• barnevennlig

Sunwing Side Beach

Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset 2020" for beste familiehotell i Tyrkia.

Reis trygt og sikkert med Ving – les mer her

På Sunwing Side Beach bor du i nærheten av den fine og barnevennlige østre stranden, og i gangavstand fra Side sentrum. Hotellet består av to bygninger med flotte bassengområder, og har alt som skal til for at familieferien skal bli vellykket.

Vings gjester har kåret Sunwing Side Beach til et av de tre beste Sunwing Family Resorts i 2019.

Bassengområdet har store, deilige basseng og rikelig med behagelige solsenger. Sides østre, lange strand - av mange ansett for å være den aller fineste i Side - ligger bare 500 meter fra hotellet. Der finner du også Sunwings egen Beach Club med gratis solsenger og parasoller. Hotellet har en egen badebuss som kjører deg til og fra stranden.

Leilighetene er lyse og lekre og har balkong eller terrasse. Under innredning av rommene har vi lagt vekt på god oppbevaringsplass og smarte løsninger for familien. På Sunwing Side Beach finner du leiligheter som passer for ethvert reisefølge.

Sunwing Side Beach har et stort utvalg av restauranter. I hovedbygningen ligger vår bufférestaurant hvor du kan sitte både ute og inne. I andre delen av hotellet ligger vårt vertshus med lunsj- og middagsfavoritter inspirert av Middelhavet og det skandinaviske kjøkken. Om kvelden, når lyktene tennes, tilbyr vi utsøkt grillmat og god vin i restauranten.

På Sunwing Side Beach kan du også holde deg i form i ferien. Her finner du et delikat treningsstudio og et variert utvalg av grppetreningstimer ledet av våre dyktige SATS-instruktører. Som seg hør og bør i Tyrkia, har hotellet også en stor, deilig spaavdeling med klassiske behandlinger og tyrkisk bad.

Sunwing Side Beach ligger i fredelige omgivelser. Et lite, lokalt sentrum med noen butikker og restauranter er i nærheten av hotellet. Større utvalg finner du i Side, ca. 1,7 km unna.

Internett

WiFi Internett er inkludert på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

MySunwing

På hotellets informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunwing, sammen med annen nyttig informasjon.

Vår service

Som gjest på våre Sunwing Family Resorts har du tilgang til Resort Service/Help Desk døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter, leiebil samt få tips og råd.

Sunwing i sosiale medier

Du kan følge Sunwing Side Beach i sosiale medier. Klikk liker for Sunwing Side Beach på Facebook.

Røykfritt hotell

Sunwing Side Beach er et røykfritt hotell – med egne anviste røykesoner på området. Leilighetene og terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.

Kontantfritt hotell

Hotellet er kontantfritt, ved insjekk får du et kort som du enkelt bruker i restaurantene, Mini Market og i J.O.S. Alt du kjøper settes på regningen din som du betaler når du sjekker ut.

Legeservice

Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.

Handikapvennlighet

Leiligheter tilpasset bevegelseshemmede kan bestilles. Du finner dem udner lelighetstypen Family.

Det ene bassenget har rampe uten rekkverk (skrånende bunn).

Sesong

Hotellet er åpent fra begynnelsen av april til begynnelsen av november. Sunwing Side Beach har en internasjonal atmosfære, med gjester fra både Skandinavia og øvrige Europa.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid på Sunwing Family Resorts miljøside.

Øvrig

Resort Service/Help Desk: 24-timers service. Innsjekk ved ankomst tidligst kl. 12.00 og senest kl. 15.00. Utsjekk senest kl. 12.00

Bygget: 2012 Hotellet består av to bygninger adskilt av en liten vei og forbundet med en gangtunnel.

300 leiligheter

Etasjer: 5 Heis: Ja

Aircondition: 15.5.–15.10.

Parkering: Et begrenset antall parkeringsplasser på hotellområdet

Hotellmanager

Ahmet Sahin

 • Leiligheter for opptil 6 personer
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Barneklubb med Lollo & Bernie
 • Aktiviteter og underholdning
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
 • Klimakompensert overnatting
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  4 stk.
 • Oppvarmet barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  4 stk.
 • Bar
  4 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  5
 • Nærmeste sentrum
  500 m
 • Hovedsentrum
  1,7 km
 • Nærmeste strand/badested
  500 m
 • Vannsklie
  Ja
Rom og leiligheter
Sunwing Side Beach ligger i rolige omgivelser, bare 500 meter fra Sides østre, lange strand. Der ligger også Sunwings egen Beach Club med gratis parasoll og solsenger.

Vil du vite hvor leiligheten ligger? Det kan du se her.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Når du bestiller Sunwing Joker lar du oss velge romtype ut ifra hva som er ledig på hotellet i den aktuelle perioden. Du får alltid en romtype som inngår i vårt ordinære program, og først ved ankomst til hotellet får du vite hvilken romtype det blir. Bytte av rom/leilighet kan forekomme i løpet av oppholdet. Rengjøring og badehåndkle er inkludert.

Family

Våre mest populære leiligheter.

Happy Baby

Leiligheter for deg som reiser med helt små barn.

Lollo & Bernie Suite

Suiter med lekent design.

Royal Family Suite

For deg som vil ha en leilighet med høy standard, bra beliggenhet og praktiske detaljer.

Royal Rooftop Suite

Herlige, romslige leiligheter med stor takterrasse. Leilighetene er velutstyrte med praktiske detaljer for ekstra god komfort.

Big Family

Vårt leilighetskonsept for en stor familie eller et reisefølge på mange.

Mat og drikke

Side Beach har fire restauranter, og du kan bare glede deg til å ta ferie fra matlagingen!
Vår bufférestaurant tilbyr noe for alle, både innendørs og utendørs. Her starter dagen med en deilig frokostbuffé. En favoritt er vertshuset i den andre hotelldelen. Her tilbys en herlig lunsj- og middagsmeny med lokale smaksfavoritter. Når mørket senker seg og lyktene tennes i taket, åpner restauranten for de som vil unne seg litt ekstra. Her grilles det kjøtt og fisk og vi har et godt utvalg av spennende viner.

Lollo & Bernie har selvfølgelig prøvesmakt og godkjent barnemenyen på samtlige restauranter, så vi føler oss sikre på at alle vil bli fornøyd. Har du lyst til å slappe av på balkongen er det selvsagt mulighet for å kjøpe take away med seg fra både vertshuset og Mini Markets deli. Mer informasjon om tilbudet samt åpningstider finner du nedenfor og på hotellets informasjonsside MySunwing.

Mehmets Kitchen

Vårt lokale vertshus har åpent til lunsj og middag. Her finner du et stort utvalg mat og drikke for alle aldersgrupper, servert i et hyggelig miljø. På menyen finner du tyrkiske favoritter, salater, smørbrød, pizza, hamburgere og mye annet godt. Og vil du heller nyte maten på din egen balkong eller terrasse er det heller ikke noe problem – på Mehmets Kitchen kan du få maten som take away.

Fino Restaurant & Grill

En moderne restaurant som er elegant uten å være stiv. Menyen har et internasjonalt preg, med både klassiske og spennende retter samt flere, lekre tyrkiske spesialiteter. Atmosfæren er barnevennlig og hyggelig. Restauranten har åpent for middagsservering på kveldstid, og ligger en etasje opp (uten heis).

Bufférestaurant

Her spiser du som har bestilt et av våre Inclusive-tilbud. I vår bufférestaurant serveres både frokost-, lunsj- og middagsbuffé. Enkelte kvelder byr vi på smaksrike temabuffeer.

J.O.S.

Har du lyst på et sunt mellommåltid er du velkommen til J.O.S. (Juice. Other things. Smoothies.). Her finner du et forfriskende og spennende utvalg av ferskpresset juice, smoothies, kaffe, crêpes og mye mer. Du kan nyte drikken og snacksen her eller ta det med deg til bassengområdet, stranden eller leiligheten.

Beach Club

Beach Club

For at du skal kunne nyte maksimalt av den lange, barnevennlige stranden her, har vi vår egen del av stranden i kort gangavstand fra hotellet. Vår Beach Club er en populær samlingsplass som serverer lettere lunsjer, drikke og snacks. Du kan benytte gratis solsenger og parasoll på stranden. All betaling på Beach Club gjøres med ditt betalingskort for hotellet. For at du skal få en ekstra behagelig ferie har vi også inkludert vår Beach Club for deg som har bestilt All Inclusive.

Lounge Bar

Lounge Bar

Hva sier du til en kjølig drink, solnedgang og god musikk? I vår Lounge Bar får du alt på en gang, i tillegg til vakker utsikt over Side Old Town. Et perfekt sted for en avslappende stund - før eller etter middagen. Lounge Bar er ikke inkludert i Sunwing All Inclusive.

Bar

Både før og etter middag kan du ta en drink i baren, som ligger ved siden av Fino Restaurant & Grill. Her har de også barnevennlig drikke. Fra baren har du perfekt utsikt over showscenen, der dyktige artister opptrer med populære barne- og familieshow flere kvelder i uken.

Sportsbar

Sportsbar

På The Sportsbar overføres en hel del sportssendinger via satellitt. Ikke bare fotball, men også tennis, golf, F1 og mye annet. Alt i hyggelige omgivelser, og med en meny som gjør at både voksne og barn trives.

Mini Market

Alt fra postkort, bleier og barnemat, babyprodukter (lokale merker kan forekomme), godteri og solkrem til nybakt brød, take away og drikke finner du i Sunwings Mini Market. Fint hvis man vil kose deg hjemme en kveld, eller bare ønsker å handle litt. Mini Market ligger en trapp ned fra restaurantene.

NB! Hvis du har forhåndsbestilt en måltidspakke, må du bestille bord i restauranten og velge tidspunkt for måltidene. Dette er en del av Safe Travel, vårt omfattende program for en trygg og sikker reise. Grunnet pandemisituasjonen vil serveringen av måltidene variere mellom à la carte, buffé og betjent buffé. Det siste innebærer at du peker på det du vil ha, og hotellets personale legger det på tallerken for deg. Du kan bestille så mange ganger du vil, og du har det samme utvalget som om du skulle forsyne deg selv fra bufféen. Mer informasjon om hva som gjelder på ditt hotell får du ved ankomst til hotellet. Les mer her: Safe Travel.

Frokostbuffé

En bedre start på dagen skal du lete lenge etter. Hver dag mellom kl. 07.30 og 10.30 serverer Sunwing Side Beach en fantastisk frokostbuffé i bufférestauranten. Frukt, ferskt brød, yoghurt, frokostblandinger, juice, pålegg, pølser, egg... Flaks at frokosten sies å være dagens viktigste måltid! Og glem ikke at barn under 12 år spiser gratis sammen med en betalende voksen. Må forhåndsbestilles før avreise.

Sunwing Inclusive

Du spiser på hotellet fem faste dager av sju, så kan du ta de øvrige to dagene på sparket.

I Sunwing Inclusive er dette inkludert:

 • Frokostbuffé hver dag.
 • 5 lunsjer fra buffé og 5 middager fra buffé inkludert drikke til maten; vann, brus, lokal vin eller øl
 • Flere kvelder i uken serveres temabufféer som f.eks. amerikansk, asiatisk, italiensk, Tex Mex og BBQ

Informasjon om hvilke dager Sunwing Inclusive serveres gis ved ankomst til hotellet. Du kan også finne informasjonen på hotellets informasjonsside MySunwing.

Forhåndsbestilles hjemmefra (begrenset antall plasser). Les mer om Sunwing Inclusive.

Sunwing All Inclusive

I Sunwing All Inclusive er dette inkludert:

 • Frokostbuffé kl. 07.30–10.30, lunsjbuffé kl. 12.30–14.00 og middagsbuffé kl. 18.30–21.00 med vann, brus, lokal vin eller øl
 • Flere kvelder i uken serveres temabufféer som f.eks. amerikansk, asiatisk, italiensk, tyrkisk,Tex Mex og BBQ
 • Varme og kalde småretter/snacks kl. 10.30–12.00 og kl. 16.00–18.00
 • Vann, brus, lokale alkoholholdige drikkevarer og filterkaffe i baren kl.10.30–24.00
 • Kuleis med valgfri topping og kaker kl. 10.30–22.00
 • Vår Beach Club inkluderer enkel lunsj fra meny, som f.eks. salat, sandwich, pizza og hamburger kl. 12.00–16.00 samt vann, brus, kaffe, te, øl og husets vin kl. 10.00–18.00

På avreisedagen gjelder Sunwing All Inclusive frem til avreisen. Har du ferie i to uker og kjøper All Inclusive kun for den første uken så gjelder denne frem til kl. 14, dag 8 (en uke etter ankomst).

Forhåndsbestilles hjemmefra (begrenset antall plasser). Les mer om Sunwing All Inclusive.

Basseng og strand

Sunwing Side Beach har intet mindre enn 7 svømmebasseng. Her finnes to familiebasseng og en funpool med to vannsklier. Utendørs har vi også to babybasseng. Under tak finner du et innendørsbasseng og ytterligere et babybasseng, begge åpne i perioden 1.10–15.5. For å gjøre det enda litt vanskeligere å velge nevner vi også den lange og brede sandstranden med Sunwings Beach Club, i kort gangavstand fra hotellet.

Babybasseng 1

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 29 m²
Dybde: 30 cm
Solskjerming: Ja
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, ca. 25 grader*
Åpningstider: 08.00–20.00

Babybasseng 2

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 29 m²
Dybde: 30 cm
Solskjerming: Ja
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, ca. 25 grader*
Åpningstider: 08.00–20.00

Familiebasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 695 m²
Dybde: 10–140 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, ca. 25 grader**
Åpningstider: 08.00–20.00

Familiebasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 713 m²
Dybde: 10–140 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, ca. 25 grader**
Åpningstider: 08.00–20.00

Funpool

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 162 m²
Dybde: 120 cm
Vannsklie: Ja
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, ca. 25 grader*
Åpningstider: 08.00–20.00***

Innendørs babybasseng

Bassengtype: Innendørsbasseng***
Størrelse: 10 m²
Dybde: 30 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, ca. 23 grader*
Åpningstider: 09.00–19.00

Innendørsbasseng

Bassengtype: Innendørsbasseng***
Størrelse: 80 m²
Dybde: 140 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, 23 grader
Åpningstider: 09.00–19.00

Strand

Strand

Den østre stranden ligger ca. 500 meter fra hotellet. For å komme til stranden må man krysse en vei. Lang og barnevennlig strand. Gratis parasoller og solsenger. Gratis badebuss til og fra Beach Club flere ganger om dagen.

*Bassengtemperaturen kan variere gjennom døgnet, avhengig av lufttemperaturen.
**Bassengene er oppvarmet i perioden 2.4.–31.5. og 1.10.–5.11.2020.
***Innendørsbassenget er åpent i perioden 1.10.–15.5.
****Vannskliene er åpne kl. 10.00–12.30 og 14.30–17.00 (med forbehold om endring).
Barn under 10 år kan benytte vannskliene kun under oppsikt av foreldre eller annen voksen som tar ansvaret for barnet.

Trening og aktiviteter

På Sunwing Side Beach finnes det mange muligheter for deg som vil trene i ferien. Vi har et variert treningstilbud, og i bassenget kan du delta i vår populære vanngymnastikk eller andre vannsportaktiviteter.

Hva med å starte dagen med en svømmetur, yogatime eller en treningsøkt i treningsstudioet? Avslutt gjerne med et tyrkisk bad i vårt populære spa.

Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en powerwalk? Eller kanskje du foretrekker vanngymnastikk eller en gruppetreningstime? Alle gruppetimer er inkludert i prisen og aldersgrensen er 15 år, med unntak av våre Fitness Together-timer, der barn/ungdom i alderen 11–15 år kan trene sammen med foreldrene.

Vanngymnastikk

Vanngymnastikk er kanskje Sunwing Family Resorts mest populære aktivitet for alle aldersgrupper. Hopp i bassenget og bli med på en treningstime utenom det vanlige under ledelse av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsstudio

Tren styrke på egen hånd i fine lokaler. Treningsstudioet vårt har både treningsapparater og frivekter. Aldersgrense 13 år, med unntak av våre Fitness Together-timer, der barn/ungdom i alderen 11–15 år kan trene sammen med foreldrene.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din.

Tennis & Multicourt

På Sunwing Side Beach har vi både tennisbane og multisportbane. Har du lyst til å forbedre tennisferdighetene dine, eller kanskje prøve det for første gang? Som gjest på hotellet kan du få privat tennisundervisning. Time bestiller du i Help Desk, der kan du også leie utstyr. Tennisballer får du kjøpt i Mini Market.

Golf

Fra Sunwing Side Beach er det ikke mer enn ca. 45 kilometer til Beleks golfbaner Nobilis Golf og Gloria Golf. Vårt Help Desk-personal hjelper gjerne til med å bestille starttider.

Sportsaktiviteter

Flere dager i uken arrangerer Sunwing Family Resorts aktivitetsverter forskjellige sportsaktiviteter. Aktuelt program finner du i Holiday Planner.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du lese mer om hva som skjer på hotellet i løpet av oppholdet. Programmet er live og kan bli endret uten forvarsel. Det betyr også at det ikke ligger tilgjengelig når hotellet er stengt for sesongen.

For barn og ungdom

Ingen trenger å gå rundt og være rastløs på Sunwing Family Resorts. Her arrangerer vi massevis av aktiviteter for barn fra 0-7 år, alt fra åpent hus, skattejakt og eventyr med barnas favoritter Lollo & Bernie til Lollo & Bernies ministars og vannleker.

Mange aktiviteter er gratis
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster ekstra. Enkelte av disse har aldersgrense, men det finnes alltid noe å gjøre for både små og store barn.

Lollo & Bernie er på plass og sørger for at de minste trives. Her finner du Lollo & Bernie-klubben full av spennende aktiviteter og nye venner. På Sunwing Side Beach ligger Lollo & Bernie-klubben i nærheten av Lollo & Bernie Suites og lekeplassen i hovedbygningen. Her samles barna når det er tid for aktiviteter og hit kan de også gå for å leke eller se på film sammen med mamma eller pappa. Påmelding til barneaktivitetene gjøres via Holiday Planner på MySunwing.

På Sunwing Side Beach er det alltid noe å finne på. Nedenfor presenterer vi et utvalg av alle aktivitetene vi tilbyr.

Aktivitetsprogram

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du se hva som skjer på hotellet i løpet av oppholdet. Programmet er live, det vil si at det er tilgjengelig kun i de periodene hotellet er åpent for sesongen. Aktivitetene kan bestilles på hotellet etter ankomst.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo & Bernie Club

Lollo og Bernie har et eget lekehus som heter Lollo & Bernie-klubben. Flere dager i uken er det åpent hus og da er barn og voksne i alle aldre velkommen for å leke, male, se film eller kanskje høre et eventyr. I tilknytning til Lollo & Bernie-klubben ligger det en inngjerdet lekeplass (delvis solskjermet).

Play & Splash

Flere dager i uken kan alle barn delta i vanntrening med lek og plask i bassenget til morsom musikk! Samtidig som barna har det gøy trener de koordinasjon, styrke, rytme og balanse. Tanken er at de utvikler sine kreative evner og lærer seg å samarbeide med andre barn.

Adventure Games

Adventure Games

I Lollo & Bernie-klubben samles barna også når det er tid for Adventure Games. Bli med på skattejakt eller kom i Lollo & Bernies bursdagselskap! Aktivitetene er for barn som har fylt 3 år til og med 7 år, varer i ca. 1,5 timer og arrangeres flere ganger i uken. Påmelding gjør du via HolidayPlanner på MySunwing og betaling skjer i Help Desk.

Familietrening

Familietrening

På familietrening kan alle barn som har fylt 3 år til og med 7 år trene sammen med foreldrene sine. Kanskje mormor eller farfar også vil bli med? I løpet av treningsøkten på 30 minutter løper, hopper, danser og leker vi til musikk. Vi fokuserer på motorisk trening for barna, og litt større fysiske utfordringer for de voksne.

Familieyoga

Familieyoga

Familieyogaen gir dere kvalitetstid sammen. Her er det fokus på bevegelse og fremfor alt glede. Ingen må føle at de skal prestere, alle gjør øvelsene ut ifra sine egne forutsetninger og yogatimen er lagt opp som en historie man følger gjennom hele timen. Økten varer i 30 minutter og passer for barn fra fylte 4 til og med 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelser for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Lollo & Bernies ministars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Etter barneshowet er det klart for Lollo & Bernies minidisco, ukens høydepunkt for våre mindre gjester. Flere kvelder i uken kan alle danseglade barn slippe seg løs på dansegulvet. Og hvem vet, kanskje Lollo eller Bernie titter innom... Lollo & Bernies minidisco varer i ca. 20–25 minutter.

Barneshow

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av de herlige barneshowene med maskotene våre, Lollo & Bernie. Bli med Lollo og Bernie på ferie, hei på dem i strandkonkurransen eller bli med på deres spennende Cirkus Show.

Les mer om showene her

Lollo & Bernies nettbutikk

Lollo & Bernies nettbutikk

Du vet vel at du ikke trenger å vente til du kommer til Sunwinghotellet for å kjøpe Lollo & Bernie-effekter? Sjiraffen Lollo og bjørnen Bernie har en egen nettbutikk som er fylt med kosedyr, klær, hobbybøker og andre morsomme ting for store og små barn.

Personalet

Personalet

Personalet som har ansvaret for barne- og ungdomsaktivitetene er valgt med omtanke og har erfaring med å jobbe med barn. Fremfor alt er de innstilt på å gi barna de beste ukene i året!

Vår Teen Lounge er møteplassen for alle ungdommer mellom 8 og 11 år (opptil 15 år i høysesong påske-, sommer- og vinterferie) som vil ha en pause fra foreldre og småbarn. Her kan du bytte ut sol og basseng med spill og underholdning en liten stund. Hvis du lengter ut igjen og kanskje ønsker litt fysiske utfordringer, kan du jo ta et slag bordtennis eller biljard med en av dine nye ferievenner! Eller kanskje kjøre Power Walk ned til stranden og spille fotball. Da er det bare å hoppe i havet og avkjøle seg etterpå. På Sunwing Side Beach finnes også en sportsbar for sportsinteresserte i alle aldre.

Mange aktiviteter er gratis
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster ekstra.

Aktiviteter

Bli med på pizza og film-kveld, sportsaktiviteter og forskjellige kveldsaktiviteter. Lån spill, hør på musikk, se film og delta i morsomme konkurranser. Aktuelt program finner du i Resortservice eller i Holiday Planner via mobil eller nettbrett. Programmet er live, noe som betyr at du kan se det kun i de periodene hotellet holder åpent for sesongen. Aktivitetene kan bestilles på hotellet etter ankomst.

Teen Lounge

Vår nye Teen Lounge er møtestedet for alle ungdommer som vil ta seg en pause fra foreldre og småbarn. Her tilbys spill og underholdning for deg som vil ta en pause fra sol og bad. Hvis du vil ha en litt mer fysisk utfordring kan du også spille bordtennis eller biljard med de nye vennene dine. Noen aktiviteter er mot betaling.

Kids Parkour

Nå er det barnas tur til å hoppe høyt, hoppe langt, krype og rulle rundt! På en trygg og lekende måte bidrar denne aktiviteten til å øke barnets fysiske styrke, kondisjon, koordinasjon og balanse, og styrker i tillegg selvfølelsen. Treningsformen er like bra for de med lopper i blodet som for de som ikke er fullt så vant med fysisk trening. Hver økt varer i ca. 30–55 minutter og avsluttes med en hinderløype. Kids Parkour passer for barn mellom 8 og 11år.

Familie-crosstraining

Familie-crosstraining er sirkeltrening med stasjoner for både kondisjon og styrke. Her kan barn fra 8 år trene sammen med foreldrene – kvalitetstid med full fres!

Fitness Together

Fitness Together gir ungdom mellom 11 og 15 år og foreldre mulighet til å trene sammen. Både i treningsstudioet og på utvalgte gruppetreningstimer. Personalet tar en gjennomgang med dere, og så kan dere trene sammen etter et fast opplegg.

PlayStation

I Teen Lounge kan du spille PlayStation 4. Vi har alltid et bredt utvalg av spill. Her kan du utfordre deg selv eller vennene dine - helt gratis.

Creative Time

Flere dager i uken er det Creative Time i vår Teen Lounge. Da kan du lage smykker, mobildekorasjoner og andre fantasifulle ting.

Chill-Out

Kom til Teen Lounge og treff jevnaldrende venner! Her kan du lese, slappe av, høre på musikk eller delta i arrangerte aktiviteter og Creative Time sammen med vår ungdomsleder.

Utfordre vennene dine!

Når du er blitt lei av spillehallen og ønsker deg litt mer fysiske utfordringer kan du ta en pingpong- eller biljardmatch med nye venner (noen aktiviteter er mot betaling). Eller hvorfor ikke ta en tur ned til stranden for en spontan fotballkamp? Hopp rett ut i vannet og avkjøl deg etterpå!

Teen Talent

Er du mellom 8 og 15 år har du sjansen til å opptre og synge live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Ta sjansen og vis deg frem foran et jublende publikum.

Flash Mob

...en hemmelig aktivitet for alle ungdommer mellom 8 og 15 år. Hør med din ungdomsleder eller showteamet på hotellet for mer informasjon om øvinger og tider.

Personalet

Personalet

De ansvarlige for aktivitetene på Sunwing Side Beach har erfaring med barne- og ungdomsarbeid og er valgt med omtanke. De vil gjøre hva de kan for at de unge skal få gode minner for livet!

Beliggenhet og transport
Beliggenhet

Beliggenhet

Rolig beliggenhet. Avstand til Side sentrum er ca. 1,7 km. 500 meter fra hotellet ligger det et lite, lokalt sentrum. Der finner du noen butikker og restauranter, Mini Market og minibank. Trafikken kan oppleves som forstyrrende. Bussen fra flyplassen tar ca. 60 minutter.

Adnan Menderes Bulvari
07330 Side / Antalya
Telefon: +90-242-753 69 00
sidebeach@baruthotels.com

Direktebuss t/r flyplassen

Flyr du med Sunclass Airlines og har forhåndskjøpt transport, kan du kjøre med direktebuss t/r flyplassen. Bussen kjører direkte til og fra Sunwing Side Beach uten å stoppe ved andre hotell underveis.

Bagasjeinnsjekk på hotellet: Nei
10 kg ekstra bagasje: Ja
Direktebuss: Ja
Periode: April–oktober

Underholdning

Det skjer noe nytt nesten hver kveld, og bejublede barneshow og proffe familieshow spekket med dans og musikk avløser hverandre. Mange av underholdningsbransjens store stjerner har startet sin karriere hos oss, så kanskje får nettopp du se og oppleve morgendagens artister før alle andre. Showområdet på Sunwing Side Beach er innredet for at både små og store skal nyte forestillingene. Behagelige sofaer, myke tepper og spennende belysning.

Familieshow

Gå ikke glipp av de populære familieshowene på Sunwing! Vi underholder med blant annet klassiske discolåter og alt det beste fra pop- og rockesjangeren. Våre fargesprakende show med teater, sang og dans er den perfekte avslutningen på en deilig feriedag!

Les mer om showene her

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av de herlige showene med maskotene våre, Lollo & Bernie. Bli med Lollo og Bernie på ferie, hei på dem i strandkonkurransen eller bli med dem på spennende eventyr.

Les mer om showene her

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Lollo & Bernies ministars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Teen Talent

Er du mellom 8 og 15 år (merk at du må ha fylt 8 år) har du mulighet til å opptre og synge live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Ta sjansen og vis deg frem foran et jublende publikum.

Lollo & Bernie's Mini Disco

Ukens høydepunkt for våre mindre gjester. Etter barneshowet er det tid for Lollo & Bernies minidisco! Flere kvelder i uken tenner vi discokulen og det blir full fart på dansegulvet. Den ene hiten avløser den andre, og alle danselystne barn slipper seg løs på dansegulvet. Og hvem vet – kanskje Lollo eller Bernie stikker innom...

Lollo & Bernie's After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelse for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Spa

Kritthvite strender, turkisblått vann og strålende sol – her har du alle ingredienser til en superfin ferie, og ønsker du det lille ekstra anbefaler vi et besøk i vår eksklusivespaavdeling. På Sunwing Side Beach drives vårt spa i lokal regi.

Her kan du blant annet oppleve et klassisk tyrkisk bad og andre herlige behandlinger som alle bestilles på hotellet. Eller hvorfor ikke prøve Kids program eller Spa Together, der barn (fra 3 år) og ungdommer (fra 11 år) smanne med foreldrene kan nyte en behandling i vårt spa?

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,6/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 18051 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
95% anbefaler dette hotellet
Hotellrommet som helhet
4,7
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,0
Hotellpersonalet
4,6
Trivsel & stemning
4,6
Barnebasseng
4,5
Barnevennlig
4,7
Wifi
4,3
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 5/5
  Fantastisk hotell
 • 5/5

  "Super familieferie"

  Veldig bra renhold, god service og fin underholdning for alle aldre. Deltok på mange av gruppetimene, samt vannaerobics, må rose de dyktige og energiske instruktørene - dette var prikken over i`en på mors ferie! Teen Lounge hadde fine aktiviteter når det ikke var bading. Kort vei til stranda og ikke langt inn til handling i Side. Bodde på familierom med utsikt mot bassengområdet. På rommet var det kjøleskap og lite kjøkken, så vi hadde kald drikke og kunne lage oss enkel mat vi kjøpte i butikken på hotellet (vi hadde ikke All Inclusive). Skikkelig flott og barnevennlig hotell som jeg absolutt vil anbefale!
 • 4/5

  "Flott reisemål"

  Hotell som passer for alle aldre. Ligger litt alene, samtidig som det er sentralt til Side sentrum. God gårtur inn dit. Reint og ryddig på hotellet og god mat.
 • 5/5

  "Topp service!"

  Servicen av de ansatte på hotellet er upåklagelig, hyggelige og smilende ansatte. Rommene er fine med stort soverom og stort bad, og det er rent og pent :-) Jeg synes hotellet ligger perfekt til i forhold til den beste stranden med den beste strandrestauranten i Side :-) Hotellet har også en super spa avdelingen der du kan få både tyrkisk bad og god og profesjonell massasje. Hotellet har også et velutstyrt treningsrom med både frivekter og gode treningsapparater. Det er tredje gangen jeg besøker dette hotellet, og jeg kommer gjerne tilbake med mine barn og venner :-)
 • 5/5

  "Flott opphold"

  Fine rom med god garderobeplass. Rent og pent overalt og trivelig betjening på hele hotellet.
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.