Det store bassenget på Sunprime Coral Suites er designet for å imøtekomme alle våre gjesters ønsker

Sunprime Coral Suites & Spa

Hotellvurdering: 4,5

  • Aldersgrense 16 år
  • Gratis WiFi på hele hotellet
  • Smarte måltidspakker mot tillegg
  • Ligger nær sentrum
  • Spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-timer
  • Oppvarmet basseng
  • Rolig bassengområde
  • Kjøleskap på rommet

Sunprime Coral Suites & Spa er et av våre mest populære Sunprime Hotels. Bestill en reise og finn ut hvorfor.

Sunprime Coral Suites & Spa ligger fint til i populære Playa de las Américas. Fra hotellet har du kort vei til sentrum med et bra utvalg av butikker, restauranter og barer. Går du litt videre kommer du til strandpromenaden og den populære stranden. For deg som liker golf er det kort vei til flere av Tenerifes beste baner.

Les om Mer verdi.

På Sunprime Coral Suites & Spa bor du i designede suiter med mange praktiske og smarte detaljer. Aller best bor du i en R.O.O.M.® Suite med eksklusiv innredning og stor balkong med flott utsikt mot bassengområdet. Bassenget er selvfølgelig oppvarmet til en behagelig temperatur i vinterhalvåret.

Solglade livsnytere er velkommen opp til hotellets fine takterrasser. Slå deg ned i en herlig solseng, nyt utsikten og den gode feriefølelsen. Her har du tid til å være deg selv og tenke på ditt eget velbefinnende.

Enda mer luksuriøs egentid tilbys på Sunprime Spa. For å være sikker på at du får den behandlingen du vil ha, kan du allerede nå forhåndsbestille hjemmefra. Ønsker du å slå på stortrommen, anbefaler vi nyheten Premium Decleor Spa. I denne pakken inngår en 100 minutters valgfri behandling i tillegg til et gavekort på spaprodukter du kan ta med deg hjem.

Som på alle våre Sunprime Hotels er det et treningsstudio for deg som vil trene på egen hånd, og mange ulike gruppetimer ledet av utdannede instruktører. Selvsagt er all trening gratis.

Men en ferie er ikke komplett uten god mat, noe vi selvfølgelig også har tenkt på. Hver morgen serverer vi en herlig frokostbuffé i Sunprime Restaurant, som du kan bestille for en rimelig penge. Vil du sikre deg flere av våre gode måltider kan du bestille en av våre prisgunstige måltidspakker Sunprime Inclusive eller Sunprime All Inclusive.

Les mer Sunprime Coral Suites & Spa Skjul tekst Hotellfakta

Internett
Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

Hotellinformasjon
På hotellet egen informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres samt utfyllende informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Du har tilgang til MySunprime fra din egen smarttelefon, pc eller nettbrett.

Legeservice
Lege (mot betaling) kommer til hotellet 6 dager i uken. i vintersesongen til bestemte tider. Timebestilling er ikke nødvendig. I resepsjonen får du informasjon om besøkstider og hjelp med å med å tilkalle legen ved andre tidspunkter. I sommersesongen er det ingen lege tilstede. Resepsjonen vil hjelpe deg med å kontakte lege ved behov.

Handikapvennlighet
På hotellområdet er det ramper og toaletter som er tilpasset bevegelseshemmede.
Det er mulig å bestille suiter som er tilpasset bevegelseshemmede, les mer under Boende.

Sesong
Hotellet har åpent året rundt. I vintersesongen (oktober–april) er de fleste gjestene skandinaviske.

Miljø
Les mer om vårt miljøarbeid under Sunprime Environment.

Øvrig
Resepsjonen: Åpen hele døgnet. AVIS-bilutleie, veksling, bordbestilling, vaskeriservice m.m.
Bygget: 1991 Renovert: 2009
191 suiter. Etasjer: 6 Heis: Ja
Parkering: Nei

Hotellmanager
Gerardo Fernandez

Adresse

Noelia Afonso 10
38660 Playa de las Américas
Tel: + 34 922 752040
E-post (endast på engelska):
recepcioncoral@coral-hotels.es

Fasiliteter på Sunprime Coral Suites & Spa

Prisliste