Se hotell (34)

Reiser til Ayia Napa

Kypros, Kypros
I Ayia Napa er det noe for alle: barnevennlige Sunwing Family Resorts og Ocean Beach Club, eller Sunprime Ayia Napa Suites hvis du reiser uten barn.
Hvis noen spør oss hvem som bør reise til Ayia Napa, sier vi som det er: Alle! Her er det langgrunne sandstrender, glitrende badevann, tonnevis med aktiviteter, kulturskatter og mange fornøyelser. Rundt Klostertorget ligger det et stort utvalg barer, diskotek og nattklubber som holder åpent praktisk talt hele døgnet, i hvert fall om sommeren. Utelivet er samlet på et lite område slik at det ikke forstyrrer den som bare vil slappe av. Resten av stedet er ganske rolig, og det er mange hyggelige restauranter og tavernaer som tilbyr både kypriotiske og internasjonale retter. Dessuten har Ving hotell for alle smaker, fra enkle leiligheter til eksklusive designhotell.

Barnevennlige Kypros

Ving har arrangert reiser til Ayia Napa siden 1960-tallet. Vi kan både Kypros og Ayia Napa, og vi vet hvor det er hyggeligst å bo når man reiser med barn og foretrekker litt roligere omgivelser. Sunwing Sandy Bay Beach er uten tvil det mest populære alternativet. Her har dere alt som skal til for å få en vellykket familieferie: Morsomme basseng, Fitness & Spa, komfortable leiligheter, barneklubb og aktiviteter. Like ved Sunwing Sandy Bay Beach ligger Ocean Beach Club, hotellkonseptet som har blitt en suksess på Gran Canaria og Kreta. Ocean Beach Club - Kypros er hotellet for deg som vil ha tilgang til alt på Sunwing Sandy Bay Beach – og litt til. På Ocean Beach Club bor du litt bedre, litt mer luksuriøst, litt roligere og litt nærmere havet.

Hotell for voksne

Vårt første Sunprime på Kypros – Sunprime Ayia Napa Suites – ble en umiddelbar suksess, og får veldig høy score av gjestene våre. Her er alt lagt til rette for en avslappende og gullkantet ferie for voksne, med fine viner, god mat og deilige spa-behandlinger.

Vinterferie på Kypros

Vinteren på Kypros er som den norske våren og forsommeren. Temperaturen og været varierer selvsagt, men det er som regel vamt om dagen og kjøligere om kvelden. En perle for oss frosne skandinavere, som gjerne tar turen hit også på vinterstid.
Nyttige tips
 • Sunwing Family Resorts
 • Ocean Beach Club
 • Sunprime Hotels
 • Prisbelønte familiehotell
 • Solsikkert
 • Krystallklart vann
 • Mange restauranter
 • Mye uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Ayia Napa

REISEFORSLAG TIL Ayia Napa

Sunprime Ayia Napa Suites
Sunprime
 • Passer for voksne
Sunprime Ayia Napa Suites
Ayia Napa, Kypros, Kypros
 • Fly + del i 1-romsleilighet med balkong mot hagen
 • 1 uke
 • Avreise 5 apr 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly + hotell, 1 uke
5 apr 2024 fra Oslo, Gardermoen
Sunwing Sandy Bay Beach
Sunwing
 • Barnevennlig
Sunwing Sandy Bay Beach
Ayia Napa, Kypros, Kypros
 • Fly + del i Classic Suite, 1-roms, terrasse mot hagen. Passer for bevegelseshemmede
 • 1 uke
 • Avreise 10 jun 2024 fra Trondheim
Fly + hotell, 1 uke
10 jun 2024 fra Trondheim
Ocean Beach Club - Cyprus
Ocean Beach Club
 • Barnevennlig
Ocean Beach Club - Cyprus
Ayia Napa, Kypros, Kypros
 • Fly + del i 1-romssuite COMPACT SUITE, balkong mot bassengområdet, med havutsikt
 • 1 uke
 • Avreise 20 mai 2024 fra Stavanger
Fly + hotell, 1 uke
20 mai 2024 fra Stavanger

Reiseekspertenes tips til din ferie

Få inspirasjon og de beste tipsene før du bestiller din reise til Kypros.

Anine Stangs ferie til Sunwing Sandy Bay

Les Anines tips til valg av hotellrom, ting å se og gjøre på og utenfor hotellet og – ikke minst – hvordan få tid til å pleie kjærligheten på familieferie.

Gunnar og Andreas

På kjøkkenet med Kypros' beste kokk

Få en liten bit av Kypros med Andreas Chicken – Country style. Sjefskokken på Ocean Beach Club på Kypros gir deg oppskriften på en lekker, tradisjonell kypriotisk rett.

Finn reise til Ayia Napa
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.