Se hotell (27)

  Reiser til Playa de Palma

  Playa de Palma er perfekt for deg som vil bo rett ved stranden, men likevel ønsker å ha kort vei til shopping, kultur og uteliv i hovedstaden Palma.
  Hele veien langs Playa de Palma har det i årenes løp vokst opp velorganiserte internasjonale turiststeder som Arenal og Ca'n Pastilla. I pinjelundene ovenfor stranden var det mange mallorcanere som tidligere bygget sommerhusene sine. Det varte ikke lenge før også utenlandske feriegjester begynte å strømme hit. Ca'n Pastilla har klart å beholde mye av sin spanske atmosfære, med spennende restauranter og et lokalt folkeliv. Arenal, i sørenden av Playa de Palma, er et mer internasjonalt turiststed med tysk preg. I hotellområdet ovenfor stranden i Arenal ligger restauranter, barer, diskotek og andre fornøyelsestilbud tett i tett. På strandpromenaden og i strøkene rundt finner du alt du kan ønske deg i ferien av barer, kafeer, puber, butikker og diskotek. I høysesong er utelivet heftig, for da kommer det turister fra hele Europa hit for å sole seg, bade og more seg.

  Strandliv i særklasse

  Den lange og velholdte sandstranden Playa de Palma er den beste i hele Palmabukten. Hele fem kilometer lang og bred som en fotballbane strekker den seg helt frem til utkanten av Palma, og er kantet av en livlig strandpromenade hvor de jogger om morgenen og spaserer om kvelden. At stranden er så ren og velholdt kommer av at den er oppdelt i flere mindre områder, såkalte "balnearios". Hvert område har sine egne barer, omkledningshytter og dusjer. Serviceinnstilt strandpersonale setter sin ære i at nettopp deres del av stranden skal være den mest attraktive.

  Sunprime Hotels – for deg som reiser uten barn.

  I Playa de Palma liger et av våre Sunprime Hotels, det aller beste hotellvalget for deg som reiser uten barn. Sunprime Waterfront har perfekt beliggenhet rett ved stranden og er et herlig hotell for deg som skal nyte en barnefri ferie. På våre Sunprime Hotels kan du skjemme deg bort med god mat, fine viner og kort vei til både severdigheter og shopping i Palma by.

  Kort transport og kort vei til Palma

  Mange av Vings gjester velger å reise til Playa de Palma for å kunne bo ved stranden og samtidig ha kort vei inn til Palma by. Dit er det lett og billig å reise med lokalbussen. Du slipper dessuten lang transporttid til hotellet, siden Playa de Palma ligger mindre enn en halvtime fra flyplassen.
  Nyttige tips
  • Sunprime Hotels
  • Kilometerlangde sandstrender
  • Lang strandpromenade
  • Gode restauranter
  • Kort avstand fra flyplassen

  Våre gjesters vurdering Playa de Palma

  Finn reise til Playa de Palma

  REISEFORSLAG TIL Playa de Palma

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.