Kanariøyene venter på deg

Noen hotell får du overalt – og så er det de hotellene som du bare får hos oss. Prøv for eksempel våre fredelige Sunprime Hotels på Gran Canaria eller Tenerife, hvor du kan nullstille tankene og prioritere deg selv. Vi i Ving har mer enn 60 års erfaring, og du kan se frem til en trygg reise og flere personlige opplevelser enn noensinne. Nå er det bare å glede seg til vinteren!

Våre beste tilbud til Kanariøyene i vinter

Hotell skreddersydd for voksne

På våre egne konsepthotell har vi tenkt på hver eneste lille detalj – for at dere skal få en så avslappende, koselig og vellykket ferie som overhodet mulig.

Bassengområdet på Sunprime Atlantic View
Sunprime hotels

Sunprime Atlantic View, Gran Canaria

Sunprime Atlantic View var det første Sunprime-hotellet som åpnet dørene. Siden den gang har det fortsatt å tiltrekke seg både nye og tilbakevendende gjester som reiser uten barn.

På hotellet er det mange treningsmuligheter, som for eksempel vanngymnastikk og Yoga. Du kan også trene gratis i treningsstudioet.

[Sunprime Atlantic View](/kanarioyene/gran-canaria/playa-del-ingles/sunprime-atlantic-view) var det første Sunprime-hotellet som åpnet dørene. Siden den gang har det fortsatt å tiltrekke seg både nye og tilbakevendende gjester som reiser uten barn. På hotellet er det mange treningsmuligheter, som for eksempel vanngymnastikk og Yoga. Du kan også trene gratis i treningsstudioet.
Takterasse på Sunprime Coral Suites & Spa
Sunprime hotels

Sunprime Coral Suites & Spa, Tenerife

Sunprime Coral Suites & Spa ligger fint til i populære Playa de las Américas. Fra hotellet har du kort vei til sentrum med et bra utvalg av butikker, restauranter og barer.

Solglade livsnytere ønskes velkommen opp på hotellets fine takterrasser. Slå deg ned i en herlig solseng og nyt utsikten og lyden av ferie.

[Sunprime Coral Suites & Spa](/kanarioyene/tenerife/playa-de-las-americas/sunprime-coral-suites-and-spa) ligger fint til i populære Playa de las Américas. Fra hotellet har du kort vei til sentrum med et bra utvalg av butikker, restauranter og barer. Solglade livsnytere ønskes velkommen opp på hotellets fine takterrasser. Slå deg ned i en herlig solseng og nyt utsikten og lyden av ferie.
Takterasse på Sunprime Ocean View
Sunprime hotels

Sunprime Ocean View, Tenerife

Sunprime Ocean View er et pent og moderne hotell for voksne i populære Playa de Las Américas. Som alltid på Sunprime er WiFi, badehåndklær og deilige badekåper inkludert.

Nyhet! Nå kan du også bestille våre populære Prime Pool Suite. Da kan du du gå rett fra terrassen din og ned i bassenget.

[Sunprime Ocean View](/kanarioyene/tenerife/playa-de-las-americas/sunprime-coral-suites-and-spa) er et pent og moderne hotell for voksne i populære Playa de Las Américas. Som alltid på Sunprime er WiFi, badehåndklær og deilige badekåper inkludert. **Nyhet!** Nå kan du også bestille våre populære Prime Pool Suite. Da kan du du gå rett fra terrassen din og ned i bassenget.

Reiseforslag 9-11 dager

Én uke blir for kort og to litt for lenge... Høres det kjent ut? Du kan også velge å reise med rutefly – da bestemmer du selv avreisedag og reiselengde.

Servatur Casablanca Suites & Spa
primeselect
 • Passer for voksne
Servatur Casablanca Suites & Spa
Puerto Rico, Gran Canaria, Spania
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 11 dager, 10 hotellovernattinger
 • Inkl. frokost
 • Avreise 9 jan 2022 fra Oslo, Gardermoen
Frokost
Fly og 10 hotellovernattinger
9 jan 2022 fra Oslo, Gardermoen
Santa Catalina
Santa Catalina
Las Palmas, Gran Canaria, Spania
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 11 dager, 10 hotellovernattinger
 • Avreise 4 feb 2022 fra Oslo, Gardermoen
Fly og 10 hotellovernattinger
4 feb 2022 fra Oslo, Gardermoen
Hotel Tigotan Lovers & Friends
primecomfort
 • Passer for voksne
Hotel Tigotan Lovers & Friends
Playa de las Américas, Tenerife, Spania
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 10 dager, 9 hotellovernattinger
 • Inkl. halvpensjon
 • Avreise 14 des 2021 fra Oslo, Gardermoen
Halvpensjon
Fly og 9 hotellovernattinger
14 des 2021 fra Oslo, Gardermoen

Tips og opplevelser

Rapport fra Gran Canaria

Vi har snakket med destinasjonssjefen og fikk oversendt bilder fra et reisemål som er godt i gang med gjenåpningen.

Vi har snakket med destinasjonssjefen og fikk oversendt bilder fra et reisemål som er godt i gang med gjenåpningen.
Kanariøyene med Ving i vinter

Gode grunner til å velge Ving

 • Vi har over 60 års erfaring med reiser til Kanariøyene
 • Du kan bo på unike hotell som ingen andre tilbyr
 • Du kan kontakte oss døgnet rundt
 • Du er beskyttet av Pakkereiseloven
 • Skjerpede hygiene- og sikkerhetsrutiner med vårt Safe Travel-program
- Vi har over 60 års erfaring med reiser til Kanariøyene - Du kan bo på unike hotell som ingen andre tilbyr - Du kan kontakte oss døgnet rundt - Du er beskyttet av Pakkereiseloven - Skjerpede hygiene- og sikkerhetsrutiner med vårt Safe Travel-program

Finn reise fra din avreiseflyplass

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.