Bli med til greske Lefkas

Yoga Camp

Yoga Camp – en unik yogaopplevelse i Nidri

Når: 30. mai–6. juni 2022
Hvor: Porto Galini, Nidri, Lefkas i Hellas
Pris: fra 12 880,–
Avreise fra: Oslo

Bli med på et yogaeventyr – velkommen til Yoga Camp på Lefkas! Ung eller gammel, myk eller stiv, sprek eller utrent, energifull eller utladet, mye eller lite erfaring på yogamatten – det spiller ingen rolle på denne treningsreisen! Sammen med Johanna Fredriksson og to andre instruktører får du muligheten til å utforske en rekke yogaformer, og du kan gjøre yoga fra morgen til kveld – hvis du vil. Programmet er innholdsrikt og variert, og du velger selv hvilke timer og hvor mange timer du vil være med på. Lytt til kroppen og se an energinivået fra dag til dag, og skreddersy den perfekte yogauken for akkurat deg.

Velkommen til en fullspekket uke med den største variasjonen av yogatimer: Yoga Camp!

Det lønner seg å være tidlig ute med påmelding, denne turen blir fort utsolgt!

 • Hotell med fantastiske yogafasiliteter
 • Profilerte yogainstruktører
 • Unik mulighet til å teste forskjellige yogapraksiser
 • Flere valgfrie yogatimer hver dag

Yoga i nydelige omgivelser på hotellet Porto Galini

Porto Galinis bassengområde

Den fine stranden rett nedenfor hotellet

PROGRAM

På programmet finner du det meste: Vinyasa, ashtanga, workshoper i teknikk, håndstående, anatomi og lignende, og mer rolige og stressreduserende timer som YinYoga og Mindful Yoga. Det blir også meditasjons- og pranayama-praksis (pust).

La deg inspirere av de kunnskapsrike og motiverende instruktørene med bred og lang erfaring fra undervisning, yogareiser, trening, events, coaching og terapi.

Eksempel på dagsprogram:

07:00 - 08:30 Ashtanga i yogashalaen
08:00 - 09:30 Morning Flow på bryggen
07:30–10:00 Frokost
12:00-13:00 WS eks Inversions / Yoga Play / Short Sweat & Sweety Lunch Yoga
14:00-15:30 Ettermiddags samling
16:30-18:00 YinYoga /Soft Yoga
17:30-19:00 Gentle Flow
19:30-20:30 Middag
21:00 Kveldssamling / Meditasjon

HVA ER INKLUDERT?

 • Flyreise t/r inkl. mat på flyet
 • Innsjekket bagasje
 • Transport mellom flyplass og hotell t/r
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Klimakompensasjon
 • Frokost på hotellet
 • Et rikholdig yogaprogram

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene (fra 3 455,-) NB! Begrenset antall
 • Reiseforsikring (464,-)
 • Endrings-og avbestillingsforsikring (329,-)
 • Halvpensjon (1 260,-)
 • 5 kilo ekstra innsjekket bagasje t/r (140,-)
 • 10 kilo ekstra innsjekket bagasje t/r (315,-)

NB! Det er inkludert totalt 20 kg bagasje (dette er også inkludert håndbagasje) på denne turen. Hvis du ønsker å legge til flere kilo, kan dette gjøres i påmeldingen.

INSTRUKTØRENE

Johanna Fredriksson | Ving

Johanna Fredriksson

Johannas yogautdannelse er mangfoldig: Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Anti Gravity Yoga, Breathwork, Prananyama og Garuda Foundation. Hun er også NLP Coach.

Johanna reiser verden rundt og arrangerer svært populære retreats og yogareiser hvert år. Til daglig driver hun YogaKi, et lokalt Yogastudio på Nordstrand i Oslo, hvor hun holder kurs og arrangerer eventer og happenings.

Johannas yogautdannelse er mangfoldig: Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Anti Gravity Yoga, Breathwork, Prananyama og Garuda Foundation. Hun er også NLP Coach. Johanna reiser verden rundt og arrangerer svært populære retreats og yogareiser hvert år. Til daglig driver hun YogaKi, et lokalt Yogastudio på Nordstrand i Oslo, hvor hun holder kurs og arrangerer eventer og happenings.

Johanna inviterer flere gjesteinstruktører med på denne turen, følg med her for mer informasjon.

MER INFORMASJON

Hvem passer denne turen for?

Turen passer for alle uansett alder og nivå. Du velger selv hvor mye du vil delta på og tilpasser oppholdet slik du vil.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to om man ønsker dette. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider:

Oslo lufthavn Gardermoen/Sunclass Airlines
Avreise Oslo lufthavn mandag 30. mai kl. 07:20 ankomst Preveza kl. 11.50
Ankomst Oslo lufthavn mandag 06.juni kl. 23:35, avreise Preveza kl. 21:00

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Om hotellet

Porto Galini

Porto Galini er et flott hotell som ligger vakkert til i grønne omgivelser i en skråning melllom Nidri og Nikiana. Herfra har du fantastisk utsikt mot fjellene på det greske fastlandet. Du kan slappe av i Porto Galinis spa, ved bassenget eller på hotellets egen strand.

Porto Galini er et flott hotell som ligger vakkert til i grønne omgivelser i en skråning melllom Nidri og Nikiana. Herfra har du fantastisk utsikt mot fjellene på det greske fastlandet. Du kan slappe av i Porto Galinis spa, ved bassenget eller på hotellets egen strand.

Spørsmål og ytterligere informasjon

For spørsmål om yoga eller program kontakt: Johanna Fredriksson

For spørsmål om fly eller hotell ta kontakt med: Ving

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?

Vi klimakompenserer alle **flyreiser** uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på **Sunwing Family Resorts**, **Ocean Beach Club** eller **Sunprime Hotels**. Det samme gjør vi med **busstransporten** på reisemålet. Bra, ikke sant?
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.