• barnevennlig

Sunwing Kamala Beach

 • Rom med direkte utgang til basseng
 • Ligger på stranden
 • Barn under 12 år spiser gratis
fra29 890,—
Se tilgjengelige rom
skip links

Fantastiske basseng ved en fantastisk strand

Sunwing Kamala Beach ligger ved den populære Kamalastranden i Phuket. Hotellet består av flere bygninger spredt rundt i en stor, frodig hage med fantastiske bassengområder. Stranden er barnevennlig og langgrunn, og på hotellet er det i tillegg mange rom med direkte utgang til basseng. På resortområdet finner du også alt annet du assosierer med Sunwing – som Lollo & Bernie-klubben, Teen Lounge, treningssenter med gratis gruppetrening, treningsstudio og Mini Market. På våre to restauranter, Fino Restaurant & Grill og Som's Kitchen, serveres både internasjonale og thailandske retter.

Hotellfakta

 • Basseng
  8 stk.
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  Ja
 • Heis
  Ja, delvis
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  500 m
 • Nærmeste strand/badested
  0-250 m
 • Vannsklie
  Ja
Kamala Beach er ca. 2 km lang og fin å gå tur langs
Fino Restaurant & Grill har fin utsikt mot havet
1-romssuite FAMILY SUITE med balkong mot bassengområdet
På Sunwing Kamala Beach venter Lollo nysgjerrig på å få hilse på nye gjester hun kan danse med
Sunwing
Sunwing Family Resorts er våre aller beste familiehotell. Bassengene er barnevennlige og leilighetene er romslige. Lollo & Bernie er tilstede og sørger for at barna koser seg mens de voksne kan trene eller gå på spa.
 • Rom med direkte utgang til basseng
 • Ligger på stranden
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barneklubb med Lollo & Bernie
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines

Om hotellet

Sunwing Kamala Beach ligger på et av nordmenns favorittreisemål, ved den populære Kamala-stranden i Phuket. Hotellet består av flere bygninger beliggende
i en stor hage med fantastiske bassengområder. Stranden ved hotellet er langgrunn, barnevennlig og vakker med turkisblått vann.
På hotellområdet finner du alt som du forbinder med Sunwing
- som Lollo & Bernie-klubben, Teen Lounge, fitness-senter, treningsrom og Mini Market. Våre to restauranter, Fino Restaurant & Grill og Som's Kitchen, serverer både internasjonale og thailandske retter.
På Sunwing Kamala Beach kan du velge mellom flere ulike familiesuiter. Alle Royal Pool Suites har direkte utgang til bassenget. Sunwing Kamala Beach har suiter for alle.
Sunwing Kamala Beach ligger i fredelige Kamala. I nærområdet er det et lite utvalg av restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du dra til Patong Beach, som ligger 7 kilometer fra hotellet.
Internett
WiFi Internett er inkludert på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.
MySunwing
På hotellets informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunwing, sammen med annen nyttig informasjon.
Service hele døgnet
Vingvertene står klare på reisemålet for å sørge for at du får en vellykket ferie. Du kan bli med på spennende utflukter og få tips om de fineste strendene, de beste butikkene og Vingvertenes egne favorittrestauranter. Selvfølgelig vil de også prøve å svare på alle praktiske spørsmål som dukker opp om både hotellet og reisemålet. Under reisen kan du kontakte Vingvertene døgnet rundt på telefon, samt på SMS og e-post kl. 08.00–20.00.
Sunwing i sosiale medier
Du kan følge Sunwing Kamala Beach i sosiale medier. Lik Sunwing Kamala Beach på Facebook.
Røykfritt hotell
Sunwing Kamala Beach er et røykfritt hotell, men det finnes anviste røykesoner på området. Leilighetene og balkongene/terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.
Legeservice
Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.
Bosted tilpasset bevegelseshemmede
Det finnes ingen familiesuiter som er tilpasset bevegelseshemmede.
Sesong
Hotellet har åpent hele året. Sommersesongen (1. april–31. oktober) er lavsesong i Thailand. Vi har da et lokalt aktivitetsteam som tilbyr barneaktiviteter besøk av Lollo & Bernie samt lokale show et par ganger i uken. Fino Restaurant & Grill serverer lunsj, og om kvelden tilbys Fino's middagsmeny i Som's Kitchen. Treningsstudio og Help Desk drives som normalt. Det er ingen aerobictimer med instruktør.
I sommerhalvåret er det tidvis undervannsstrømmer og bølger, og badeforbud kan forekomme.
Sunwing Kamala Beach har internasjonal atmosfære med gjester fra både Skandinavia og resten av verden.
Bryllup på Sunwing Family Resorts
Har dere lekt med tanken om å gifte dere i utlandet? Et bryllup på vårt familieparadis Sunwing Family Resorts er et perfekt valg når dere attpåtil har barna med på bryllupsreisen. Send oss en e-post på engelsk, så forteller vi mer: rsvn@sunwingkamala.com
Øvrig
Resort Service/Help Desk: 24-timers service. Romservice. Innsjekk fra kl. 15.00 ankomstdagen og utsjekk kl. 12.00 avreisedagen. Minibank finnes på hotellet.
Bygget: 2009. Renovert i 2019.
287 suiter. Etasjer: 3–4. Heis: Ja, i hovedbygningen. Tilgang til heis via det midterste huset i bygning 3.
Aircondition: Ja
Parkering: Offentlig parkering ved hotellet, begrenset antall plasser
Vaskemaskiner/vaskeriservice: Mot betaling.
Hotellmanager
Johan Magnusson
Hotellets offisielle klassifisering er 4.

Rom og leiligheter

Sunwing Kamala Beach består av flere hotellbygninger som ligger spredt i en stor hage med fantastiske bassengområder. Stranden nedenfor hotellet er langgrunn, barnevennlig og vakker med turkisblått vann.

Vil du vite hvor suiten ligger? Det kan du se
her.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Når du bestiller Sunwing Joker eller Ving solo/Liten familie lar du oss velge romtype ut ifra hva som er ledig på hotellet i den aktuelle perioden. Du får alltid en romtype som inngår i vårt ordinære program, men først ved ankomst til hotellet får du vite hvilken romtype det blir. Bytte av rom/leilighet i løpet av oppholdet kan forekomme hvis du bestiller Sunwing Joker. Rengjøring og badehåndkle er inkludert.

Family Suite

Family Suite er romslige, smart innredete suiter og består av 1–2 rom med plass for opptil 6 personer.

Happy Baby Suite

Happy Baby Suite er våre spesialtilpassede 1-romssuiter for deg som reiser med helt små barn. Bor det flere barn under tre år i en Happy Baby-leilighet får de andre barna hver sin Babypakke.

Lollo & Bernie Suite

Suiter med lekent design.

Royal Pool Suite

Hopp rett i bassenget fra terrassen din! Leiligheter med ekstra komfort.

Mat og drikke

Basseng og strand

Trening og aktiviteter

Spa

For barn og ungdom

Underholdning

Beliggenhet og transport