Marismare Apartments

Marismare Apartments er et enkelt leilighetshotell rett ved stranden, nær både butikker og restauranter. Hotellet ligger i utkanten av Ayia Napa nær Nissi
Avenue, der du finner både restauranter, barer og butikker. Fra hotellet har du gangavstand til Sandy Bay Beach, populære Nissi Beach og klostertorget i Ayia Napa.
Hotellet har et luftig
bassengområde med solsenger og parasoller. Slapp av på en solseng og nyt avkjølende bad i bassenget. Vil du kjenne sand mellom tærne, tar du turen til stranden og strandpromenaden rett utenfor hotellet.
Marismare Apartments har lyse og romslige leiligheter. Her kan du lage enkle måltider, som du kan nyte i ro og fred på balkongen eller terrassen. Vil du se mer av Kypros kan du bestille en leiebil eller bli med på en eller flere av våre spennende utflukter.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

I høysesong, juni–augst, er Marismare Apartments et populært hotell for unge og livlige gjester.

Parkering inkludert på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 2001
Renovert 2014
1 bygning/er
2 etasje/r
80 rom/leiligheter
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi på hele hotellet
  3,5
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Barnebasseng
   Nei
  • Bar
   Nei
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Nei
  • Minimarked
   Nei
  • Rengjøring/uke
   7
  • Nærmeste sentrum
   400 m
  • Hovedsentrum
   2,3 km
  • Nærmeste strand/badested
   0-250 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.