landet i Vest-Afrika byr på mer enn sol og strand: Her kan du forvente deg god mat, spennende opplevelser og en atmosfære du ikke finner noe annet sted.
Mauritius
Mauritius er vakkert, vennlig og et av Det indiske havs mest eksklusive og fascinerende reisemål. Her er sandstrendene brede, myke og blendene hvite, og de finnes mer eller mindre rundt hele øya.
Marokko
Når du bestiller en reise til Marokko med Ving venter milelange strender, myldrende markeder, gode restauranter og eksotisk kultur, preget av både vestafrikanske, arabiske og franske tradisjoner.
Nyhet!
Seychellene
Reis med Ving til Seychellene og nyt en drømmeferie på noen av verdens beste strender. Seychellene består av mer enn 100 øyer og har en overveldende vakker og urørt natur. Og klimaet er behagelig året rundt. Med Ving kan du kombinere flere øyer og dermed oppleve det aller beste av Seychellene.
Tanzania
På en reise til Tanzania kan du nyte en avslappende tilværelse på hvite korallstrender. Velkommen til Afrika!
Kapp Verde
Reis med Ving til Kapp Verde hvor du bor på øya Sal med herlige strender og solsikre forhold.
Cruise i Det indiske hav

Et cruise i Det indiske hav er det perfekte valget for deg som drømmer om kritthvite strender, vaiende palmer, storslagen natur og spennende utflukter. I løpet av ferien får du oppleve drømmereisemål som Mauritius, Maldivene og Seychellene .

Djembe Hotell

Djembe Hotel er et fint og velholdt hotell med god beliggenhet ved stranden i området Kololi, Gambia.

Hotellet passer utmerket for voksne som reiser uten barn. Dette innebærer ingen garanti for at det er helt barnefritt.

Hilton Cabo Verde Sal

Dette er et stort og pent hotell med perfekt beliggenhet ved den fine sandstranden i Santa Maria. Her kan du slappe av ved bassengområdet, og nyte den vakre havutsikten.